Διαχείριση εγγράφων της Beiersdorf Hellas με τη λύση Therefore™

Η Beiersdorf, μια ηγέτιδα εταιρεία που θεωρείται ότι έχει επινοήσει τη σύγχρονη φροντίδα επιδερμίδας με εξαιρετικά δημοφιλή brand names όπως η NIVEA, απασχολεί σήμερα πάνω από 16.500 εργαζόμενους.

Για τη διαχείριση εγγράφων και εκτυπώσεων της Beiersdorf Ελλάδας, η διαδικασία απλοποίησης και εκσυγχρονισμού δεν αποτελούσαν στόχους ενός μεσομακροπρόθεσμου προγράμματος του τμήματος IT, αλλά μια πραγματικότητα που απέδωσε καρπούς από τους πρώτους μήνες υλοποίησης της λύσης.

Η πρόκληση

Όπως συμβαίνει σε κάθε σύγχρονο οργανισμό, οι προκλήσεις του συστήματος διαχείρισης εκτυπώσεων και εγγράφων ήταν πολλές και η ανάγκη επιτακτική να προχωρήσει στην επίλυση των παρακάτω θεμάτων:

• Αποκεντρωμένο σύστημα εκτυπώσεων
• Αναποτελεσματικός έλεγχος των εξόδων
• Έλλειψη προσβασιμότητας και παρακολούθησης
• Μειωμένη ασφάλεια και αποδοτικότητα σε ένα περιβάλλον συχνών ελέγχων
• Χρονοβόρες και γραφειοκρατικές διαδικασίες χωρίς δυνατότητα ελέγχου
• Δημιουργία, αποθήκευση και συντήρηση έντυπων αρχείου χωρίς απομακρυσμένη πρόσβαση
• Δυσκολία ελέγχου εγγράφων που εισέρχονται ή εξέρχονται της εταιρείας

Ο κατακερματισμός των εκτυπωτικών συστημάτων προξενούσε πολυάριθμα προσκόμματα που αύξαναν τα λειτουργικά έξοδα της επιχείρησης. Άσκοπη χρήση χαρτιού και ρεύματος αποτελούσε απειλή για τη δέσμευση της εταιρείας να ενεργεί με γνώμονα τη βιωσιμότητα και τη μείωση του ενεργειακού της αποτυπώματος. Οι μη διαχειρίσιμες εκτυπώσεις άφηναν πίσω τους στοίβες από έγγραφα σε κοινή θέα, με κίνδυνο να διαρρεύσουν ευαίσθητες πληροφορίες.

Η λύση

Με την λύση της Intersys, οι εργαζόμενοι έχουν πλέον τη σιγουριά ότι οι πληροφορίες που μοιράζονται, αποθηκεύονται με ασφάλεια, με το πάτημα ενός κουμπιού, χωρίς να απαιτείται εξαντλητική αναζήτηση σε μεγάλο όγκο αρχείων για να βρεθεί ένα έγγραφο, ή μια αναφορά.

Εξοικονόμηση 35% σε έξοδα εκτύπωσης

Κατανάλωση ενέργειας δραματικά μειωμένη κατά 25% χάρη στο νέο σύστημα εκτυπώσεων

Βελτιώσεις στην ασφάλεια, με ροές εμπιστευτικών δεδομένων

Βελτιωμένη αποδοτικότητα και επικοινωνία μεταξύ των τμημάτων

Εύκολη ενσωμάτωση λογισμικών σε υπάρχον σύστημα

Ψηφιοποίηση διαδικασίων

Η τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε

H ολοκληρωμένη λύση λογισμικού διαχείρισης Therefore™ αφορά όχι μόνο την αποτελεσματική ψηφιοποίηση και διαχείριση των εγγράφων μιας επιχείρησης, αλλά εξορθολογίζει τις επιχειρησιακές διαδικασίες (workflow), απλουστεύει και διασφαλίζει τους ρόλους των εργαζομένων, σχετικά με τη δημιουργία, πρόσβαση, αποστολή και μεταβολή εταιρικών πληροφοριών, ψηφιακών ή εντύπων.

Η λύση Therefore™ διασφαλίζει το απόρρητο των δεδομένων της επιχείρησης, με έλεγχο πρόσβασης στα δικαιώματα πρόσβασης, με μέτρα ελέγχου της γνησιότητας των εγγράφων, και αποκατάσταση καταστροφών σε περίπτωση αποτυχίας των μέσων αποθήκευσης.

Τα εργαλεία Therefore™ Workflow αυτοματοποιούν τις βασικές επιχειρησιακές διαδικασίες χάρη στον ισχυρό τους μηχανισμό για επίτευξη και διατήρηση ομαλού workflow. Πολλαπλά άτομα μπορούν να συνεργάζονται πάνω σε μια διαδικασία, καθώς το σύστημα αυτοματοποιεί πολλαπλές εργασίες ρουτίνας στο παρασκήνιο, επιταχύνοντας τις εταιρικές διαδικασίες, εξοικονομώντας πολύτιμες εργατοώρες και μειώνοντας το κόστος διαχείρισης.

Η προστιθέμενη αξία της Intersys

Η υλοποίηση της αντίστοιχης λύσης πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία της Canon και καταδεικνύει με τον πιο ανάγλυφο τρόπο, τα πρακτικά οφέλη της υλοποίησης ενός προσαρμοσμένου συστήματος διαχειριζόμενων υπηρεσιών εκτύπωσης (Managed Print Service – MPS) και πληροφοριών (Managed Document Service – MDS), σε συνδυασμό με υπηρεσία συμβουλευτικής, που προηγήθηκε της φάσης της υλοποίησης, και η οποία αποκάλυψε τα αδύναμα σημεία και τις περιοχές όπου θα έπρεπε να εστιάσει η λύση. Η περίπτωση της Beiersdorf Ελλάδας αποτελεί ένα εντυπωσιακό παράδειγμα ψηφιακού μετασχηματισμού όπως πραγματοποιήθηκε από την Intersys.

INTERSYS ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

VIEW ALL -
TOP