×

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΥΒΡΙΔΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ CANON

Το Φορτηγό Υβριδικής Εργασίας της Canon έρχεται και στην Ελλάδα και αποτελεί ένα ζωντανό demo των πιο σύγχρονων λύσεων υβριδικής εργασίας της Canon. Δηλώστε συμμετοχή και μάθετε τα πάντα για το πως μπορούν οι λύσεις τεχνολογίας της Canon να σας βοηθήσουν να απελευθερώσετε την παραγωγικότητα της επιχείρησής σας.

Η Intersys καλύπτει τους εμπορικούς πελάτες με τα πρωτοποριακά προϊόντα της Canon εκτύπωσης πινακίδων σήμανσης και σημείων πώλησης λιανικής.

Λύσεις σήμανσης και POS από την Canon

Λύσεις εκτύπωσης roll-to-roll και flatbed για απαιτητικές εμπορικές εφαρμογές

Εκτυπωτές roll-to-roll μέχρι 64 ίντσες και flatbed εκτυπωτές για ειδικά μέσα εμπορικής εκτύπωσης

Το απόγειο της επαγγελματικής εκτύπωσης, οι λύσεις εκτύπωσης roll-to-roll και flatbed της Canon ανοίγουν νέους ορίζοντες και  ξεκλειδώνουν δυνατότητες που δεν έχετε φανταστεί.

Όλα μέσω της δοκιμασμένης τεχνολογίας μελανιών  Uvgel και της βαθιάς τεχνογνωσίας της Canon.

  • Η σειρά Colorado αποτελεί την κυρίαρχη λύση σε εκτυπώσεις roll-to-roll στις 64", με απεριόριστες εφαρμογές, όπως σήμανση, ταπετσαρίες, διαφημιστικές ζελατίνες, και κάθε άλλο είδους διαφήμισης ή γραφικών τέχνών.

  • Η βραβευμένη σειρά flatbed εκτυπωτών Arizona καταρρίπτει τα όρια και προσφέρει δυνατότητα εκτύπωσης σε τεράστια ποικιλία εύκαμπτων ή άκαμπτων υλικών εκτύπωσης.

Canon Colorado

Σειρά Colorado

Η κυρίαρχη λύση σε εκτυπώσεις roll-to-roll στις 64"

Απεριόριστες εφαρμογές, όπως:
σήμανση, ταπετσαρίες, διαφημιστικές ζελατίνες, και
κάθε άλλο είδους διαφήμισης ή γραφικών τέχνών.

Όλα μέσω της δοκιμασμένης τεχνολογίας Uvgel και της βαθιάς τεχνογνωσίας της Canon.

Σειρά Arizona

Η βραβευμένη σειρά flatbed εκτυπωτών της Canon

Η σειρά Arizona καταρρίπτει τα όρια και προσφέρει δυνατότητα εκτύπωσης σε τεράστια ποικιλία εύκαμπτων ή άκαμπτων υλικών εκτύπωσης.

Με εκτενή γκάμα διαθέσιμων μεγεθών και ταχυτήτων, αλλά και μεγάλη ελευθερία παραμετροποίησης της εκάστοτε λύσης, η σειρά Arizona αποτελεί ένα αξιόπιστο εργαλείο παραγωγής για εφαρμογές χωρίς περιορισμούς.

TOP