×

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΥΒΡΙΔΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ CANON

Το Φορτηγό Υβριδικής Εργασίας της Canon έρχεται και στην Ελλάδα και αποτελεί ένα ζωντανό demo των πιο σύγχρονων λύσεων υβριδικής εργασίας της Canon. Δηλώστε συμμετοχή και μάθετε τα πάντα για το πως μπορούν οι λύσεις τεχνολογίας της Canon να σας βοηθήσουν να απελευθερώσετε την παραγωγικότητα της επιχείρησής σας.

Ready Therefore: Frequently Asked Questions

Συχνές ερωτήσεις για τις λύσεις Ready της Intersys

Οι λύσεις Ready by Intersys έχουν σχεδιαστεί για να αναβαθμίσουν σημαντικές λειτουργίες της επιχείρησή σας. Μπορούν όμως να συνδεθούν με υπάρχουσες εφαρμογές; Παρέχεται η δυνατότητα παραμετροποίησης για τη δική σας επιχείρηση; Υπάρχει ελάχιστη διάρκεια συμβολαίου για την απόκτησή τους; Δείτε τις απαντήσεις σε αυτές και πολλές ακόμη συχνές ερωτήσεις. 

Τα εργαλεία Ready τα έχει αναπτύξει εξ ολοκλήρου η Intersys;

Τα ψηφιακά εργαλεία Ready βασίζονται στο αξιόπιστο και βραβευμένο λογισμικό της Canon, Therefore, που έχει εδραιωθεί ως πρωτοπόρο στην αποθήκευση, διαχείριση, οργάνωση και ανάλυση κάθε είδους επιχειρησιακής πληροφορίας. Οι πλατφόρμες ReadyHR, ReadyProcure, ReadyContract και ReadyAssets έχουν αναπτυχθεί από την Intersys με επιπλέον development, ώστε να είναι ακόμη πιο φιλικές στη χρήση και να συγκεντρώνουν όλες τις ειδικά σχεδιασμένες λειτουργίες που καλύπτουν τις ανάγκες των αντίστοιχων τμημάτων και χρηστών.

Η πλατφόρμα είναι στο cloud; Υπάρχει on premise εναλλακτική λύση; Αν ναι ποιες είναι οι απαιτήσεις;

Οι εφαρμογές Ready προσφέρονται και σε cloud και σαν on premise λύση και εσείς επιλέγετε πώς θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε. Στην περίπτωση της cloud λύσης δεν υπάρχει κάποια απαίτηση σχετικά με τις υποδομές και τα συστήματα σας, ενώ η on premise λύση απαιτεί ιδανικά Windows Server 2022 καθώς και SQL Server με δυνατότητα αξιοποίησης της SQL Express.

Αν είναι στο cloud, πώς διασφαλίζομαι ότι δεν θα διαρρεύσουν στοιχεία μου;

Βασιζόμενα στο αξιόπιστο λογισμικό Therefore της Canon, το οποίο παρέχει όλες τις πιστοποιήσεις GDPR για την διατήρηση των στοιχείων , η σειρά ψηφιακών εργαλείων Ready σας εγγυάται την ασφάλεια των δεδομένων και πληροφοριών σας.

Εσείς, σαν πάροχος της κάθε εφαρμογής Ready, θα έχετε πρόσβαση στα στοιχεία μου;

Η Intersys ως πάροχος των εφαρμογών, δεν χρειάζεται να έχει δικαιώματα διαχειριστή στη ψηφιακή λύση που θα χρησιμοποιείτε. Μόνο εσείς θα έχετε πλήρη αυτονομία στη χρήση και στη διαχείριση της εφαρμογής και κανείς άλλος δεν θα έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας.

Θα βγαίνουν updates για κάθε ένα από αυτά τα ψηφιακά εργαλεία; Αν ναι κάθε πότε;

Ναι, διενεργούνται ετήσια updates με σκοπό να προστίθενται νέα features και δυνατότητες στα εργαλεία, αναβαθμίζοντας την λειτουργικότητά τους, ενώ στο μεσοδιάστημα υπάρχουν και μικρότερα updates με βελτιώσεις.

Υπάρχει ελάχιστη διάρκεια συμβολαίου;

Η ελάχιστη διάρκεια συμβολαίου για την υπηρεσία είναι το 1 έτος.

Μπορώ να αλλάξω το σύστημα Διαχείρισης Απόδοσης του ReadyHR και να χρησιμοποιήσω κάποιο άλλο, είτε ήδη εγκατεστημένο είτε όχι;

Mε την κατασκευή workflows μπορεί να γίνει η κατάλληλη παραμετροποίηση στην πλατφόρμα ReadyHR, ώστε να μπορεί να υποδεχτεί το δικό σας σύστημα αξιολόγησης.

Έχω ήδη από την εταιρεία που μου κάνει μισθοδοσία κάποιες από τις λειτουργίες του ReadyHR. Δεν αρκούν;

Μπορεί κάποιες από τις λειτουργίες του ReadyHR να υπάρχουν σε ένα υπάρχον σύστημα. Ωστόσο η πρόταση του ReadyHR παρέχει μια πιο ευρεία και ολοκληρωμένη γκάμα λειτουργιών, δίνοντας επίσης το πλεονέκτημα της κεντρικής και ενιαίας διαχείρισης και παρακολούθησης.

