Αντιπροσωπευόμενοι Οίκοι

Η Intersys διατηρεί αποκλειστική και μακρόχρονη σχέση με κορυφαίους κατασκευαστές του εξωτερικού όπως η Canon, και η Pioneer. Απο το 2009 και πέρα η Intersys εκπροσωπεί κατά αποκλειστικότητα και την κορυφαία εταιρεία προιόντων πλοήγησης TomTom, από το 2013 την Haier και από το 2015 την Gorenje.

   

CANON

H Canon πήρε το όνομά της από τη βουδιστική θεότητα του Ελέους Kwanon. Αυτή ήταν, άλλωστε, και η πρώτη ονομασία της πρώτης φωτογραφικής μηχανής στην ιστορία της Ιαπωνίας με κλείστρο εστιακού επιπέδου που, από το 1934, οπότε και κυκλοφόρησε, αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τις επόμενες γενιές.

Σήμερα, με κύκλο εργασιών που αγγίζει τα 39 δις δολάρια και 131.352 εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο, σε 239 επιχειρήσεις, η Canon αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στο χώρο της εικόνας και των εφαρμογών της.

Με ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων και κεντρικό μήνυμα “We Speak Image”, η Canon εστιάζει στην ψηφιακή τεχνολογία, παρουσιάζοντας  κορυφαία μοντέλα ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών και βιντεοκαμερών καθώς επίσης και δικτυακά ψηφιακά συστήματα που αφορούν στην έγχρωμη και ασπρόμαυρη εκτύπωση και φωτοαντιγραφή, εκτυπωτές, scanners και πολυλειτουργικές συσκευές υψηλών προδιαγραφών. Με τον τρόπο αυτό καλύπτει τις απαιτήσεις τόσο του επαγγελματία όσο και ερασιτέχνη χρήστη καθώς και τη ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά του μικρού / οικιακού γραφείου. Έχοντας να επιδείξει πρωτοποριακές εφαρμογές σε ποικίλους τομείς, η Canon παραμένει πιστή στην τέχνη της φωτογραφίας που της εξασφάλισε την πρωτοκαθεδρία στο χώρο της εικόνας, φτάνοντάς την ένα βήμα παραπάνω με την αξεπέραστη ποιότητα της επαγγελματικής σειράς ΕΟS και κάνοντάς την ολοένα πιο προσιτή με τα compact μοντέλα αναλογικής και ψηφιακής τεχνολογίας.

Με ιστορία πάνω από 60 χρόνια, η Canon έχει να παρουσιάσει πρωτοποριακές εφαρμογές που αφορούν στη σύλληψη και επεξεργασία της εικόνας. Ανάμεσα στα επιτεύγματά της συγκαταλέγονται η πρωτοποριακή τεχνολογία φωτοαντιγραφής σε απλό χαρτί το 1968, ο πρώτος laser εκτυπωτής το 1975, η εφεύρεση της έγχρωμης ψηφιακής φωτοαντιγραφής το 1987 και η ενσωμάτωση συστήματος σταθεροποίησης εικόνας σε φακούς zoom. Η εμφάνιση των πολυλειτουργικών μηχανημάτων το 1994 αποτελεί πατέντα της Canon, η οποία το 2007 βρισκόταν στην τρίτη θέση των εταιρειών με κατατεθειμένες πατέντες στις Η.Π.Α.  Το 2007 η Canon φιγουράρισε στην 36η θέση του καταλόγου του Business Week στην κατηγορία “World’s Best Global Brands 2007” και στην 46η θέση του περιοδικού Fortune στην κατηγορία “World’s Most Admired Companies All Star”

Ακρογωνιαίος λίθος της εταιρικής της φιλοσοφίας αποτελεί το kyosei που σημαίνει "ζώντας και δουλεύοντας μαζί αρμονικά για το γενικό καλό". Λειτουργώντας σύμφωνα προς αυτή, η Canon επενδύει διαρκώς σε τομείς έρευνας και ανάπτυξης, σχεδιασμού και παραγωγής φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων της. Παράλληλα συμμετέχει σε χορηγικά προγράμματα οικολογικού, πολιτιστικού και κοινωνικού χαρακτήρα.

