×

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΥΒΡΙΔΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ CANON

Το Φορτηγό Υβριδικής Εργασίας της Canon έρχεται και στην Ελλάδα και αποτελεί ένα ζωντανό demo των πιο σύγχρονων λύσεων υβριδικής εργασίας της Canon. Δηλώστε συμμετοχή και μάθετε τα πάντα για το πως μπορούν οι λύσεις τεχνολογίας της Canon να σας βοηθήσουν να απελευθερώσετε την παραγωγικότητα της επιχείρησής σας.

Document & Workflow Management

Εφαρμόστε αποδοτικές διαδικασίες και αξιοποιήστε τα δεδομένα σας ως στρατηγικό πυλώνα με συνεργάτη την Intersys

Παραμείνετε πρωτοπόροι μέσα σε μια άκρως ανταγωνιστική αγορά

Με το ευέλικτο και αποτελεσματικό Document & Workflow Management της Intersys προστατεύεστε έναντι των απειλών της ασφάλειας δεδομένων, αποκτάτε ορατότητα στις λειτουργίες σας και βελτιώνετε την παραγωγικότητα.

ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ

Αναπληρώστε το χαμένο χρόνο από άσκοπες αναζητήσεις πληροφορίας, εξαιτίας ενός μη οργανωμένου και αδόμητου συστήματος αρχειοθέτησης.

ΑΠΟΚΡΙΣΗ

Ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις των πελατών σας ταχύτερα και με επαγγελματισμό.

ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ

Αποκτήστε ξεκάθαρη εικόνα των επιχειρησιακών σας στόχων και παρακολουθήστε την εξέλιξή τους.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Διατηρήστε τις εμπιστευτικές εταιρικές σας πληροφορίες ασφαλείς και μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Αποκτήστε πρόσβαση στα δεδομένα σας από οπουδήποτε, και οποτεδήποτε. Αναβαθμιστείτε και επεκταθείτε με ευελιξία.

Χάρη στην ολοκληρωμένη λύση λογισμικού διαχείρισης εγγράφων Therefore™...

…διατηρείτε την επιχείρησή σας ΕΥΕΛΙΚΤΗ τόσο σε επίπεδο τοπικών υποδομών, όσο και στο cloud ...αποκτάτε ένα ΕΥΦΥΕΣ και απλό στη χρήση σύστημα διαχείρισης των πληροφοριών σας …έχετε τη δυνατότητα περαιτέρω ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ προσθέτοντας επιπλέον λειτουργίες και εντάσσοντάς τες αρμονικά στις υπάρχουσες υποδομές

ΕΛΕΓΧΟΣ

Έλεγχοι πρόσβασης
και δικαιώματα

ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

Μέτρα κατά της παραβίασης
Το σύστημα επαληθεύει τη γνησιότητα των εγγράφων κάθε φορά που ανακτώνται.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Αποκατάσταση καταστροφών – Ο αυτόματος χώρος αποθήκευσης αντιγράφων ασφαλείας εξασφαλίζει ότι τα δεδομένα σας μπορούν να ανακτηθούν σε περίπτωση αποτυχίας της μονάδας δίσκου.

Αξιοποιήστε την πληροφορία ως στρατηγικό asset

Ενημερώστε, ανανεώστε και διαχειριστείτε τις πληροφορίες αποτελεσματικά σε όλους τους τομείς της επιχείρησής σας

  • Συνεργασία – Εργασία ταυτόχρονα σε έγγραφα με εσωτερικό ή εξωτερικό προσωπικό. Παρακολουθήστε εύκολα τις αλλαγές, αναθέστε εργασίες και επεξεργαστείτε πληροφορίες με ροές εργασίας.

  • Ενσωμάτωση - Απρόσκοπτη ενσωμάτωση με οποιοδήποτε λογισμικό τρίτων, αξιοποιώντας εγγενείς ενσωματώσεις, το Therefore™ Universal Connector, ή το Therefore™ API.

  • Συμμόρφωση – Συμμορφωθείτε με τις απαιτήσεις σχετικά με την εμπιστευτικότητα και τη διατήρηση εγγράφων. Η λύση Document & Workflow Management Therefore™ είναι πλήρως πιστοποιημένη, για να σας διατηρεί πάντα σύμφωνους με τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης - EU Data Protection Regulation (EU GDPR).

Εμπιστευτείτε το Ducument & Workflow Management Therefore™ για κάθε διαδικασία

Αποκτήστε εποπτική εικόνα του συνόλου των ροών εργασίας σας. Ακόμα και σε εξαιρετικά πολύπλοκες διαδικασίες, οι επιλογές απομακρυσμένης πρόσβασης και ενοποίησης επιτρέπουν το συντονισμό. Οι αναλυτικοί πίνακες εργαλείων επιτρέπουν την άμεση ανταπόκριση στις αλλαγές σε καίριους δείκτες της επιχειρησιακής σας λειτουργίας.

