Τα βραβεία της Intersys

Η Intersys στη μακρά και εντυπωσιακή πορεία της έχει αποσπάσει πληθώρα βραβείων τα οποία επιβεβαιώνουν την τεχνογνωσία της και την επιτυχημένη συνεργασία της με μεγάλους πελάτες στην υλοποίηση πολυάριθμων και πολύπλοκων έργων.

IMPACT bite awards 2022 Bronze Award

Βράβευση για τον "Ψηφιακό Μετασχηματισμό Επιχειρησιακών Διαδικασιών" για την υλοποίηση του έργου Ψηφιακού Μετασχηματισμού Διαδικασιών στον Όμιλο Σαρακάκη."

Με την εφαρμογή του λογισμικού Therefore σε νευραλγικά τμήματα της εταιρείας επιτεύχθηκε αύξηση της παραγωγικότητας, με μείωση της πολυπλοκότητας και του κόστους.

IMPACT bite awards 2021 Bronze Award

Βράβευση για την "Υλοποίηση έργου MPS στην Ελλάδα για την Eurobank."

Η Intersys σχεδίασε και υλοποίησε την αναβάθμιση των τεχνολογικών υποδομών των κεντρικών γραφείων αλλά και υποκαταστημάτων της Eurobank πανελλαδικώς με πολυμηχανήματα Canon και το λογισμικό uniFLOW.

Sales Excellence Awards 2019 Silver Award

Βράβευση για την "Αποτελεσματική συνεργασιακή πρακτική του τμήματος πωλήσεων, τμήματος Presales, Τεχνικού τμήματος του τομέα Business Imaging & Professional Print της Intersys με το IT τμήμα της TUI Hellas."

Η Intersys ανέπτυξε μια εξειδικευμένη πλατφόρμα διαχείρισης εγγράφων και ελέγχου των διαδικασιών παραγωγής, επεξεργασίας και διακίνησης αρχείων οδηγώντας σε σημαντική αύξηση της αποδοτικότητας.

IMPACT bite awards 2019 Life Achievement Award

Τιμητική βράβευση στον Ν. Παπανδρέου, πρόεδρο και ιδρυτή της Intersys για την προσφορά του στον κλάδο της πληροφορικής στην Ελλάδα.

Ο κος Ν. Παπανδρέου δήλωσε: «Όταν ξεκινήσαμε τη μηχανοργάνωση των επιχειρήσεων στο τέλος της δεκαετίας του ’50, αυτή δεν είχε καμία σχέση με τα επιτεύγματα της σύγχρονης τεχνολογίας σήμερα (...) Χαίρομαι που η πληροφορική έχει προχωρήσει τόσο πολύ και αναρωτιέμαι τι άλλο θα δούμε στο μέλλον.»

IMPACT bite awards 2018 Bronze Award

Βράβευση για το έργο "Canon Managed Print Services, Intersys- ΔΕΣΦΑ."

Η διαχείριση MPS που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε για τη ΔΕΣΦΑ, πέραν της κατακόρυφης αύξησης της παραγωγικότητας, εξασφάλισε ολοκληρωτικό έλεγχο με παράλληλη μείωση του κόστους διαχείρισης όλων των εκτυπωτικών συσκευών, μέσω του προγράμματος UNIFLOW, αυξημένη ασφάλεια εγγράφων και εκτυπώσεων αλλά και μείωση του όγκου των εκτυπώσεων, της κατανάλωσης χαρτιού και του ενεργειακού αποτυπώματος.

Sales Excellence Awards 2017 Bronze Award

Βράβευση για την "Αύξηση Πωλήσεων των προϊόντων και λύσεων του τομέα Business Imaging & Professional Print της Intersys."

Οι πρωτοποριακές λύσεις που παρέχει η Intersys για πολλά χρόνια, είναι η ζωντανή απόδειξη της μεγάλης εμπειρίας της στον τομέα Business Imaging & Professional Print, οδηγώντας σημαντικές εταιρείες σε όλους τους κλάδους σε αύξηση παραγωγικότητας και μείωση κόστους.

TOP