Μάθετε περισσότερα στο www.canon-europe.com

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας

 

PIONEER

  H Pioneer είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο των ηλεκτρονικών καταναλωτικών προϊόντων εικόνας και ήχου για το σπίτι, το αυτοκίνητο, τη βιομηχανία και το εμπόριο.

Στα 73 χρόνια ζωής της η εξέλιξη και γιγάντωσή της σηματοδοτείται από τεχνολογικά επιτεύγματα και καινοτομίες. Πολλά από τα προϊόντα τα οποία έχει να επιδείξει φέρουν τη σφραγίδα της αποκλειστικότητας της εταιρείας. Το 1977 παρουσίασε το σύστημα αμφίδρομης καλωδιακής τηλεόρασης, το 1979 εισάγει την τεχνολογία του laser disc ενώ το 1996 παρουσιάζει το πρώτο DVD /LD/CD Player. Λίγο αργότερα κατασκευάζει την πρώτη οθόνη πλάσματος ανάλυσης XGA στον κόσμο, ενώ ακολουθεί η πρώτη συσκευή εγγραφής DVD συμβατής με φορμά DVD-RW. Εστιάζοντας στην τεχνολογία DVD παρουσιάζει κορυφαίες λύσεις οικιακού κινηματογράφου φέρνοντας την οπτικοακουστική απόλαυση σε υψηλή επίπεδα, εξασφαλίζοντας παράλληλα τέλεια αισθητική και μοναδικό σχεδιασμό.

Με περισσότερους από 32.115 εργαζόμενους παγκοσμίως και κύκλο εργασιών άνω των 5.702.418.000 δολαρίων για το 2009, η Pioneer σημείωσε σημαντικά κέρδη στο χώρο των συστημάτων ήχου για το αυτοκίνητο, αγορά στην οποία διατηρεί κυρίαρχη θέση εδώ και χρόνια.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ,  η Pioneer δηλώνει την έντονη ερευνητική της δραστηριότητα στην ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών, απευθυνόμενη, παράλληλα, στον καταναλωτή που θέλει να νιώσει την πεμπτουσία του ήχου και της εικόνας.

Οι μετοχές της είναι εισηγμένες στα Χρηματιστήρια New York Stock Exchange (σύμβολο: PIO), Euronext Amsterdam, Tokyo Stock Exchange και Osaka Securities Exchange.

Mάθετε περισσότερα στο www.pioneer.eu ή δείτε αναλυτικά το εταιρικό προφίλ της εταιρείας κλικάροντας εδώ

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας 

 


TOMTOM

Η TomTom ιδρύθηκε από τους Harold Goddijn, Peter-Frans Pauwels και Pieter Geelen το 1991. Η εταιρεία εισήχθηκε στο χρηματιστήριο Euronext του Άμστερνταμ το Μάιο του 2005. Μετά από αρκετά χρόνια ταχύτατης οργανικής ανάπτυξης, η οποία υποστηρίχθηκε από εξαγορές μικρής κλίμακας, το μεγάλο άλμα της εταιρείας επιτεύχθηκε με την απόκτηση της Tele Atlas το 2008. Η TomTom εστιάζει σε συστήματα πλοήγησης αυτοκινήτου. Στόχος της εταιρείας είναι η απόκτηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος μέσω της παροχής προϊόντων ανώτερης ποιότητας, της καθιέρωσης ως μία από τις ηγετικές εμπορικές επωνυμίες και της ευέλικτης δομής παραγωγής.

Το 2008, τα προϊόντα πλοήγησης της TomTom πωλήθηκαν σε περισσότερες από 30 χώρες (και σε περισσότερες από 20 γλώσσες). Η TomTom διαθέτει γραφεία στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, την Ασία και την Αυστραλία. Τα προϊόντα της TomTom πωλούνται κυρίως από μεταπωλητές, οι οποίοι τα προμηθεύονται από αντιπροσώπους. Ορισμένα προϊόντα και υπηρεσίες είναι επίσης διαθέσιμα μέσω διαδικτύου. Η Tele Atlas παρέχει χάρτες, στους οποίους περιλαμβάνονται λεπτομερή οδικά δίκτυα σε επίπεδο δρόμου, καθώς και δευτερεύοντες δρόμοι για 80 χώρες.

