×

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΥΒΡΙΔΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ CANON

Το Φορτηγό Υβριδικής Εργασίας της Canon έρχεται και στην Ελλάδα και αποτελεί ένα ζωντανό demo των πιο σύγχρονων λύσεων υβριδικής εργασίας της Canon. Δηλώστε συμμετοχή και μάθετε τα πάντα για το πως μπορούν οι λύσεις τεχνολογίας της Canon να σας βοηθήσουν να απελευθερώσετε την παραγωγικότητα της επιχείρησής σας.

Με πολυετή εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία, στις λύσεις της Canon η Intersys καλύπτει κάθε ανάγκη εκτύπωσης, αντιγραφής και σάρωσης σε περιβάλλοντα γραφείου και σε λύσεις εμπορικής εκτύπωσης.

Canon Ελλάδα

Εκτύπωση, Φωτοαντιγραφή, Μεγάλο Φορμά, Σάρωση & Λύσεις Λογισμικού

Λύσεις παραγωγής και διαχείρισης εγγράφων για κάθε απαίτηση

H Intersys, με τεχνογνωσία από την δεκαετία του 1980, στις λύσεις της Canon, παρέχει ένα ευρύ φάσμα συσκευών και λύσεων λογισμικού για την παραγωγή εκτυπώσεων.

Τα συστήματα της Canon για περιβάλλοντα γραφείου, συνθέτουν εξαιρετικές λύσεις για ασπρόμαυρη και έγχρωμη παραγωγή σε MPS ή σε αυτόνομα συστήματα που εξασφαλίζουν υψηλής ποιότητας εκτύπωση.

Επιπλέον, η Intersys, διαθέτει στην αγορά λύσεις Canon για ψηφιακή παραγωγή εγγράφων υψηλών απαιτήσεων που απευθύνονται στον κλάδο της εμπορικής εκτύπωσης και στα περιβάλλοντα γραφικών τεχνών που επιθυμούν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες της ψηφιακής τεχνολογίας.

Αντίστοιχα η εταιρεία παρέχει ένα ευρύ φάσμα λύσεων εκτύπωσης μεγάλου φορμά για τεχνικό σχέδιο ή εφαρμογές φωτογραφικής ποιότητας, αλλά και τις λύσεις λογισμικού της Canon.

Εκτύπωση Canon Ελλάδα

Λύσεις για γραφείο ή για παραγωγή μεγάλου τιράζ

Λύσεις για περιβάλλοντα γραφείου

Υψηλή παραγωγικότητα, προηγμένη ασφάλεια

Μηχανήματα παραγωγής, μεγάλου τιράζ

Εμπορικές εφαρμογές με υψηλή απόδοση

Μηχανήματα για εφαρμογές μεγάλου φορμά

Canon Plotters

Μηχανήματα για εφαρμογές μεγάλου φορμά

Ξηρογραφικά

Μηχανήματα για εφαρμογές μεγάλου φορμά

Επιγραφές & POS

Σάρωση Canon Ελλάδα

Λύσεις για κάθε ανάγκη σάρωσης με αποτελεσματικότητα

Λύσεις Λογισμικού Canon Ελλάδα

Διαχείριση, σάρωση & επεξεργασία εγγράφων

Canon Platinum Partner 2020
TOP