2+1=3! χρόνια εγγύησης για τις Olympus

H  Intersys, επίσημη αντιπρόσωπος της Olympus  για την Ελλάδα, θέλοντας να ενδυναμώσει περισσότερο το όνομα OLYMPUS στην Ελληνική αγορά, προχωρά σε μία ξεχωριστή ενέργεια.

 

Για το τελευταίο δίμηνο του έτους, από 5 Νοεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου του 2012, επεκτείνεται η εγγύηση των φωτογραφικών μηχανών της Olympus  για ένα επιπλέον έτος, ανεβάζοντας την συνολική διάρκεια της εγγύησης σε τρία έτη.

 

Η ενέργεια αυτή αφορά τις φωτογραφικές μηχανές OLYMPUS των σειρών Creator, Traveller, Tough, Smart  και PEN, που έχουν διατεθεί στην Ελληνική αγορά από την Intersys  και  θα πουληθούν στο προαναφερόμενο χρονικό διάστημα.

 

 

 

Η παραπάνω ενέργεια θα υποστηριχθεί με εκτενή προβολή στα σημεία πώλησης των φωτογραφικών μηχανών Olympus καθώς και σε εντατική προβολή σε Internet sites, δημοσιεύματα σε εφημερίδες και στα social media της Intersys.

 

Για να ισχύσει η επέκταση της εγγύησης, ο αγοραστής θα πρέπει να διαθέτει το παραστατικό αγοράς και η αγορά να έχει πραγματοποιηθεί στο παραπάνω χρονικό διάστημα. Το επιπλέον ένα έτος εγγύησης, αποτελεί παροχή της IntersysA.E. και αφορά αποκλειστικά σε προϊόντα που έχουν διατεθεί στην Ελληνική αγορά από την ίδια.

Δείτε όλα τα μοντέλα PEN
Δείτε όλα τα μοντέλα Creator
Δείτε όλα τα μοντέλα Traveller
Δείτε όλα τα μοντέλα Tough
Δείτε όλα τα μοντέλα Smart


Μπορείτε να επωφεληθείτε από την προσφορά στις αλυσίδες Πλαίσιο, Γερμανός, Mega Electrics & Expert, ElectroNet, Welcome καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα φωτογραφικών ειδών