News

7.12.16

H Canon “σάρωσε” στα Ετήσια Βραβεία BLI στην κατηγορία Wide Format Printer

H Canon “σάρωσε” στα Ετήσια Βραβεία BLI στην κατηγορία Wide Format Printer 

Fairfield, NJ – Ο οργανισμός Buyers Laboratory LLC (BLI), ο κορυφαίος φορέας παγκοσμίως σε θέματα εξοπλισμού, λογισμικού και υπηρεσιών απεικόνισης, ανακοίνωσε σήμερα τους νικητές των βραβείων υψηλού κύρους Pick στην κατηγορία Εκτυπωτών μεγάλου μεγέθους. Τα προϊόντα της Canon κέρδισαν δύο ξεχωριστά βραβεία ‘Pick’, ενώ η εταιρεία απέσπασε επίσης το επίζηλο βραβείο Wide Format Printer Line of the Year (σειρά εκτυπωτών μεγάλου πλάτους της χρονιάς) για το 2017, σε αναγνώριση της αριστείας ολόκληρου του χαρτοφυλακίου των προϊόντων της μεγάλου πλάτους :

Wide Format Line of the Year

  • Σειρά imagePROGRAF PRO-2000/PRO-4000

Outstanding Professional Photo and Fine Art Wide-Format Printer Series

  • Σειρά imagePROGRAF PRO-4000S/PRO-6000S

Outstanding Poster and Indoor Signage Wide-Format Printer Series

Ο επίζηλος τίτλος Line of the Year του οργανισμού BLI απονέμεται μία φορά τον χρόνο σε κατασκευαστές των οποίων οι σειρές προϊόντων αξιολογούνται ως οι συνολικά καλύτερες στις κατηγορίες τους, βάσει των συγκεντρωτικών επιδόσεων που πέτυχαν στις δοκιμές του BLI. Εξετάζεται επίσης το εύρος του χαρτοφυλακίου προϊόντων του κατασκευαστή στην κατηγορία, καθώς και η δυνατότητά του για την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων κατάλληλων για την κάλυψη των αναγκών μεγάλης γκάμας πελατών.

“Το εύρος των προϊόντων που προσφέρει η Canon, τα οποία ικανοποιούν τις αγορές παραγωγής/δοκιμίων με τα μοντέλα 8 χρωμάτων και τις αγορές γραφικών κορυφαίων προδιαγραφών με τα μοντέλα 12 χρωμάτων σε όλα τα ευρέως διαδεδομένα επίπεδα μεγεθών, σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή απόδοση όλων των μοντέλων που δοκιμάσαμε, χάρισαν στην Canon το βραβείο Line of the Year του 2017 για τους εκτυπωτές γραφικών τεχνών και τεχνικών εκτυπώσεων μεγάλου πλάτους,” δήλωσε η Marlene Orr, Διευθυντικό στέλεχος του οργανισμού BLI στον τομέα Office Equipment Product Analysis. “Ένα στοιχείο που επιβεβαιώνει την ποιότητά τους, είναι ότι όλα τα μοντέλα εκτυπωτών μεγάλου πλάτους που δοκιμάσαμε κατά τον χρόνο που πέρασε κέρδισαν τη διάκριση Highly Recommended (συνιστάται ανεπιφύλακτα) του BLI.”

Τα ξεχωριστά βραβεία Pick, που απονέμονται ετήσια, ξεχωρίζουν τα καλύτερα προϊόντα στην κατηγορία τους βάσει των αποτελεσμάτων που επιτυγχάνουν κατά τις αυστηρές δοκιμές στα εργαστήρια του BLI επί δύο μήνες. Μεταξύ των πολλών παραγόντων που λαμβάνουν υπόψη οι αναλυτές και οι τεχνικοί του BLI όταν αξιολογούν τους υποψήφιους νικητές είναι η αξιοπιστία, η ποιότητα εικόνας, η ευκολία χρήσης, η διαχείριση του χρώματος, η παραγωγικότητα και οι δυνατότητες διασύνδεσης. Συνεχίζοντας την παράδοση των πολλών βραβείων ‘Pick’ τα τελευταία χρόνια για τους εκτυπωτές τεχνικών σχεδίων που δοκιμάστηκαν από τον οργανισμό BLI, όπως η σειρά iPF830/840/850 με την κορυφαία παραγωγικότητα στην κατηγορία της και τα άριστα γραφικά CAD/GIS για αρχιτέκτονες και μηχανικούς (AEC), η Canon συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την εξαιρετική σειρά συστημάτων μεγάλου πλάτους imagePROGRAF.  Η Canon ανέβασε και πάλι τον πήχη με μια νέα γενιά μοντέλων για εφαρμογές γραφικών τεχνών (GA), σχεδιασμένων ώστε να καλύπτουν τις υψηλές απαιτήσεις τόσο του κλάδου παραγωγής υλικών σήμανσης για εσωτερικούς χώρους όσο και των επαγγελματιών φωτογράφων και των καλλιτεχνικών στούντιο. Φέτος, οι αναλυτές και οι τεχνικοί του BLI απένειμαν σε τέσσερα μοντέλα της Canon –το 12χρωμο PRO-2000/PRO-4000 και το 8χρωμο PRO-4000S/PRO-6000S– τις διακρίσεις ‘Pick’ του 2017 στις αντίστοιχες κατηγορίες τους, λόγω της εντυπωσιακής απόδοσής τους.

“Είτε εκτυπώνετε μία σελίδα είτε πολλές, είτε μια σειρά αρχείων διαφορετικών μορφών, τα μοντέλα imagePROGRAF προσφέρουν μεγάλη ταχύτητα και εξαιρετική απόδοση”, δήλωσε ο David Sweetnam, διευθυντικό στέλεχος των υπηρεσιών ερευνών και εργαστηρίων της BLI για τις περιοχές Ευρώπης, Μέσης Ανατολής, Αφρικής και Ασίας. “Ακόμη πιο σημαντική είναι η εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας, με φωτεινά, κορεσμένα χρώματα και ρεαλιστικούς τόνους επιδερμίδας.”

“Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την αναγνώριση της εξαιρετικής απόδοσης και της αξιοπιστίας των νέων μοντέλων μας”, δήλωσε ο Yuichi Miyano, διευθυντής τομέα επιχειρήσεων της δ/νσης προϊόντων μεγάλου πλάτους της Canon Europe. “Οι λεπτομέρειες των αναφορών του οργανισμού BLI είναι εξαιρετικά σημαντικές για εμάς, καθώς δείχνουν πού επιτυγχάνει τους στόχους της η Canon και πού μπορούμε να κάνουμε πρόσθετες βελτιώσεις. Το γεγονός ότι αυτά τα συστήματα κέρδισαν τα βραβεία ‘Pick’ του οργανισμού BLI αποτελεί ένδειξη της δέσμευσής μας και θα συνεχίσουμε την αναζήτηση καινοτομιών και τις επενδύσεις ώστε να διασφαλίσουμε τη συνέχεια αυτής της επιτυχίας.” 

Περισσότερες πληροφορίες:

Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.intersys.gr

Ακολουθήστε μας:

 

www.facebook.com/Canon.Intersys

 

www.linkedin.com/company/intersys-sa

Επιστροφή