Η Intersys σας δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε τις λύσεις λογισμικού της Canon για να ψηφιοποιήσετε τα έγγραφά σας, να εστιάσετε στην αξία της πληροφορίας και να δημιουργήσετε ροές εργασιών που αυξάνουν την παραγωγικότητα στην επιχείρησή σας

Therefore

Διαχειριστείτε την πληροφορία στην επιχείρησή σας με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια

Το λογισμικό της Therefore™ σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε, να διαχειριστείτε και να επεξεργαστείτε κάθε πληροφορία στην επιχείρισή σας. Δημιουργείτε έτσι ένα περιβάλλον για την αξιοποίηση των δεδομένων σας με αποδοτικό οικονομικά και ασφαλή τρόπο.

Η Intersys έχει βοηθήσει μεγάλες επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν τις λύσεις της Therefore και να εκσυγχρονίσουν τις επιχειρηματικές τους διαδικασίες.

Uniflow

Διαχειριστείτε αποτελεσματικά κάθε συσκευή εκτύπωσης και μειώστε τα κόστη σας

Το Uniflow σας επιτρέπει να γνωρίζετε τις λεπτομέρεις της λειτουργίας των εκτυπωτών σας και οτιδήποτε αφορά στην παραγωγή των εγγράφων σας. Με εκδόσεις που προσαρμόζονται σε κάθε απαίτηση περιβάλλοντος τεχνολογίας, μπορείτε να έχετε μια πλήρη εικόνα της επιχείρησής σας.

Οι πελάτες της Intersys, αξιοποιώντας το Uniflow έχουν επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα εξοικονόμησης και αποδοτικότητας.

IRIS

Προηγμένες λύσεις σάρωσης για λύσεις υψηλής παραγωγικότητας

H IRIS αποτελεί παγκόσμια ηγέτιδα σε προηγμένης λύσεις σάρωσης και χειρισμού αρχείων PDF και σε λειτουργίες οπτικής αναγνώρισης χαρακτήρων - OCR. Παρέχει βελτιστοποιημένες λύσεις για επιχειρήσεις που διαθέτουν διαδικασίες που βασίζονται σε έντυπα και ειδικές λύσεις για κάθετες αγορές.

Η Intersys έχει εξαιρετική τεχνογνωσία στις λύσεις IRIS, και σχεδιάζει εφαρμογές αποκλειστικά για τις ανάγκες των πελατών της.

Scan2x

Λογισμικό έξυπνης σάρωσης που υποστηρίζει τις επιχειρησιακές διαδικασίες σας

Το scan2x αποτελεί μια έξυπνη λύση λογισμικού σάρωσης εγγράφων. Σας επιτρέπει να σαρώσετε, να προσθέσετε πληροφορίες και να υποστηρίξετε προηγμένες ροές εργασιών και σύνθετες διαδικασίες

Οι πελάτες της Intersys, αξιοποιώντας τη συνολική της εμπειρία στη διαχείριση εγγράφων μπορούν να μετασχηματίσουν και να εκσυγχρονίσουν τις διαδικασίες τους.

TOP