Η Gorejne αποτελεί μία ηγετική δύναμη στην Ευρώπη με δυνατότητα παραγωγής 4.000.000 λευκών συσκευών ετησίως, έχοντας παρουσία στο χώρο των κατασκευαστών πλέον των 60 χρόνων. Απασχολεί πάνω από 10.000 εργαζόμενους και διαθέτει παρουσία σε 70 χώρες παγκοσμίως, εκ των οποίων οι 30 στην Ευρώπη. Επιπρόσθετα, η Gorenje είναι μία εταιρία που επενδύει σε έρευνα και ανάπτυξη, προσφέροντας μοναδικές λύσεις και επιλογές στον καταναλωτή στο μαγείρεμα, την ψύξη και την πλύση, ενώ διαθέτει 3 εργοστάσια παραγωγής προϊόντων στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι προϊοντικές κατηγορίες της Gorenje περιλαμβάνουν ελεύθερες και εντοιχιζόμενες συσκευές μαγειρέματος (εμαγιέ, κεραμικές, αερίου, domino και επαγωγικές), απορροφητήρες, ψυγεία, καταψύκτες, ψυγειοκαταψύκτες, πλυντήρια ρούχων και ελεύθερα και εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων με μία πλήρη προϊοντική σειρά που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες και επιθυμίες του σύγχρονου καταναλωτή.

Εκτός από ηλεκτρικές συσκευές, η Gorenje παρέχει υπηρεσίες σε τομείς ενέργειας, οικολογίας και εμπορίου. Η μακρόχρονη παρουσία του ομίλου στην παραγωγή ηλεκτρικών συσκευών τοποθετεί την Gorenje σε υψηλή θέση τεχνολογικής ανάπτυξης, μία εταιρεία που παράγει ανώτερες κατασκευαστικά οικιακές συσκευές αλλά με χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση.

Με 95% της ετήσιας παραγωγής της να κατευθύνεται σε εξαγωγές, η Gorenje αποτελεί μία σημαντική στο χώρο των ηλεκτρικών συσκευών ευρωπαϊκή εταιρεία.

Αν χρειάζεστε τεχνική υποστήριξη για τα προϊόντα της Gorenje, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το επίσημο service:

 

Intersys Action Α.Ε.

Εθν. Αντιστάσεως 88, 17237, Δάφνη Αττικής

Τηλ. 210 9554071, 210 9554026, Fax 210 9554396

Email: servicedpt@intersys.gr Website: www.intersysaction.gr