Σαρωτές Εγγράφων Υψηλής Ταχύτητας

P-208 II - Canon

Με συμπαγή και στιβαρή σχεδίαση, ο φορητός σαρωτής P-208ii αποτελεί την ιδανική λύση για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Με τον αυτόματο σαρωτή 10 σελίδων και την υψηλή ταχύτητα σάρωσης διπλής όψης, η παραγωγικότητα είναι εξασφαλισμένη.

P-215 II - Canon

Στο γραφείο, στο σπίτι ή στο δρόμο, το συμπαγές P-215ii αποτελεί την επιτομή της ευελιξίας.

DR-F120 - Canon

Απολαύστε ταχεία και αξιόπιστη σάρωση με το ευέλικτο imageFORMULA DR-F120. Ο ενσωματωμένος αυτόματος τροφοδότης επιτρέπει τη σάρωση ευρείας γκάμας μέσων με υψηλή ταχύτητα.

DR-C225 - Canon

Εξασφαλίστε τη μέγιστη εξοικονόμηση χώρου με τον σαρωτή imageFORMULA DR-C225. Η ροή εγγράφων σε σχήμα J το καθιστά ιδανικό για χρήση σε πολυπληθή τμήματα αλλά και μικρά γραφεία.

DR-C225W - Canon

Η ενσωματωμένη δυνατότητα ασύρματης δικτύωσης (Wi-Fi) επιτρέπει τη σάρωση από φορητές συσκευές όπως tablet και laptop. Ιδανική λύση για κοινή χρήση στο γραφείο αλλά και το σπίτι.

DR-C230 - Canon

Συμπαγές μέγεθος, μεγάλη απόδοση. Ο σαρωτής imageFORMULA DR-C230 προσφέρει αξεπέραστη αξιοπιστία και ισχυρή παραγωγικότητα σε λογικό κόστος.

DR-C240 - Canon

Ο σαρωτής imageFORMULA DR-C240 αποτελεί ισχυρή και αξιόπιστη λύση για γρήγορες και ακριβείς σαρώσεις, ακόμα και πολλαπλών αρχείων διαφορετικών ειδών.

DR-M140 - Canon

Ευέλικτος επιτραπέζιος σαρωτής μικρών διαστάσεων. Iδανικός για περιβάλλοντα με υψηλές απαιτήσεις

DR-M160 II - Canon

Ο σαρωτής imageFORMULA DR-M160II είναι ένα εργαλείο που εξυψώνει την παραγωγικότητα. Η συμπαγής κατασκευή, η υψηλή ταχύτητα και ο αξιόπιστος χειρισμός των μέσων το καθιστούν ιδανικό για μεγάλους όγκους εργασίας.

DR-M260 - Canon

Ο συμπαγής σαρωτής imageFORMULA DR-M260 συνδυάζει το μικρό μέγεθος με την υψηλή απόδοση. Η αξιόπιστη σάρωση και η υψηλή του ταχύτητα το καθιστούν πραγματικό εργαλείο για κάθε επαγγελματικό χώρο.

DR-M1060 - Canon

Ευέλικτος και συμπαγής σαρωτής Α3 με ροή μέσων σε σχήμα U για μέγιστη εξοικονόμηση χώρου.

DR-6010C - Canon

Πανίσχυρος επιτραπέζιος σαρωτής με μικρό μέγεθος αλλά μεγάλη απόδοση, ιδανικός τόσο για μεμονωμένους χρήστες, όσο και για τμήματα εταιρειών.