Καταναλωτικά Προϊόντα

Η τεχνογνωσία της Intersys στο χώρο της πληροφορικής και της υψηλής τεχνολογίας της επέτρεψε να διαβλέψει τον αντίκτυπο των τεχνολογικών εξελίξεων στον τομέα των καταναλωτικών ηλεκτρονικών συσκευών.

Από την αρχή της δεκαετίας του ’90 η Intersys επέλεξε προσεκτικά συνεργασίες με κορυφαίους κατασκευαστές καταναλωτικών προϊόντων προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία ψυχαγωγίας. Επέτρεψε στους συνεργάτες της να εξοπλίσουν την αγορά με λύσεις που σηματοδότησαν την μετάβαση σε ένα νέο lifestyle. Η εισαγωγή όλων των τεχνολογιών αιχμής στον τομέα της τηλεόρασης, της αναπαραγωγής ήχου και video αλλά και στον εξοπλισμό του οικιακού γραφείου αποτέλεσαν τον ισχυρό πυρήνα του τομέα των καταναλωτικών προϊόντων της Intersys.

Σήμερα, η τεχνογνωσία και η εμπιστοσύνη πελατών και συνεργατών οδήγησαν την Intersys, στην επέκτασή της και στον τομέα των λευκών οικιακών συσκευών με γνώμονα την προσφορά των καλύτερων δυνατών επιλογών.

Η παροχή πλήρους τεχνικής υποστήριξης, η ταχύτατη ανταπόκριση σε περίπτωση βλάβης και οι υπηρεσίες υποστήριξης μετά την πώληση αποτελούν διαχρονικά τμήμα της προστιθέμενης αξίας της εταιρείας.

Telefunken (Ελεύθερες Κουζίνες, Πλύση, Ψύξη)

Μια μάρκα με προϊόντα φτιαγμένα για τις καθημερινές ανάγκες των καταναλωτών.

Duracell (Μπαταρίες αλκαλικές & επαναφορτιζόμενες)

Εξασφάλισε μεγάλη διάρκεια ζωής και υψηλά επίπεδα προστασίας για τις συσκευές σου με αλκαλικές & επαναφορτιζόμενες μπαταρίες υψηλού επιπέδου.

TOMTOM (GPS αυτοκινήτου, μηχανής)

Σας δείχνουμε τον δρόμο του αύριο με προηγμένα συστήματα πλοήγησης αυτοκινήτου και μηχανής.

Pioneer (Συστήματα οικιακής ψυχαγωγίας, συστήματα ψυχαγωγίας αυτοκινήτου, ακουστικά)

Η Ιαπωνική τεχνολογία με προηγμένα συστήματα ήχου και εικόνας για το αυτοκίνητο & το σπίτι. Το όνομα της Pioneer είναι συνυφασμένο με την ποιότητα και την αξιοπιστία των βραβευμένων λύσεων που προτείνει για μια καλύτερη ζωή.

Pioneer DJ (Συστήματα επαγγελματικού ήχου για DJ)

Ο ηγέτης του επαγγελματικού ήχου για DJ λέγεται Pioneer με προηγμένες λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες της διασκέδασης.

TEAC/ΟΝΚΥΟ (Συστήματα οικιακής ψυχαγωγίας ήχου και εικόνας)

Τα υψηλής ποιότητας μοναδικά προϊόντα οικιακού ήχου και εικόνας για ανθρώπους με υψηλές απαιτήσεις.

Blog:

VIEW ALL -
TOP