Εκτυπωτές CAD/GIS

ΤΜ-200 - Canon ΝΕΟ

Ο νέας γενιάς εκτυπωτής imagePROGRAF ΤΜ-200 υποστηρίζει πλάτος εκτύπωσης 24" και προσφέρει 60% χαμηλότερο θόρυβο λειτουργίας, πλήρη μελάνια Pigment Lucia TD και κορυφαία παραγωγικότητα στην κατηγορία του με εξαιρετική ποιότητα, ακρίβεια και μια σειρά προηγμένων χαρακτηριστικών που μεγιστοποιούν την απόδοση της επένδυσής σας.

ΤΜ-205 - Canon ΝΕΟ

Ο νέας γενιάς εκτυπωτής imagePROGRAF ΤΜ-205 υποστηρίζει πλάτος εκτύπωσης 24" και προσφέρει 60% χαμηλότερο θόρυβο λειτουργίας, πλήρη μελάνια Pigment Lucia TD και κορυφαία παραγωγικότητα στην κατηγορία του με εξαιρετική ποιότητα, ακρίβεια και μια σειρά προηγμένων χαρακτηριστικών που μεγιστοποιούν την απόδοση της επένδυσής σας. Το μοντέλο ΤΜ-205 εμπεριέχει σκληρό δίσκο 500gb.

ΤΜ-300 - Canon ΝΕΟ

Ο νέας γενιάς εκτυπωτής imagePROGRAF ΤΜ-300 αντικαθιστά το Best Seller της κατηγορίας, iPF770. Με πλάτος εκτύπωσης 36"/A0 , βελτιώνει μια ήδη επιτυχημένη συνταγή, προσφέροντας 60% χαμηλότερο θόρυβο λειτουργίας, πλήρη μελάνια Pigment Lucia TD, βελτιωμένη κεφαλή εκτύπωσης και κορυφαία ασφάλεια, πάντα με την άριστη αξιοπιστία της Canon.

ΤΜ-305 - Canon ΝΕΟ

Ο νέας γενιάς εκτυπωτής imagePROGRAF ΤΜ-305 αντικαθιστά το Best Seller της κατηγορίας, iPF785. Με πλάτος εκτύπωσης 36"/A0 , βελτιώνει μια ήδη επιτυχημένη συνταγή, προσφέροντας 60% χαμηλότερο θόρυβο λειτουργίας, πλήρη μελάνια Pigment Lucia TD, βελτιωμένη κεφαλή εκτύπωσης και κορυφαία ασφάλεια, πάντα με την άριστη αξιοπιστία της Canon.

Canon imagePROGRAF TX-2000

Το εξελιγμένο imagePROGRAF TX-2000 συνδυάζει έξυπνες λειτουργίες με ανεπανάληπτη ποιότητα. Απολαύστε ταχεία εκτύπωση, εξαιρετική ακρίβεια, εργονομικό χειρισμό και οικονομική λειτουργία, σε διαστάσεις έως 24".

Canon imagePROGRAF TX-3000

Το εξελιγμένο image PROGRAF TX-3000 συνδυάζει ασύγκριτη ποιότητα με εξαιρετική ταχύτητα σε εκτύπωση έως 36". Απολαύστε τα οφέλη των καινοτόμων χαρακτηριστικών, του χαμηλού κόστους λειτουργίας, της απλουστευμένης συντήρησης και την περίφημη αξιοπιστία της Canon.

Canon imagePROGRAF TX-4000

Οι εξελιγμένες τεχνολογίες παραγωγής συνδυάζονται με την ευκολία χρήσης στον imagePROGRAF TX-4000. Απολαύστε γρήγορες, συνεχείς εκτυπώσεις έως και 44” σε εκπληκτική ποιότητα, με εύχρηστες επιλογές χρήσης και χαμηλά λειτουργικά κόστη.