×

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΥΒΡΙΔΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ CANON

Το Φορτηγό Υβριδικής Εργασίας της Canon έρχεται και στην Ελλάδα και αποτελεί ένα ζωντανό demo των πιο σύγχρονων λύσεων υβριδικής εργασίας της Canon. Δηλώστε συμμετοχή και μάθετε τα πάντα για το πως μπορούν οι λύσεις τεχνολογίας της Canon να σας βοηθήσουν να απελευθερώσετε την παραγωγικότητα της επιχείρησής σας.

Intersys: Λύση Φωτισμού στην Εκπαιδευτική Αναγέννηση

Εφαρμογή ολοκληρωμένης λύσης φωτισμού πραγματοποίησε η Intersys, καινοτόμος πάροχος managed IT services στην ελληνική αγορά, στις πρότυπες εγκαταστάσεις των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων της ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ.

Το τρίπτυχο του Αριστοτέλη, η φύση, η μάθηση και η άσκηση, χαρακτηρίζει συνολικά την εμπειρία των μαθητών της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης και αντικατοπτρίζεται στις κτιριακές εγκαταστάσεις όπου οι μεγάλες, φωτεινές και άρτια εξοπλισμένες αίθουσες αποτελούν σημείο αναφοράς στη λειτουργικότητα και καλαισθησία των εκπαιδευτηρίων. Με σεβασμό στην ιδεολογία και τις ανάγκες του εκπαιδευτηρίου η Intersys, μετά από φωτομετρική μελέτη των χώρων και αναγκών, πραγματοποίησε αντικατάσταση των υφιστάμενων φωτιστικών σωμάτων σε όλους τους χώρους εσωτερικού περιβάλλοντος.

Πιο συγκεκριμένα, στις αίθουσες διδασκαλίας επιτεύχθηκε ποιοτικός φωτισμός, με τοποθέτηση φωτιστικών LED panels εναρμονισμένων με τα διεθνή και ευρωπαϊκά πρότυπα, τα οποία ορίζουν τα απαιτούμενα επίπεδα και ποιότητες φωτιστικών συνθηκών σε χώρους διδασκαλίας. Αντίστοιχες εφαρμογές έγιναν στην πισίνα με τοποθέτηση στεγανών φωτιστικών, τους διαδρόμους κ.α.

Η αντικατάσταση των υφιστάμενων φωτιστικών σωμάτων, εκτός της αναβάθμισης της ποιότητας του φωτισμού, εξασφάλισε μείωση κατανάλωσης ρεύματος σε ποσοστό 60%, με αντίστοιχη βελτίωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των εκπαιδευτηρίων με την υποστήριξη της Intersys.

INTERSYS CASE STUDIES

VIEW ALL -
TOP