×

CANON SMART WORKING ROADSHOW 2023

Εκδήλωση «Smart Working»της Canon: Η Αυτοματοποίηση στο πλευρό σας.

Γνωρίζατε ότι η αυτοματοποίηση αναμένεται, μέχρι το 2030, να εξοικονομήσει έως και το 30% των ωρών που δαπανώνται σε κάθε μορφή εργασίας;
Αυτό την καθιστά μονόδρομο για τις επιχειρήσεις που θέλουν να επιτύχουν άμεσα αύξηση της παραγωγικότητας, μείωση λαθών και καλύτερη αξιοποίηση του ανθρώπινου παράγοντα, που παραμένει πάντα το πιο σημαντικό κεφάλαιο.
Έτσι, σας προσκαλούμε στην εκδήλωση «Smart Working» της Canon με την υποστήριξη της Intersys, για να δείτε από κοντά πώς η αυτοματοποίηση μπορεί να μεταμορφώσει κρίσιμες επιχειρησιακές διαδικασίες.

News

Καλωσήρθατε στο Κέντρο Τύπου και Ενημέρωσης της Intersys. Η ενότητα περιλαμβάνει τις τελευταίες ανακοινώσεις για προϊόντα και δραστηριότητες της εταιρείας, καθώς επίσης και πληροφορίες και ενημερωτικό υλικό για τους εκπροσώπους του Τύπου.

Πρόσφατες Ανακοινώσεις

Το Avoravo είναι ένα μοναδικό εργαλείο που έχει αναπτύξει η Intersys και επιτυγχάνει την ελαχιστοποίηση του κόστους ενός εκτυπωτικού στόλου. Βασίζεται σε έναν παγκοσμίως πρωτότυπο αλγόριθμο, σχεδιασμένο ειδικά από την Intersys, που υπολογίζει και σχεδιάζει τη βέλτιστη χρήση του εκτυπωτικού εξοπλισμού μιας επιχείρησης με εντυπωσιακά αποτελέσματα στη μείωση του κόστους σας και στην αύξηση της

Canon Large Format eService by Intersys

Η λογική του managed print services υιοθετείται όλο και περισσότερο από εταιρείες και πελάτες που θέλουν να είναι ήσυχοι για την έγκαιρη παροχή των αναλωσίμων τους και όχι μόνο. Η Intersys παρέχει την υπηρεσία αυτή και για την εκτύπωση Large Format, μέσω του Canon Large Format eService. Με το Canon Large Format eService η Intersys αναλαμβάνει τη διαχείριση
Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον AVAX GROUP για 5 επιπλέον έτη ανακοίνωσε η Intersys SA. Το έργο αφορά στην παροχή Υπηρεσιών Διαχείρισης Εκτύπωσης (Managed Print Services) και συγκεκριμένα στην αναβάθμιση των τεχνολογικών υποδομών τόσο των κεντρικών γραφείων του Ομίλου με πολυμηχανήματα Canon, όσο και των εργοταξίων με υπερσύγχρονα plotter, με παράλληλη εφαρμογή του πιο αξιόπιστου λογισμικού
🏆 Το Therefore™ αναδείχθηκε “ECM Industry Leader” για το 2022 και κατέκτησε την 1η θέση στο #workflowautomation, από τον οργανισμό SoftwareReviews. Η αναγνώριση αυτή επιβεβαιώνει ότι το Therefore™ αποτελεί το No1 εργαλείο αυτοματοποίησης επιχειρησιακών διαδικασιών και υπερέχει τόσο για τα χαρακτηριστικά του, όσο και για την ανώτερη εμπειρία ικανοποίησης των χρηστών του. Η SoftwareReviews, που αποτελεί τμήμα

Δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Η Intersys αναλαμβάνει τακτικά πολλαπλές πρωτοβουλίες συμμετοχής σε δράσεις και ενέργειες που συμβάλλουν στην ενίσχυση του εθελοντισμού, την προστασία των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, την ανάδειξη οργανισμών με πλούσιο φιλανθρωπικό και ευεργετικό έργο και την προβολή θετικών προτύπων για τις μέλλουσες γενιές.

