×

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΥΒΡΙΔΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ CANON

Το Φορτηγό Υβριδικής Εργασίας της Canon έρχεται και στην Ελλάδα και αποτελεί ένα ζωντανό demo των πιο σύγχρονων λύσεων υβριδικής εργασίας της Canon. Δηλώστε συμμετοχή και μάθετε τα πάντα για το πως μπορούν οι λύσεις τεχνολογίας της Canon να σας βοηθήσουν να απελευθερώσετε την παραγωγικότητα της επιχείρησής σας.

Print Management Software

Με το Canon uniFLOW αποκτάτε την απόλυτη ενοποιημένη λύση Print Management Software για να διαχειρίζεστε όλες τις ροές εργασίας εκτύπωσης και σάρωσης, καθώς και τις συσκευές σας, με τους όρους που εσείς θα καθορίσετε.

Με άμεσα ορατά οφέλη από την στιγμή της εγκατάστασης

Με προηγμένο επίπεδο ασφάλειας και ταυτοποίησης χρηστών, έλεγχο του κόστους και βελτιστοποίηση παραγωγής εγγράφων

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Οι πληροφορίες παραμένουν ασφαλείς χάρη στον πανίσχυρο έλεγχο ταυτότητας χρηστών του uniFLOW, ο οποίος ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο που διατρέχουν τα ευαίσθητα έγγραφα, καταγράφοντας και περιορίζοντας την πρόσβαση.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΟΣΤΟΥΣ

Παρακολουθήστε με ακρίβεια τις δαπάνες εκτύπωσης, σάρωσης και αντιγραφής. Το uniFLOW περιορίζει τις δαπάνες με έξυπνες λειτουργίες που ορίζουν κανόνες, διαγράφουν αυτόματα εργασίες που δεν έχουν αποδεσμευτεί και εκτυπώνουν μόνο τα απαραίτητα έγγραφα.

ΑΥΞΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ

Δημιουργήστε εξατομικευμένες ροές εργασίας για την καταγραφή, διακίνηση και αποθήκευση ψηφιακών εγγράφων. Η δρομολόγηση εργασιών μέσω του uniFLOW εξαλείφει τα προβλήματα εκτύπωσης κατευθύνοντας αυτόματα κάθε εργασία στην καταλληλότερη συσκευή.

Ενοποίηση λειτουργιών

Με το Print Management Software UniFLOW μπορείτε να επιλέξετε την κατάλληλη έκδοση για το περιβάλλον σας και να ενοποιήσετε τη διαχείριση όλων των λειτουργιών παραγωγής εγγράφων.

ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Ασφαλής εκτύπωση από οποιαδήποτε συνδεδεμένη συσκευή στο γραφείο

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΣΑΡΩΣΗ

Δημιουργήστε εξατομικευμένες ροές εργασίας και προορισμούς σάρωσης

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΡΩΝ

Παρακολούθηση εξόδων, έλεγχοι ταυτότητας χρηστών και έλεγχος λειτουργιών

PRINT MANAGEMENT SOFTWARE - UNIFLOW ONLINE

ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ CLOUD

Η μετακίνηση των διαδικασιών σάρωσης και εκτύπωσης στο cloud θα σας εφοδιάσει με νέες δυνατότητες στην επιχείρησή σας, ώστε να βελτιώσετε τις ροές εργασιών γραφείου και να αυξήσετε την παραγωγικότητα του προσωπικού σας. Ειδικά σήμερα, που περισσότεροι άνθρωποι από ποτέ εργάζονται εκτός γραφείου, θα καταφέρετε να τυπώνετε και να σαρώνετε όλα τα επαγγελματικά σας έγγραφα από την άνεση του σπιτιού σας, με ασφάλεια και αποδοτικό τρόπο, με τρόπο πλήρως προσαρμοσμένο και ενταγμένο στις επιχειρησιακές σας διαδικασίες.

Το Canon uniFLOW Online είναι μια πρωτοποριακή λύση Print Management Software και σάρωσης που βασίζεται στο cloud και φιλοξενείται στο Microsoft®Azure.

 • Διαχειριστείτε αποτελεσματικά τις εργασίες εκτύπωσης και σάρωσης
 • Αποκτήστε άμεση πρόσβαση σε λογισμικό, επεξεργαστική ισχύ και αποθηκευτικό χώρο
 • Βελτιώστε την παραγωγικότητα, αυξήστε την ευελιξία σας και μειώστε δραστικά τα έξοδά σας
 • Εργαστείτε εκτός γραφείου χωρίς συμβιβασμούς στις ευκολίες και δυνατότητες, χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης τοπικού server

Η κατάλληλη έκδοση για κάθε ανάγκη

Μπορείτε να προσαρμόσετε και να επεκτείνετε το uniFLOW ανάλογα με το μέγεθος του στόλου των συσκευών σας και τις προτιμήσεις σας σε ό,τι αφορά στις υποδομές ΙΤ. Μπορείτε να επιλέξετε ευέλικτα σχήματα αδειοδότησης και δυνατότητες αξιοποίησης των ιδιόκτητων υποδομών σας ή cloud λύσης.

