Για απαιτητική χρήση σε απρόμαυρο ή έγχρωμο περιβάλλον εργασίας, η Intersys προτείνει την αξεπέραστη ποιότητα και αξιοπιστία της Canon.

Λύσεις εμπορικής εκτύπωσης Canon

Υψηλής ταχύτητας εκτυπωτές για παραγωγή μεγάλου τιράζ

Εκτυπωτές ασπρόμαυρης και έγχρωμης εκτύπωσης Α3 με επιλογές σελιδοποίησης και βιβλιοδεσίας

  • Περάστε στο επόμενο επίπεδο ασπρόμαυρης εκτύπωσης Α3 με την τεχνολογία αιχμής της σειράς imageRUNNER ADVANCE DX.

  • Η σειρά VarioPrint αποδίδει ταχύτητες από 117ipm έως 221ipm, η εκτύπωση μεγάλων τιράζ γίνεται ταχύτατα και αδιάλειπτα, επαναπροσδιορίζοντας την έννοια της παραγωγικότητας με χαμηλό κόστος.

  • Όταν οι ανάγκες απαιτούν χρώμα επαγγελματικής ποιότητας σε υψηλή ταχύτητα και με ευέλικτες επιλογές σελιδοποίησης & βιβλιοδεσίας, η σειρά imagePRESS αποτελεί την κυρίαρχη λύση.

  • Η σειρά VarioPrint i αξιοποιεί στο μέγιστο την τεχνολογία inkjet, προσφέροντας ταχύτητες από 216ipm έως 304ipm, με την παραδοσιακή ποιότητα της Canon, κρατώντας παράλληλα το κόστος εκτύπωσης χαμηλά.

Σειρά imageRUNNER ADVANCE DX

Aσπρόμαυρη εκτύπωση Α3

Περάστε στο επόμενο επίπεδο ασπρόμαυρης εκτύπωσης Α3 με την τεχνολογία αιχμής της σειράς imageRUNNER ADVANCE DX

Canon imageRUNNER ADVANCE DX

Σειρά VarioPrint

Aσπρόμαυρη εκτύπωση μεγάλου τιράζ

Με ταχύτητες από 117ipm έως 221ipm, η εκτύπωση μεγάλων τιράζ γίνεται ταχύτατα και αδιάλειπτα, επαναπροσδιορίζοντας την έννοια της παραγωγικότητας με χαμηλό κόστος.

Σειρά imagePRESS

Έγχρωμη εκτύπωση Α3

Όταν οι ανάγκες απαιτούν χρώμα επαγγελματικής ποιότητας σε υψηλή ταχύτητα και με ευέλικτες επιλογές σελιδοποίησης & βιβλιοδεσίας, η σειρά imagePRESS αποτελεί την κυρίαρχη λύση.

Σειρά VarioPrint i

Ποιοτική έγχρωμη εκτύπωση inkjet μεγάλου τιράζ με χαμηλό κόστος

Canon varioPRINT i

 

 

Η σειρά VarioPrint i αξιοποιεί στο μέγιστο την τεχνολογία inkjet, προσφέροντας ταχύτητες από 216ipm έως 304ipm, με την παραδοσιακή ποιότητα της Canon, κρατώντας παράλληλα το κόστος εκτύπωσης χαμηλά.

TOP