×

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΥΒΡΙΔΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ CANON

Το Φορτηγό Υβριδικής Εργασίας της Canon έρχεται και στην Ελλάδα και αποτελεί ένα ζωντανό demo των πιο σύγχρονων λύσεων υβριδικής εργασίας της Canon. Δηλώστε συμμετοχή και μάθετε τα πάντα για το πως μπορούν οι λύσεις τεχνολογίας της Canon να σας βοηθήσουν να απελευθερώσετε την παραγωγικότητα της επιχείρησής σας.

Η Intersys σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε τη λύση επαγγελματικής σάρωσης που είναι κατάλληλη για το δικό σας περιβάλλον εργασίας και να επαναπροσδιορίσετε την έννοια της παραγωγικότητας.

Λύσεις ψηφιοποίησης εγγράφων Canon

Υψηλής ταχύτητας και ακρίβειας ψηφιοποιητές εγγράφων για επιχειρησιακές εφαρμογές

Φορητοί, επιτραπέζιοι και παραγωγικοί σαρωτές για κάλυψη κάθε επαγγελματικής ανάγκης

Η ψηφιοποίηση και ασφάλεια των εγγράφων & πληροφοριών αποτελούν προτεραιότητα σε κάθε τομέα μιας σύγχρονης επιχείρησης. Επιλέξτε τη λύση επαγγελματικής σάρωσης που είναι κατάλληλη για το δικό σας περιβάλλον εργασίας και επαναπροσδιορίστε την έννοια της παραγωγικότητας.

  • Οι προσωπικοί φορητοί σαρωτές της Canon δε χρειάζονται τροφοδοσία από πρίζα - αρκεί μια θύρα USB! Ιδανική λύση για μικρά & οικιακά γραφεία αλλά και επαγγελματίες που μετακινούνται συχνά, ώστε τα αρχεία να ψηφιοποιούνται και ταξινομούνται με ποιότητα & ασφάλεια, ακόμα και εκτός γραφείου.

  • Οι επιτραπέζιες συσκευές για ομάδες εργασίας και τμήματα επιχειρήσεων, επιτελούν μεγάλο εύρος εργασιών, με μέγιστο πλάτος σάρωσης Α4, αλλά και Α3. Με ταχύτητες σάρωσης διπλής όψης από 20 έως 60 σελίδες ανά λεπτό και πλήρη πλατφόρμα λογισμικού επεξεργασίας και ταξινόμησης, επιλέξτε τη λύση που σας ταιριάζει.

  • Οι παραγωγικοί σαρωτές προορίζονται για μεγάλους όγκους εγγράφων και μέγιστο πλάτος σάρωσης Α3, όπου η ταχύτητα, η ακρίβεια και η αξιοπιστία είναι υψίστης σημασίας.

Σειρά Personal

Φορητή σάρωση με ένα μόνο καλώδιο!

Φορητοί σαρωτές χωρίς την ανάγκη για τροφοδοσία από πρίζα - αρκεί μια θύρα USB!

Ιδανική λύση για μικρά & οικιακά γραφεία αλλά και επαγγελματίες που μετακινούνται συχνά, ώστε τα αρχεία να ψηφιοποιούνται και ταξινομούνται με ποιότητα & ασφάλεια, ακόμα και εκτός γραφείου.

Canon Personal Scanners
Canon Desktop & Workgroup scanners

Σειρές Workgroup & Department

Επιτραπέζιοι σαρωτές πολλαπλών εφαρμογών

Επιτραπέζιοι σαρωτές για μεγάλο εύρος εργασιών, με μέγιστο πλάτος σάρωσης έως και Α3.

Με ταχύτητες σάρωσης διπλής όψης από 20 έως 60 σελίδες ανά λεπτό και πλήρη πλατφόρμα λογισμικού επεξεργασίας και ταξινόμησης, επιλέξτε τη λύση που σας ταιριάζει.

Σειρά Production

Λύσεις για περιβάλλοντα μεγάλου όγκου, υψηλής παραγωγικότητας

Παραγωγικοί σαρωτές για μεγάλους όγκους εγγράφων και μέγιστο πλάτος σάρωσης Α3, όπου η ταχύτητα, η ακρίβεια και η αξιοπιστία είναι υψίστης σημασίας.

TOP