Lighting Solutions

ΛΥΣΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

  

 LIGHTING SOLUTIONS

 

 

H Intersys, με ηγετική θέση στην Ελλάδα στο χώρο των επιχειρήσεων τα τελευταία 35 χρόνια, επεκτείνει την τεχνογνωσία της και προσφέρει ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις για εξοικονόμηση ενέργειας και αναβάθμιση του φωτισμού στην επιχείρησή σας από μελετητές με διεθνή εμπειρία στο χώρο, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

 

Με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα η αποστολή μας είναι η καθοδήγηση των πελατών μας μέσω της τεχνολογίας σε λύσεις LED υψηλών τεχνικών προδιαγραφών οι οποίες συνδυάζουν την εξοικονόμηση ενέργειας έως και 80% με την ταυτόχρονη βελτίωση της ποιότητας του φωτισμού επιτυγχάνοντας:

 • Φωτισμό κατάλληλο για το είδος της εργασίας του πελάτη.
 •  Ισορροπία ανάμεσα σε έμμεσο και άμεσο φωτισμό.
 •  Φωτισμό που δεν προκαλεί θάμβωση (glare), τρεμόπαιγμα (flicker) και ανεπιθύμητες αντανακλάσεις.
 • Προσαρμοζόμενη ένταση φωτισμού ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη .
 • Μείωση της κατανάλωσης ενέργειας.

 

Παρέχουμε  ολοκληρωμένες υπηρεσίες επαγγελματικού φωτισμού με φωτιστικά ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

LIGHTING SOLUTIONS

 

Ο φωτισμός παίζει καθοριστικό ρόλο στην αποδοτικότητα των εργαζομένων αφού συμβάλει στη δημιουργία καλής διάθεσης και ενισχύει την αίσθηση της άνεσης και της ευεξίας. Η οπτική άνεση και η ευελιξία του φωτισμού  αποτελούν σημαντικούς παράγοντες  για ποιότητα του χώρου εργασίας ενώ συμβάλλουν στην παραγωγικότητα.

 

LIGHTING SOLUTIONS

 

 

ΛΥΣΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ 

 

Αναβάθμιση και εκσυγχρονισμός του φωτισμού με κριτήρια:

 • Λειτουργικότητα
 • Απόδοση/Εξοικονόμηση ενέργειας
 • Διάρκεια
 • Ποιότητα 

Χρησιμοποιόντας τεχνολογία LED υψηλών προδιαγραφών για εξοικονόμηση ενέργειας και βελτίωση της ποιότητας του φωτισμού.

  

 

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΓΙΑ:

 • Λύσεις τοπικού και κεντρικού ελέγχου με τη συμβολή του φυσικού φωτισμού για την εξοικονόμηση ενέργειας μέχρι και 70%
 • Λύσεις "connected lighting" - Internet of Things

 

LIGHTING

 

 

ΛΥΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ INTERSYS
 
H Intersys προσφέρει τη δυνατότητα μίσθωσης του επιλεγμένου εξοπλισμού αντί αγοράς, παρέχοντας σχήματα vendor/operational leasing. Με τον τρόπο αυτό:

 • Δεν είναι απαραίτητη η συνολική δέσμευση κεφαλαίου αρχικά
 • Γίνεται πιο προσιτός εξοπλισμός μεγαλύτερης αξίας/απόδοσης
 • Ο ΦΠΑ εκταμιεύεται σταδιακά
 • Η επένδυση αυτοχρηματοδοτείται

 

 
ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ  ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΣΑΣ

Η Intersys θωρακίζει την επένδυσή σας στο φωτισμό εξασφαλίζοντας:

 • Minimum 5 χρόνια εγγύηση του εξοπλισμού  
 • Μέση διάρκεια ζωής 50.000 ώρες
 • Maximum 3 χρόνια απόσβεσης της επένδυσης*
 • Έως και 80% εξοικονόμηση ενέργειας
 • Τεχνική υποστήριξη σε όλη τη διάρκεια ζωής της επένδυσης
 • Μηδενικό διαχειριστικό κόστος
 • Δυνατότητα ανανέωσης, αναβάθμισης και αντικατάστασης  του εξοπλισμού

*Ανάλογα με το τιμολόγιο ενέργειας στο οποίο υπάγεται η επιχείρηση, και ώρες λειτουργίας.