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

απλοποιήστε τις διαδικασίες πρόσληψης, ανάθεσης έργων, διαχειριστείτε τις άδειες του προσωπικού σας, διατηρήστε τους φακέλους των εργαζομένων σας πάντα ασφαλείς, εμπιστευτικούς και πάντα προσβάσιμους από τη διεύθυνση.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

βελτιστοποιήστε τις διαδικασίες σας όσον αφορά τη διαχείριση των τιμολογίων και κάθε παραστατικού που έχει να κάνει με παραγγελίες, προμήθειες, πληρωμές. Διατηρήστε πλήρη εικόνα για το ποιος και πότε ενέκρινε εντολές πληρωμών, τιμολόγια, οργανώστε το μισθολόγιό σας, και εντάξτε το σύστημα με μια ήδη υπάρχουσα υποδομή ERP.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Αποθηκεύστε με ασφάλεια τα έγγραφα πιστοποίησης υλικών, τα έγγραφα κατάρτισης και εκπαίδευσης προσωπικού, αυτοματοποιήστε την καταχώρηση της εγγύησης των προϊόντων. εξασφαλίστε ότι όλες οι πληροφορίες για την υγεία και την ασφάλεια είναι εύκολα προσβάσιμες.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ

αυτοματοποιήστε τις ειδοποιήσεις όταν πλησιάζετε στη λήξη προθεσμιών, διασφαλίστε ότι τα σωστά συμβόλαια φέρουν τις κατάλληλες υπογραφές, αυτοματοποιήστε τη διαχείριση ψηφιακών υπογραφών στα συμβόλαιά σας.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

οργανώστε συνολικά τα έγγραφα σχετικά με τους πελάτες σας σε ομαδικά ψηφιακά ντοσιέ, διασφαλίστε την εύκολη πρόσβαση στην πλέον πρόσφατη και έγκυρη πληροφορία, είστε πάντα σε θέση να δίνετε στον πελάτη ακριβή εικόνα για την κατάσταση των παραγγελιών τους.

LOGISTICS

Ψηφιοποίηση της έγκρισης τιμολογίων, πιστωτικών τραπεζογραμματίων και πληρωμών μεταφορέων, εξορθολογισμός της τιμολόγησης των πελατών και της τεκμηρίωσης μεταφοράς, διατήρηση πλήρους διαδρομής ελέγχου σε όλες τις ενέργειες εγγράφων.

Αυτοματοποιήστε και απλοποιήστε τις βασικές επιχειρησιακές σας διαδικασίες

Αποκτήστε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, ορατότητα και συνέπεια. • Το Document & Workflow Management Therefore™ αυτοματοποιεί τις βασικές επιχειρησιακές σας διαδικασίες χάρη στον ισχυρό τους μηχανισμό για επίτευξη και διατήρηση ομαλού workflow. Πολλαπλά άτομα μπορούν να συνεργάζονται πάνω σε μια διαδικασία, καθώς το σύστημα αυτοματοποιεί πολλαπλές εργασίες ρουτίνας στο παρασκήνιο. Δε θα χάσετε ποτέ πια μια προθεσμία ολοκλήρωσης έργου! Το Therefore™ Content Connector – παρέχει αδιάλειπτη αποθήκευση και ευρετηριακή ταξινόμηση της πληροφορίας βάσει φακέλων, θυρίδων e-mail, παρόχων ψηφιακών υπογραφών, ή λογαριασμών αποθήκευσης στο cloud storage με τη δυνατότητα προηγμένης αναζήτησης. Αυτοματοποιήστε τη ροή των πληροφοριών που εισέρχονται στην επιχείρησή σας!

IRIS

H IRIS αποτελεί ηγέτιδα στα συστήματα και τις λύσεις λογισμικού για την οπτική αναγνώριση χαρακτήρων προσφέροντας λύσεις για σάρωση, επεξεργασία και κοινή χρήση ψηφιακών αρχείων. Με τις λύσεις της IRIS η Intersys σας βοηθά να δημιουργήσετε καινοτομικές διαδικασίες που εστιάζουν στο περιεχόμενο των εντύπων σας εκσυγχρονίζοντας διαδικασίες που θα απαιτούσαν διαφορετικά χειρισμό μεγάλου όγκου εντύπων.

Scan2X

Οι λύσεις έξυπνης σάρωσης Scan2x επιτρέπουν την σάρωση και αυτοματοποιημένη ανάλυση εγγράφων και την δημιουργία σύνθετων διαδικασιών με το πάτημα ενός κουμπιού. Υποστηρίζουν την άμεση προσθήκη πληροφοριών από το χρήστη με μοναδική φιλικότητα διασφαλίζοντας την πληρότητα των πληροφοριών και την υποστήριξη αποτελεσματικών ροών εργασίας.
TOP