Στην εταιρεία μας δεν υπάρχει κανείς που να ασχολείται με τα ζητήματα Ανθρώπινου Δυναμικού. Ποιος θα χειρίζεται το ReadyHR;

Η ευκολία χρήσης είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό του ReadyHR. Ο καθένας μπορεί να το χρησιμοποιήσει για τις καθημερινές του διαδικασίες, χωρίς κάποια ειδική γνώση.

Προσφέρετε κάποιο επιπλέον customization εάν ζητηθεί; Αν ναι με τι κόστος;

Ναι, μπορούμε να παραμετροποιήσουμε το σύστημα στις ανάγκες σας, για εργασίες όπως διασύνδεση με άλλα συστήματα, γραφιστικές ή λειτουργικές προσθήκες και αλλαγές. Το κόστος διαμορφώνεται από τις τελικές ζητούμενες υπηρεσίες.

Είναι δυνατή η σύνδεση της πλατφόρμας με υπάρχουσες εφαρμογές;

Υπάρχουν built-in διασυνδέσεις με κάποια συστήματα και μπορείτε να τα δείτε εδώ: https://therefore.net/solutions_new/integrations/. Πέραν αυτών υπάρχει η δυνατότητα να εξεταστεί το ενδεχόμενο custom διασύνδεσης κατόπιν αιτήματός σας. Και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει επιπλέον κόστος εργασίας ανάλογα με τις προδιαγραφές της διασύνδεσης αλλά και πιθανά κόστη τρίτων παρόχων, σε περίπτωση που επιθυμείτε διασύνδεση με τα συστήματά τους, όπως για παράδειγμα το Amazon s3.

Μπορώ να εγκαταστήσω μόνο κάποιες από τις διαδικασίες που περιλαμβάνονται στην πλατφόρμα;

Οι εφαρμογές Ready προσφέρονται και χρεώνονται αποκλειστικά με το σύνολο των λειτουργιών τους. Φυσικά είναι στη δική σας επιλογή αν τελικά θα χρησιμοποιήσετε όλα ή ένα μέρος των features που είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα.

Η αρχική παραμετροποίηση / εκπαίδευση προσφέρεται στη συνδρομή;

Υπάρχει ένα εφάπαξ κόστος αρχικής παραμετροποίησης και εκπαίδευσης των χρηστών του συστήματος.

Σε τι βαθμό μπορούμε να το διαχειριζόμαστε και να παραμετροποιούμε μόνοι μας το πρόγραμμα;

Η εκπαίδευση που παρέχουμε, σας επιτρέπει να κάνετε το μεγαλύτερο μέρος της διαχείρισης μόνοι σας, όπως αλλαγή προσβάσεων και χρηστών, επαναφορά διαγραμμένων αρχείων και άλλα.

Αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα μπορείτε να το λύσετε με remote access εσείς;

Υπάρχει η δυνατότητα για remote access και επίλυση προβλημάτων, εφόσον επιθυμείτε να μας δώσετε πρόσβαση.

Τι πρόβλεψη υπάρχει για back-up στοιχείων;

Εφόσον ζητηθεί, μπορεί να γίνει παραμετροποίηση για πραγματοποίηση back up, αξιοποιώντας είτε την λειτουργία σε cloud, είτε τις υποδομές και τα συστήματα on premise.

Τι μπορεί να προσφέρει σε μια μικρή εταιρεία όπως τη δική μας; Αξίζει η επένδυση χρόνου που απαιτείται με το ReadyHR;

Το ReadyHR ενσωματώνει όλες τις λειτουργίες ενός τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού. Αυτό σημαίνει ότι μια μικρή εταιρεία που δεν έχει την υποδομή να συντηρήσει ένα τέτοιο τμήμα, μπορεί πλέον να διαθέτει τις υπηρεσίες και τις λειτουργίες HR, εύκολα και απλά, με μικρή επένδυση χρόνου και εργατοωρών.

Έχουμε τμήμα Προσωπικού που κάνει πολλές από αυτές τις εργασίες. Τι περισσότερο θα κερδίσω με το ReadyHR;

Αν διαθέτει η εταιρεία σας τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού τότε η πλατφόρμα ReadyHR θα το αναβαθμίσει. Αυτό γιατί με το ReadyHR αποκτάτε πλήρη έλεγχο όλων των διαδικασιών και των δεδομένων με απόλυτη ασφάλεια, μειώνετε τα λάθη, εξοικονομείτε χρόνο, βελτιώνετε το αποτέλεσμα διαδικασιών όπως προσλήψεις και αξιολόγηση και πολλά άλλα. Έτσι έχοντας όλες τις διαδικασίες οργανωμένες στο ReadyHR, μπορείτε να επικεντρωθείτε σε πιο στρατηγικά θέματα και αποφάσεις για την εταιρεία σας.

TOP