Δίχως FAX

MFP MP990

Φωτογραφικό Πολυμηχάνημα παραγωγής εκτυπώσεων κορυφαίας ποιότητας τόσο την ψηφιακή τεχνολογία, όσο και το φιλμ

MFP MG8150

Υψηλών επιδόσεων ασύρματο πολυμηχάνημα, που προσφέρει εκτυπώσεις εκπληκτικής ποιότητας, εργαστηρίου, τόσο στην κλίμακα του γκρι, όσο και έγχρωμων, χάρη στο πανεύκολο Έξυπνο Σύστημα Αφής και την ανάλυση 4800dpi του CCD σαρωτή φιλμ 35 χιλ

Canon MFP MG2150

Το PIXMA MG2150 είναι ένα κομψό Πολυμηχάνημα μικρών διαστάσεων. Εκτυπώνει, αντιγράφει και σαρώνει έγγραφα με ταχύτητα, αποδοτικότητα και υψηλή ποιότητα. Η σχεδίαση FastFront διευκολύνει την αντικατάσταση του χαρτιού και του μελανιού.

MFP MP640

Ταχύτατο,πλήρως εξοπλισμένο Πολυμηχάνημα παραγωγής εκτυπώσεων υψηλής ποιότητας από το σπίτι, για δημιουργικούς χρήστες.

MFP MG6150

Υψηλών επιδόσεων ασύρματο πολυμηχάνημα, που προσφέρει εκτυπώσεις εκπληκτικής ποιότητας εργαστηρίου, με το απλό Intelligent Touch System (Έξυπνο Σύστημα Αφής)

MFP MP560

Ευέλικτο πολυμηχάνημα με κορυφαία ποιότητα εκτύπωσης και δυνατότητα σύνδεσης μέσω Wi-Fi

Canon MFP MG5250

Προηγμένο, πολλαπλών δυνατοτήτων πολυμηχάνημα με δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης, Αυτόματης Εκτύπωσης Διπλής Όψης και Απευθείας Εκτύπωσης από Δίσκο

MFP MG3150

Το PIXMA MG3150 είναι ένα κομψό Πολυμηχάνημα μικρών διαστάσεων με Αυτόματη Εκτύπωση Διπλής Όψης και Wi-Fi. Εκτυπώνει, αντιγράφει και σαρώνει έγγραφα με ταχύτητα, αποδοτικότητα και υψηλή ποιότητα. Η σχεδίαση FastFront διευκολύνει την αντικατάσταση του χαρτιού και του μελανιού.

Canon MFP MG5350

Το PIXMA MG5350 είναι ένα προηγμένο Φωτογραφικό Πολυμηχάνημα με 5 Ανεξάρτητα Μελάνια, Wi-Fi και Αυτόματη Εκτύπωση Διπλής Όψης. Το εύχρηστο περιβάλλον αφής με τη λειτουργία Γρήγορου Χειρισμού και την οθόνη TFT 7,5 εκ. διευκολύνει τη γρήγορη μετάβαση στην επιθυμητή λειτουργία.

Canon MFP MG6250

Το PIXMA MG6250 είναι ένα υψηλής απόδοσης Ασύρματο Πολυμηχάνημα με Έξυπνο Σύστημα Αφής για απλό και γρήγορο χειρισμό. Τα χαρακτηριστικά αυτά συνδυάζονται με την εντυπωσιακή σχεδίαση και την παραγωγή εξαιρετικών εκτυπώσεων με ποιότητα φωτογραφικού εργαστηρίου.

MFP MP550

Φωτογραφικό Πολυμηχάνημα με σύστημα Ανεξάρτητων Μελανιών, Εύχρηστο Τροχό Κύλισης και TFT οθόνη 5,0 εκ

MFP MG5150

Προηγμένο, πολλαπλών δυνατοτήτων πολυμηχάνημα με 5 Ανεξάρτητα Δοχεία Μελάνης, δυνατότητα Αυτόματης Εκτύπωσης Διπλής Όψης και τροφοδοσία χαρτιού δύο δρόμων