30-10-2019
Η Intersys στηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού

H Intersys, ως επίσημος διανομέας της Krug & Priester GmbH & Co, προσέφερε 18 καταστροφείς εγγράφων Ideal καλύπτοντας τις ανάγκες του Οργανισμού σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη καθώς και στα 11 περιφερειακά του γραφεία που λειτουργούν πανελλαδικά. Tα συγκεκριμένα μηχανήματα αποκλειστικά γερμανικής κατασκευής, χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα, αξιοπιστία αλλά και την εφόρου ζωής εγγύηση στις «λεπίδες» του καταστροφέα, εξαλείφοντας έτσι κάθε μελλοντική ανάγκη του οργανισμού για ανάλογες δαπάνες.

2020
H Intersys συμμετέχει στην πλατφόρμα #DigitalSolidarityGR

H Intersys συμμετέχει στην πρωτοβουλία του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης για την πρόσβαση των πολιτών στην εξ αποστάσεως εργασία, εκπαίδευση και ψυχαγωγία. Αναγνωρίζοντας ότι δεν είναι εφικτό όλες οι επιχειρήσεις να υποστηρίξουν την τηλεργασία, αποφασίσαμε να παρέχουμε δωρεάν για 90 ημέρες το λογισμικό uniFLOW* το οποίο επιτρέπει στους χρήστες την ανέπαφη εκτύπωση ή την εκτύπωση με ένα άγγιγμα για την αισθητή μείωση της προσωπικής επαφής και κατ’επέκταση τον περιορισμό της μετάδοσης του ιού στο εργασιακό περιβάλλον. Ταυτόχρονα, εξασφαλίζει την ασφάλεια και προστασία των δεδομένων.

Εθελοντική Αιμοδοσία

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας και η INTERSYS AE για άλλη μία φορά, πιστή στο ραντεβού της, έδωσε δυναμικά το «παρών» στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε. Η έννοια της προσφοράς και της αλληλεγγύης έχει για μας ιδιαίτερη σημασία όχι μόνο στη θεωρία αλλά και στην πράξη.

Η εθελοντική αιμοδοσία είναι ένας πολύ σημαντικός θεσμός αλληλεγγύης και κοινωνικής ευαισθησίας. Με γνώμονα την κοινωνική συνεισφορά και τη συμπαράσταση στον συνάνθρωπο, οι εργαζόμενοι της INTERSYS προσέφεραν όχι απλά λίγο χρόνο από την καθημερινότητά τους αλλά προσέφεραν ζωή, όνειρο και ελπίδα σε ανθρώπους που το έχουν τόσο πολύ ανάγκη.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ

Τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, που έχει κηρυχθεί η 14η Ιουνίου, η Εταιρία μας συμμετείχε στη διαδικασία Εθελοντικής Αιμοδοσίας που πραγματοποιήθηκε στο BΙ.ΠΑ Μαρκόπουλου Μεσογαίας, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Apivita.

Στην Intersys, μέσω της σπουδαίας αυτής Δράσης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στηρίζουμε δυναμικά και έμπρακτα την προσπάθεια συγκέντρωσης φιαλών αίματος για τους μικρούς ασθενείς που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παίδων Αγ. Σοφία, ενισχύοντας ταυτόχρονα την Τράπεζα Αίματος της Εταιρείας.

Η έννοια της Προσφοράς και της Αλληλεγγύης έχουν για εμάς ιδιαίτερη σημασία. Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μία διαδικασία που κρατάει μόνο λίγα λεπτά αλλά χαρίζει χρόνια ζωής. Ο κάθε εθελοντής αιμοδότης έχει τη δική του ιστορία και το δικό του λόγο που τον ωθεί να συνεισφέρει. Με τη συμμετοχή τους, οι αιμοδότες αποφασίζουν να προσφέρουν το πιο πολύτιμο δώρο, την ίδια τη Ζωή. Τους Ευχαριστούμε και τους Συγχαίρουμε!

#Intersysteam #corporatesocialresponsibility #moirasou_ti_zoi #dwse_aima #bloodDrive

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ:

VIEW ALL -
TOP