Ολοκληρωμένη λύση MPS για την Minerva Marine

Η Minerva Marine Inc. εδραιώθηκε το 1996 από τον Ανδρέα Μαρτίνο και αποτελεί ιδιωτική και ανεξάρτητη εταιρεία. Έχει περισσότερους από 280 εργαζόμενους και είναι προσηλωμένοι στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, την καινοτομία και δέσμευση σε συνεχόμενη, δυναμική ανάπτυξη με σεβασμό προς την κοινωνία και το περιβάλλον. Επίσης, σαν ναυτιλιακή, η κύρια αξία της Μινέρβα είναι «προτεραιότητα η ασφάλεια», τόσο στα πλοία όσο και στα γραφεία της.

Η πρόκληση

Με την αύξηση των επιθέσεων κυβερνοασφάλειας καθώς και τους επιχειρηματικούς στόχους για παροχή ποιοτικών υπηρεσιών που υπερτερούν έναντι των κλαδικών προδιαγραφών με σεβασμό προς το περιβάλλον, η Minerva Marine Inc. έψαχνε για περαιτέρω τρόπους να μειώσει το περιβαλλοντικό της αντίκτυπο και να αυξήσει την προστασία και ασφάλεια των δεδομένων της.

Η λύση

H Intersys διαμόρφωσε το σύστημα MPS της εταιρείας με τρόπο που να αντιμετωπίζει πολλαπλά ζητήματα που έθεσε ο πελάτης: μείωση του κόστους αναλωσίμων, παρακολούθηση και περιορισμός των άσκοπων εκτυπώσεων, εγκατάσταση μηχανημάτων με μεγαλύτερη απόδοση αλλά και αποδοτικότερη ενεργειακή λειτουργία, αλλά και μεγαλύτερο επίπεδο ασφάλειας, καθώς και απλοποίηση και επιτάχυνση των καθημερινών διαδικασιών των υπαλλήλων. Συγκεκριμένα, επιτεύχθηκε:

Μείωση 55% σε ετήσια έξοδα εκτύπωσης.

Μείωση ετήσιου όγκου εκτυπώσεων κατά 6%

Εξοικονόμηση 220k σελίδων χαρτιού, δηλαδή 438 πακέτων χαρτιού 500 φύλλων Α4

Μείωση έγχρωμων εκτυπώσεων κατά 4%, και κατά επέκταση μείωση έγχρωμων αναλωσίμων

Ασφαλής εκτύπωση, σάρωση και αποστολή εγγράφων με πολλαπλές δικλείδες προστασίας δεδομένων

Αύξηση παραγωγικότητας εργασιακής καθημερινότητας

Η τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε

Η Intersys αξιοποίησε το συνδυασμό του ισχυρού hardware των εκτυπωτικών συστημάτων πολλαπλών χρήσεων της Canon με το ευέλικτο και επεκτάσιμο λογισμικό uniFLOW. Ο συνδυασμός αυτός οδήγησε σε μια απόλυτα ενοποιημένη λύση για να διαχειρίζεται ο πελάτης όλες τις ροές εργασίας εκτύπωσης και σάρωσης, καθώς και τις συσκευές του, με τους όρους που καθορίζει η φύση των εργασιών του.

Η λύση λογισμικού uniFLOW ενσωματώνεται σε συσκευές όπως της σειράς Canon imageRUNNER. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται ασφαλής εκτύπωση από οποιαδήποτε συνδεδεμένη συσκευή στο γραφείο, καθώς το πάνελ ελέγχου επιτρέπει τη χρήση μόνο σε διαβαθμισμένο προσωπικό.

Με την παρακολούθηση και καταγραφή των εκτυπώσεων και σαρώσεων που πραγματοποιούνται, ο διαχειριστής του IT μπορεί να προβαίνει σε παρακολούθηση εξόδων, έλεγχο ταυτότητας χρηστών και έλεγχο λειτουργιών, καθώς είναι σε θέση να πραγματοποιεί ομαδική διαχείριση των πόρων ανά ομάδα εργαζομένων.

Η λύση uniFLOW δίνει επίσης τη δυνατότητα υποστήριξης και ελέγχου τιράζ εγγράφων κάθε όγκου, μέσα από ένα και μόνο interface ελέγχου, ενώ παρέχει συνολική εικόνα και έλεγχο όλων των συσκευών της επιχείρησης, μεγιστοποιώντας έτσι την απόδοση της επένδυσης του πελάτη, χάρη στην υποστήριξη εγκαταστάσεων με συστήματα διαφορετικών δυνατοτήτων και προδιαγραφών.

Επίσης, ένα άλλο πολύ σημαντικό πλεονέκτημα είναι η δυνατότητα επέκτασης του συστήματος, τόσο από την πλευρά του hardware, με επιπρόσθετες συσκευές επέκτασης της χωρητικότητας και της προετοιμασίας εγγράφων, όσο και με τη δυνατότητα εκτύπωσης με τη χρήση φορητών έξυπνων συσκευών με ασύρματη δικτύωση. Οι συσκευές Canon έχουν ενσωματωμένες πολλαπλές δικλείδες ασφαλείας καθώς η ασφάλεια αποτελεί πλέον κατασκευαστικό χαρακτηριστικό και όχι επίκτητο με τη βοήθεια τρίτων λύσεων. Έτσι, το uniFLOW & το hardware Canon εξασφαλίζουν στη Minerva Marine την «προτεραιότητα στην ασφάλεια» που πρεσβεύουν.

Η προστιθέμενη αξία της Intersys

Το καθοριστικό πλεονέκτημα της προσέγγισης της Intersys είναι ότι η λύση πραγματοποιείται μετά από ένα στάδιο προσεκτικής μελέτης του υπάρχοντος συστήματος του πελάτη, διαπίστωση των αδυναμιών του και συστηματική καταγραφή και δημιουργία φακέλου με κοστολογημένες και συγκεκριμένες προτάσεις για τη βέλτιστη αναπροσαρμογή και αναβάθμισή του. Η μεγάλη εμπειρία του εξειδικευμένου προσωπικού της Intersys, τόσο σε συμβουλευτικό, όσο και σε επίπεδο εγκατάστασης της λύσης, σημαίνει ότι ο πελάτης μπορεί να είναι σίγουρος ότι η λύση που επέλεξε, αφενός θα ανταποκρίνεται πλήρως στις δικές του, εξειδικευμένες ανάγκες και ότι ανά πάσα στιγμή θα μπορεί να αναδιαμορφωθεί, ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες της επιχείρησής του, έτσι όπως θα έχουν διαφοροποιηθεί με την πάροδο του χρόνου.

INTERSYS ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

VIEW ALL -
TOP