Canon MFP M40 Solution

Σχεδιασμένη με γνώμονα την πρακτικότητα και την ευχρηστία Η Λύση Πολλαπλών Λειτουργιών imagePROGRAF M40 αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα, κατάλληλο για όλους όσους έχουν ανάγκες σάρωσης, αντιγραφής, αρχειοθέτησης και διανομής εγγράφων μεγάλου μεγέθους γρήγορα και εύκολα, με αξιοσημείωτη ακρίβεια και λεπτομέρεια.

 1. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Πλεονεκτήματα

 • Ολοκληρωμένη Λύση Εκτύπωσης και Σάρωσης για Αντιγραφή / Αρχειοθέτηση / Αποστολή σε E-mail / Διασύνδεση με Εφαρμογές Σύννεφου
 • Αισθητήρας SingleSensor (CIS) για σάρωση με υψηλή ποιότητα και ακρίβεια
 • Αμφίδρομο σύστημα λυχνιών LED για βέλτιστο φωτισμό του αντικειμένου και δυνατότητα άμεσης έναρξης της σάρωσης
 • Σάρωση έως 13 ίντσες ανά δευτερόλεπτο
 • Οπτική ανάλυση 1200 dpi
 • Σύστημα χειρισμού με οθόνη αφής LCD 22"
 • Λογισμικό SmartWorks MFP νέας γενιάς, για εύχρηστο και ευέλικτο χειρισμό
 • Σάρωση σε PDF, JPEG και TIFF
 • Γρήγορη εκτύπωση με ανάλυση 2.400 x 1.200 dpi και επίπεδη μονάδα συγκέντρωσης/καλάθι

Λεπτομερή Χαρακτηριστικά

Ευκολία χρήσης

Σε κάθε στάδιο των εργασιών, από τη σάρωση των εγγράφων έως την τελική έξοδο, η Λύση Πολλαπλών Λειτουργιών είναι σχεδιασμένη με στόχο τον απλό και εύκολο χειρισμό. Το εύχρηστο περιβάλλον χειρισμού στην οθόνη αφής 22", με τη λειτουργία δυναμικής προεπισκόπησης, καθοδηγεί τους χρήστες σε κάθε λειτουργία και διαδικασία μέσω απλών βημάτων. Η σάρωση, η αντιγραφή και η εκτύπωση τεχνικών εγγράφων δεν ήταν ποτέ άλλοτε ευκολότερη.

Σχεδιασμένη με γνώμονα την πρακτικότητα και την ευχρηστία

Η Λύση Πολλαπλών Λειτουργιών imagePROGRAF είναι ιδανική για ομάδες εργασίας κάθε μεγέθους, όπως τεχνικά και σχεδιαστικά γραφεία με εφαρμογές CAD και αρχιτεκτονικές και μελετητικές εταιρείες, καθώς και για γεωγραφικές και χαρτογραφικές εργασίες. Αποτελεί μια ευέλικτη και εύχρηστη λύση σάρωσης και εκτύπωσης, σχεδιασμένη για την κάλυψη των απαιτήσεων ταχύτητας και ακρίβειας των εφαρμογών CAD/GIS.

Εξαιρετικά αποδοτική σάρωση και χειρισμός αρχείων

Επειδή η ταχύτητα είναι ζωτικής σημασίας όταν οι προθεσμίες είναι σφικτές, η Λύση Πολλαπλών Λειτουργιών imagePROGRAF σαρώνει με ρυθμό έως 13 ίντσες/δευτ. Η τεχνολογία σάρωσης SingleSensor (CIS) επιτυγχάνει απίστευτη ευκρίνεια και ακρίβεια γραμμών για έγγραφα πλάτους έως 42" (πλάτος εικόνας 40"). Η Λύση Πολλαπλών Λειτουργιών imagePROGRAF προσφέρει μεγάλη ευελιξία, με δυνατότητα σάρωσης και αποθήκευσης σε αρχεία μορφής PDF, JPEG και TIFF, καθώς και δυνατότητα κοινής χρήσης αρχείων μέσω υπηρεσιών Σύννεφου χρησιμοποιώντας το Google Cloud.*

Οικονομία και αποδοτικότητα

Η ενσωματωμένη λειτουργία παρακολούθησης κόστους επιτρέπει τον υπολογισμό του κόστους ανά εκτύπωση με ακρίβεια και σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε τα δεδομένα μέσω του προγράμματος οδήγησης εκτυπωτή. Για μείωση της ποσότητας του μελανιού που χρησιμοποιείται, είναι διαθέσιμη μια Οικονομική κατάσταση εκτύπωσης, ιδανική για την παραγωγή πρόχειρων εγγράφων. Το προαιρετικό λογισμικό e-Συντήρησης της Canon ανιχνεύει και διαχειρίζεται αυτόματα τα μηχανικά προβλήματα και τη μειωμένη στάθμη των μελανιών, ενημερώνοντας απευθείας την Τεχνική Υπηρεσία της Canon.

Εκπληκτική ποιότητα & ακρίβεια

Ο αισθητήρας SingleSensor (CIS) με το αμφίδρομο σύστημα λυχνιών LED επιτυγχάνει εντυπωσιακή ποιότητα σάρωσης, αποδίδοντας τα χρώματα με ακρίβεια και συνέπεια και παρέχοντας καλύτερο έλεγχο των λεπτομερειών στις σκοτεινές και φωτεινές περιοχές. Επίσης, το 5-χρωμο σύστημα μελανιών dye και pigment της Canon παράγει ζωντανά χρώματα και απίστευτα λεπτές γραμμές. Με ανοχή +/– 0,1% και ελάχιστο πάχος γραμμής 0,02 χιλ., η ακρίβεια είναι εγγυημένη. Οι εικόνες εντυπωσιάζουν, χάρη στην ανάλυση 2.400 x 1.200 dpi και τις κεφαλές εκτύπωσης υπερ-υψηλής πυκνότητας που χρησιμοποιούν 15.360 ακροφύσια.

Κατασκευασμένος για ροές εργασίας υψηλών απαιτήσεων

Η Λύση Πολλαπλών Λειτουργιών imagePROGRAF είναι συμβατή με τις γλώσσες HP-GL/2 και HP-RTL, συμπεριλαμβανομένων των ρυθμίσεων για παλέτες και πένες, καλύπτοντας τις απαιτήσεις των ροών εργασίας CAD. Το βελτιστοποιημένο πρόγραμμα οδήγησης για AutoCAD συνοδεύεται επίσης από ένα πρόσθετο για χρήστες του Microsoft Office, που επιτρέπει εκτύπωση από τις εφαρμογές Word, Excel και PowerPoint.

Βελτιωμένη, ισχυρή ασφάλεια

Η ασφάλεια έχει αυξηθεί, χάρη στη βελτιωμένη λειτουργικότητα διαχείρισης που προσφέρει το περιβάλλον χειρισμού. Η χρήση του εκτυπωτή από μη-εξουσιοδοτημένα άτομα και οι διαρροές πληροφοριών ελαχιστοποιούνται, μέσω περιορισμών στην πρόσβαση, καθώς και με τη χρήση του ημερολογίου εκτυπώσεων σε περιβάλλον δικτύου. Η Λύση Πολλαπλών Λειτουργιών imagePROGRAF αποτελεί ιδανική επιλογή για μικρούς, μεσαίους και μεγάλους οργανισμούς.

 • *Απαιτείται πρόσβαση στο Internet και σε υπηρεσίες σύννεφου