Μάθετε για τις λύσεις εκτύπωσης και πολλαπλών λειτουργιών Brother, που προσφέρουν αξιόπιστη και ποιοτική έγχρωμη ή ασπρόμαυρη εκτύπωση.

Laser πολυμηχανήματα A4

Επιλογές ασπρόμαυρων ή έγχρωμων συσκευών για κάθε απαίτηση

Ασπρόμαυροι εκτυπωτές μεγέθους A4

Οι ασπρόμαυροι εκτυπωτές laser παρέχουν τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας, ταχύτητας και παραγωγικότητας. Επειδή εκτυπώνετε μόνο ασπρόμαυρα, ένα μόνο τόνερ αρκεί για να έχετε την καλύτερη δυνατή απόδοση.

 

Έγχρωμοι εκτυπωτές μεγέθους A4

Ο έγχρωμος εκτυπωτής laser της Brother, εξασφαλίζει ότι θα έχετε την ποιότητα εκτύπωσης που θέλετε. Απολαύστε την εκτύπωση έγχρωμων εγγράφων με καθαρό κείμενο, υψηλής ευκρίνειας.
 
 

Ασπρόμαυροι εκτυπωτές MFP

Οι εκτυπωτές laser MFP είναι αξιόπιστες και στιβαρές μονάδες, ιδανικές για κάθε πολυάσχολο περιβάλλον για καθημερινή χρήση. Οι εκτυπωτές laser all-in-one, προσφέρουν ακόμη περισσότερα, διαθέτοντας έως και 4 λειτουργίες, όλες σε ένα ενιαίο κέντρο υποστήριξης (εκτύπωση υψηλής ποιότητας, αντιγραφή, σάρωση και αποστολή φαξ).

Έγχρωμοι εκτυπωτές MFP

Προσφέρουν έγχρωμη εκτύπωση υψηλής ποιότητας με πρόσθετη ευελιξία αντιγραφής, σάρωσης και αποστολής φαξ. 

Εάν εκτυπώνετε πολλά έγγραφα σε καθημερινή βάση, οι εκτυπωτές laser all-in-one είναι κατάλληλα εξοπλισμένοι για να χειρίζονται μεγάλο φόρτο εργασίας, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.

Με τους αυτόματους τροφοδότες εγγράφων, μπορείτε να αφήσετε τη συσκευή σας να αντιγράψει ή να σαρώσει έγγραφα πολλών σελίδων, ενώ εσείς εστιάζετε σε άλλες σημαντικές εργασίες.

Λύσεις εκτύπωσης

inkjet MFP A3/A4

Εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας σε μέγεθος έως και A3, σε συμπαγή εκτυπωτή inkjet. Με τους Brother inkjet MFP A3/A4 η εκτύπωση όλων των αρχείων, από φωτογραφίες και πολύχρωμα έγγραφα μέχρι επαγγελματικό υλικό, δεν ήταν ποτέ πιο απλή.
Με τους εκτυπωτές inkjet all-in-one, μπορείτε να αυξήσετε την ευελιξία σας και να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις ενός σύγχρονου γραφείου. Συνδυάστε έως και τέσσερις επιτραπέζιους υπολογιστές σε έναν εκτυπωτή για να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας. Επιπλέον, με τους αυτόματους τροφοδότες εγγράφων, μπορείτε να κάνετε πολλές εργασίες, ενώ η συσκευή αντιγράφει ή σαρώνει έγγραφα πολλών σελίδων.
Τέλος ο κομψός σχεδιασμός της συγκεκριμένης σειράς, εξασφαλίζει ότι οι εκτυπωτές ταιριάζουν σε πολλά περιβάλλοντα γραφείου.

Λύσεις σάρωσης

Brother scanner

Τα έγγραφά σας μπορούν να μετατραπούν σε ψηφιακά αρχεία υψηλής ποιότητας με το πάτημα ενός κουμπιού. Σαρώστε άμεσα χρησιμοποιώντας έως και 48 προγραμματιζόμενες συντομεύσεις, απευθείας σε υπολογιστή, web, δίκτυο ή USB.

Η εύχρηστη και προσαρμόσιμη οθόνη αφής καθιστά τη σάρωση εγγράφων μια πολύ απλή εργασία. Και με μια σειρά από λειτουργίες αυτόματης διόρθωσης, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα ψηφιακά σας αρχεία είναι καθαρά και ευανάγνωστα.

Λύσεις ετικετών

Εκτύπωση ετικετών

Εκτυπωτές ετικετών και αποδείξεων από έναν αξιόπιστο κατασκευαστή.
 
Οι εκτυπωτές ετικετών και αποδείξεων Brother αποτελούν αξιόπιστες λύσεις που χρησιμοποιούνται για περισσότερα από 30 χρόνια από επιχειρήσεις και ιδιώτες για την εκτύπωση προσαρμοσμένων ετικετών. Μια μεγάλη ποικιλία από χάρτινες ή ανθεκτικές πλαστικές ετικέτες εξασφαλίζει ότι καλύπτουν όλες σχεδόν τις ανάγκες επισήμανσης.
 
Υποστηρίζει μεγάλη γκάμα φορητών υπολογιστών, επιτραπέζιων υπολογιστών μέσω μια πληθώρας μοντέλων συνδεσιμότητας.
TOP