 

 

 

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ HΓΕΤΩΝ

 

AURORA LOGO

 

 

Ο όμιλος AURORA είναι ένας διεθνής, ιδιωτικός όργανισμός LED φωτισμού και τεχνολογίας. "Οι βασικές αξίες και η εταιρική σχέση Ανατολής-Δύσης πάνω στις οποίες ιδρύθηκε ο Όμιλος Aurora, συνεχίζουν να υποστηρίζουν την εταιρεία μέχρι και σήμερα. Με ένα επιχειρηματικό πνεύμα και πάθος για εμπνευσμένες λύσεις φωτισμού, η Aurora έχει εξελιχθεί με επιτυχία από έναν οργανισμό παραδοσιακού φωτισμού σε έναν από τους πρωτοπόρους στην ανάπτυξη του “smart connected lighting” και προσφέρει "Value Beyond Illumination ™". - Andrew Johnson, CEO & Founder 

Την πρώτη ημέρα του LuxLive 2016, η Aurora® παρευρέθηκε σε συνέντευξη Τύπου, για την παράδοση των πρώτων πεκέτων ανάπτυξης της Gooee®. Η Gooee® είναι μια ομάδα ειδικών στο φωτισμό και το λογισμικό, που εστιάζει στην παροχή εξαιρετικών λύσεων Internet of Things στον χώρο του φωτισμού. Η Gooee ενσωματώνει αισθητήρες στα φωτιστικά, που συνδέονται ασύρματα με μια πλατφόρμα λειτουργίας.

 

  GOOEE ECOSYSTEM

 

 

 

 

 

 

ENLITE LOGO

Η Enlite είναι μέλος του Ομίλου Aurora - ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους και πιο πρωτοποριακούς κατασκευαστές φωτισμού. Παράγει ένα portfolio με πάνω από 1200 LED προϊόντα φωτισμού, που πηγάζουν από 20 χρόνια μηχανικής, κατασκευής, μάρκετινγκ, κατάρτισης και υποστήριξης.

 

  


ELDOLED LOGO

Η eldoLED είναι παγκόσμιος ηγέτης στον σχεδιασμό και την κατασκευή έξυπνων λύσεων με drivers για συστήματα φωτισμού με LED.

 

 

ZUMTOBEL LOGO

Ο Όμιλος Zumtobel είναι ένας διεθνής όμιλος φωτισμού και ένας κορυφαίος παίκτης στον τομέα των καινοτόμων λύσεων φωτισμού και εξαρτημάτων. Με τις τρεις διεθνώς αναγνωρισμένες μάρκες του Thorn, Tridonic και Zumtobel και τις μάρκες Acdc και Reiss, ο Όμιλος προσφέρει στους πελάτες του σε όλο τον κόσμο μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών.

 

 

THORN LOGO

Η Thorn Lighting είναι ένας παγκόσμιος έμπιστος προμηθευτής εξωτερικών και εσωτερικών φωτιστικών με ενσωματωμένα εξαρτήματα ελέγχου. Τα φωτιστικά είναι εύκολο να προδιαγραφούν, να εγκατασταθούν και να συντηρηθούν. Η Thorn είναι μέλος του Ομίλου Zumtobel.

 

 

THORN ECO LOGO

Μια οικονομική σειρά από υπερσύγχρονα φωτιστικά LED που είναι ιδανικά για την αντικατάσταση όλων των παραδοσιακών πηγών φωτισμού σε βιομηχανικές, γραφιακές και εξωτερικού χώρου εφαρμογές. Υποστηρίζεται από την τεχνογνωσία και εμπειρία του Zumtobel Group.

 

 

FORMA LOGO

Η Forma Lighting ιδρύθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο το 1967 από τους αδελφούς και συνεργάτες Lorenzo & Guido Maghnagi. Υπό την ηγεσία των έμπειρων διευθυντών της, μέσα από πάνω από 40 χρόνια ποιοτικών επιτευγμάτων, το όραμα της Forma να συναγωνιστεί ως κορυφαίος κατασκευαστής φωτισμού υλοποιήθηκε με την ίδρυση των ιδιωτικών εγκαταστάσεων παραγωγής της, την ευρωπαϊκή της έδρα και του κέντρου διανομής της στο Μιλάνο, καθώς και το γραφείο πωλήσεων της στη Σαγκάη.

 

LIGHTING SOLUTIONS BY INTERSYS

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας:

 

INTERSYS S.A.

T: (+30) 210 9554 252

intersys@intersys.gr