1-5 συσκευές

 • Λύση συσκευής
 • Υπάρχει ενσωματωμένη στη συσκευή

1-10 συσκευές

 • Λύση cloud
 • Υπάρχει ενσωματωμένη στη συσκευή

Απεριόριστες συσκευές

 • Λύση cloud
 • Βάσει συνδρομής

1-25 συσκευές

 • Λύση server
 • Βάσει Άδειας

Απεριόριστες συσκευές

 • Λύση server
 • Βάσει άδειας

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΣΤΟΛΟ

Το σύστημα διαχωρίζει προσωπικές και εταιρικές ενέργειες, για ασφαλή εργασία από το σπίτι. Αποστολή εκτυπώσεων από οπουδήποτε και οποιαδήποτε συσκευή.

ΑΠΟΥΣΙΑ PRINTING SERVERS ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΧΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΤΗ/ΜΕΛΑΝΙΟΥ ΛΟΓΩ ΕΠΙΒΛΕΨΗΣ ΚΟΣΤΟΥΣ

Απλοποίηση και αυτοματισμός πολύπλοκων διαδικασιών εκτύπωσης/σάρωσης/αντιγραφής Διαχείριση λειτουργιών φινιρίσματος της συσκευής από απόσταση

ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Ασφαλής εκτύπωση εμπιστευτικών εγγράφων Ασφαλής σάρωση εγγράφων

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Ακριβής καταγραφή εξόδων για εκτυπώσεις, σαρώσεις, και αντιγραφές Εκτύπωση εγγράφων αποθηκευμένων σε cloud storage

ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΤΟ PRINT MANAGEMENT SOFTWARE uniFLOW Online ΜΕ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ CANON (MFP)

Το Canon uniFLOW Online υποστηρίζει μεγάλους πολυλειτουργικούς εκτυπωτές, αλλά και μικρότερους εκτυπωτές πολλαπλών λειτουργιών all-in-one και απλής λειτουργίας. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα συσκευών που είναι ιδανικές ακόμη και για επαγγελματική χρήση στα οικιακά γραφεία.

• Aυξήστε την αποτελεσματικότητα των διαδικασιών σάρωσης με λειτουργίες ενσωματωμένες στη συσκευή • Αξιοποιήστε άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά πολλαπλούς προορισμούς αποθήκευσης στο cloud (Box, Dropbox, Evernote®, Google Drive™, Microsoft OneDrive®, Microsoft OneDrive® for Business, Microsoft SharePoint® Online) • Ψηφιοποιήστε οποιοδήποτε έγγραφο με υψηλή ακρίβεια οπτικής αναγνώρισης χαρακτήρων – OCR, και υψηλό επίπεδο συμπίεσης εγγράφων

• Χρησιμοποιήστε φορητούς υπολογιστές, tablets και smartphones για την εύκολη αποστολή εκτυπώσεων μέσω ασύρματου δικτύου σε τοπικούς ή απομακρυσμένους εκτυπωτές σε κεντρικά σημεία, υποκαταστήματα ή άλλους σταθμούς εργασίας συναδέλφων σας που βρίσκονται σε άλλες τοποθεσίες • Αν και το uniFLOW Online στοχεύει κυρίως τους επιχειρηματικούς χρήστες των εκτυπωτών της Canon, για τα βέλτιστα αποτελέσματα, συσκευές και άλλων προμηθευτών μπορούν επίσης να γίνουν μέρος του ασφαλούς περιβάλλοντος εκτύπωσης με πρόσθετο, προαιρετικό υλικό

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΕΝΑ PRINT MANAGEMENT SOFTWARE

Το Canon uniFLOW Online Διατίθεται σε δύο εκδόσεις – μία χωρίς χρέωση (uniflow Online Express), η οποία συνοδεύει όλες τις συσκευές imageRUNNER Advance, και η συνδρομητική έκδοση με περισσότερες δυνατότητες που αποκτάται κατόπιν συμβολαίου

• Δεν υπάρχουν απαιτήσεις εσωτερικού server, και η αρχική ρύθμιση παραμέτρων, όπως και η συνεχής διαχείριση του συστήματος μπορούν να εκτελεστούν εξ αποστάσεως, απαιτώντας λιγότερους πόρους

TOP