Στα προϊόντα περιλαμβάνονται Φορητές Συσκευές Πλοήγησης (Portable Navigation Devices , PND), λύσεις πλοήγησης για τοποθέτηση στο ταμπλό οχημάτων και εφαρμογές λογισμικού για χρήση σε συσκευές PDA και smartphone. Μέσω της επιχειρησιακής μονάδας Tele Atlas, η εταιρεία παρέχει επίσης ψηφιακούς χάρτες για καθοδήγηση κατά τη δρομολόγηση.

Τα ετήσια έσοδα της TomTom αυξήθηκαν από 8 εκατομμύρια ευρώ το 2002 σε 1,674 δις ευρώ το 2008. Η TomTom είναι μια εταιρεία υψηλής ρευστότητας με χρηματικές εισροές 463 εκατομμυρίων ευρώ από την επιχειρηματική της δραστηριότητα το 2008.

Μάθετε περισσότερα για την TomTom στο http://www.tomtom.com/

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας

 

HAIER

Η Haier αποτελεί μία παγκόσμια δύναμη, έχοντας κατακτήσει, το 2014, για 5η συνεχόμενη χρονιά την κορυφή στις πωλήσεις μεγάλων οικιακών ηλεκτρικών συσκευών σε όλο τον πλανήτη, βάσει των αποτελεσμάτων που ανακοίνωσε η Euromonitor International Ltd. Απασχολεί 80.000 εργαζόμενους, διανέμει τα προϊόντα της σε 133.000 τελικά σημεία πώλησης και διαθέτει παρουσία σε 100 χώρες παγκοσμίως, εκ των οποίων οι 30 στην Ευρώπη. Επιπρόσθετα, η Haier είναι μία εταιρία που επενδύει σε έρευνα και ανάπτυξη, διαθέτοντας 10 R&D κέντρα παγκοσμίως, με 3 από αυτά στην Ευρώπη, ενώ διαθέτει 45 εργοστάσια παραγωγής προϊόντων ανά τον πλανήτη!

Οι προϊοντικές κατηγορίες της Haier περιλαμβάνουν ψυγεία, καταψύκτες, ψυγειοκαταψύκτες, ψυγεία-ντουλάπες, πλυντήρια ρούχων, πλυντήρια πιάτων, φούρνους μικροκυμάτων, κλιματιστικά, καθώς και τηλεοράσεις, με μία πλήρη προϊοντική σειρά που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.haier.net/en/about_haier/

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας

 

GORENJE

Ο όμιλος Gorenje είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές οικιακών ηλεκτρικών συσκευών στην Ευρώπη με παρουσία 60 και πλέον ετών. Έχει κατακτήσει το 4% της ευρωπαϊκής αγοράς ενώ συγκαταλέγεται στους 8 μεγαλύτερους ευρωπαίους κατασκευαστές ηλεκτρικών συσκευών, με δυνατότητα ετήσιας παραγωγής 4 εκατ. συσκευών ενώ ο τζίρος της ανέρχεται στα 1,24 δις. Ευρώ. Ο όμιλος περιλαμβάνει 83 εταιρείες εκ των οποίων οι 59 βρίσκονται εκτός Σλοβενίας.

Εκτός από ηλεκτρικές συσκευές, η Gorenje παρέχει υπηρεσίες σε τομείς ενέργειας, οικολογίας και εμπορίου. Τα προϊόντα της έχουν παρουσία σε περισσότερες από 70 χώρες. Η μακρόχρονη παρουσία του ομίλου στην  παραγωγή ηλεκτρικών συσκευών τοποθετεί την Gorenje σε υψηλή θέση τεχνολογικής ανάπτυξης, μία εταιρεία που παράγει ανώτερες κατασκευαστικά οικιακές συσκευές αλλά με χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση.

Με 95% της ετήσιας παραγωγής της να κατευθύνεται σε εξαγωγές, η Gorenje αποτελεί μία σημαντική στο χώρο των ηλεκτρικών συσκευών ευρωπαϊκή εταιρεία.

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας