uniFLOW: Η πλατφόρμα του Print Management

Με το uniFLOW αποκτάτε την απόλυτη πλατφόρμα Print Management για να διαχειρίζεστε όλες τις ροές εργασίας εκτύπωσης και σάρωσης, καθώς και τις συσκευές σας, με τους όρους που εσείς θα καθορίσετε.

Με άμεσα ορατά οφέλη
από την στιγμή της εγκατάστασης

Το uniFLOW είναι η ενιαία πλατφόρμα για όλη την εκτύπωση, σάρωση και διαχείριση συσκευών, σχεδιασμένη να αξιοποιεί και να αναβαθμίζει την πλήρη δυναμική όλων των πολυμηχανημάτων σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον. Και το καλύτερο; Είναι συμβατό με εκτυπωτές των πιο δημοφιλών μαρκών στον χώρο, όπως Canon, Xerox, Samsung, Brother, EPSON, Lexmark.

Χαρακτηριστικά της πλατφόρμας uniFLOW

Η πλατφόρμα uniFLOW απελευθερώνει τη διαδικασία εκτύπωσης, σάρωσης και διαχείρισης ροής εργασιών στην επιχείρησή σας. Δείτε τα χαρακτηριστικά που τα κάνουν όλα αυτά εφικτά.

Ασφάλεια εγγράφων

Οι πληροφορίες παραμένουν ασφαλείς χάρη στον πανίσχυρο έλεγχο ταυτότητας χρηστών του uniFLOW, ο οποίος ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο που διατρέχουν τα ευαίσθητα έγγραφα, καταγράφοντας και περιορίζοντας την πρόσβαση σε αυτά.

Budget Allocation

Ορίστε ένα συγκεκριμένο budget που θα λειτουργεί σαν όριο για τη δαπάνη ενός χρήστη ή ολόκληρου τμήματος, αποκτώντας έτσι τον απόλυτο έλεγχο στα κόστη και στη χρήση του εξοπλισμού σας.

Εύκολη ψηφιοποίηση

Ψηφιοποιείτε οποιοδήποτε έγγραφο με υψηλή ακρίβεια οπτικής αναγνώρισης χαρακτήρων και αξιοποιήστε το για ηλεκτρονική διαχείριση και επεξεργασία.

Έλεγχος δαπανών

Το uniFLOW περιορίζει τις δαπάνες με έξυπνες λειτουργίες που ορίζουν κανόνες, διαγράφουν αυτόματα εργασίες που δεν έχουν αποδεσμευτεί και εκτυπώνουν μόνο τα απαραίτητα έγγραφα.

Follow Me Print

Με τη λειτουργία "Follow Me Print" το uniFLOW αξιοποιεί όλο το στόλο για εκτύπωση από οποιαδήποτε συσκευή, όταν μια εργασία σας σε μία συσκευή δεν προχωρά.

Απομακρυσμένη πρόσβαση

Χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε συσκευή σας (φορητούς υπολογιστές, tablets και smartphones) για εύκολη αποστολή εκτυπώσεων και σαρώσεων από οπουδήποτε.

Αυτοματοποίηση

Δημιουργήστε εξατομικευμένες ροές εργασίας για την καταγραφή, διακίνηση και αποθήκευση ψηφιακών εγγράφων, αυτοματοποιώντας έτσι χρονοβόρες διαδικασίες για όλους τους χρήστες.

Κανόνες εκτύπωσης

Δημιουργήστε κανόνες εκτύπωσης που κατευθύνουν την κάθε εργασία στην καταλληλότερη συσκευή για μεγαλύτερη οικονομία, καλύτερη απόδοση συσκευών και εξάλειψη πιθανών προβλημάτων εκτύπωσης.

Πλήρης διαφάνεια

Παρακολουθήστε με ακρίβεια τις δαπάνες εκτύπωσης, σάρωσης και αντιγραφής. Δείτε μέσα από αναλυτικές αναφορές τον όγκο και το κόστος εκτυπώσεων ανά χρήστη, ζώνη εκτύπωσης και τμήμα.

Πλεονεκτήματα uniFLOW για την επιχείρησή σας

Με το uniFLOW μπορείτε να αυξήσετε την παραγωγικότητα σας, να αυξήσετε την ευελιξία σας και να μειώσετε το κόστος των εκτυπώσεων στον οργανισμό σας.

Αύξηση παραγωγικότητας

Εργαστείτε πιο παραγωγικά με τη βελτιστοποίηση της εκτύπωσης, της σάρωσης αλλά και της καταγραφής, διακίνησης και αποθήκευσης ψηφιακών εγγράφων

Μείωση κόστους

Εξοικονομήστε κόστη και χρόνο σε όλο τον οργανισμό μέσα από την διαχείριση των εκτυπώσεων και την καλύτερη αξιοποίηση του εξοπλισμού σας.

Ασφάλεια εγγράφων

Αναβαθμίστε την ασφάλεια ευαίσθητων εγγράφων, αρχείων και εκτυπώσεων με τις δυνατότητες της πλατφόρμας Print Management

Ευελιξία στον οργανισμό

Αυξήστε την ευελιξία σας και τη διαφάνεια, σε θέματα κόστους και ροών εργασίας για καλύτερη λήψη αποφάσεων

Πλατφόρμα Print Management - uniFLOW Online

Εργαστείτε αποδοτικά με τη δύναμη του Cloud

Η μετακίνηση των διαδικασιών σάρωσης και εκτύπωσης στο cloud θα σας εφοδιάσει με νέες δυνατότητες στην επιχείρησή σας, ώστε να βελτιώσετε τις ροές εργασιών γραφείου και να αυξήσετε την παραγωγικότητα του προσωπικού σας. Ειδικά σήμερα, που περισσότεροι άνθρωποι από ποτέ εργάζονται εκτός γραφείου, θα καταφέρετε να τυπώνετε και να σαρώνετε όλα τα επαγγελματικά σας έγγραφα από την άνεση του σπιτιού σας, με ασφάλεια και αποδοτικό τρόπο, με τρόπο πλήρως προσαρμοσμένο και ενταγμένο στις επιχειρησιακές σας διαδικασίες.

Το Canon uniFLOW Online είναι μια πρωτοποριακή λύση Print Management και σάρωσης που βασίζεται στο cloud και φιλοξενείται στο Microsoft®Azure.

 • Διαχειριστείτε αποτελεσματικά τις εργασίες εκτύπωσης και σάρωσης
 • Αποκτήστε άμεση πρόσβαση σε λογισμικό, επεξεργαστική ισχύ και αποθηκευτικό χώρο
 • Βελτιώστε την παραγωγικότητα, αυξήστε την ευελιξία σας και μειώστε δραστικά τα έξοδά σας
 • Εργαστείτε εκτός γραφείου χωρίς συμβιβασμούς στις ευκολίες και δυνατότητες, χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης τοπικού server

Η κατάλληλη έκδοση για κάθε ανάγκη

Μπορείτε να προσαρμόσετε και να επεκτείνετε το uniFLOW ανάλογα με το μέγεθος του στόλου των συσκευών σας και τις προτιμήσεις σας σε ό,τι αφορά στις υποδομές ΙΤ. Μπορείτε να επιλέξετε ευέλικτα σχήματα αδειοδότησης και δυνατότητες αξιοποίησης των ιδιόκτητων υποδομών σας ή cloud λύσης.

1-5 συσκευές

 • Λύση συσκευής
 • Υπάρχει ενσωματωμένη στη συσκευή

1-10 συσκευές

 • Λύση cloud
 • Υπάρχει ενσωματωμένη στη συσκευή

Απεριόριστες συσκευές

 • Λύση cloud
 • Βάσει συνδρομής

1-25 συσκευές

 • Λύση server
 • Βάσει Άδειας

Απεριόριστες συσκευές

 • Λύση server
 • Βάσει άδειας

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΣΤΟΛΟ

Το σύστημα διαχωρίζει προσωπικές και εταιρικές ενέργειες, για ασφαλή εργασία από το σπίτι. Αποστολή εκτυπώσεων από οπουδήποτε και οποιαδήποτε συσκευή.

ΑΠΟΥΣΙΑ PRINTING SERVERS ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΧΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΤΗ/ΜΕΛΑΝΙΟΥ ΛΟΓΩ ΕΠΙΒΛΕΨΗΣ ΚΟΣΤΟΥΣ

Απλοποίηση και αυτοματισμός πολύπλοκων διαδικασιών εκτύπωσης/σάρωσης/αντιγραφής Διαχείριση λειτουργιών φινιρίσματος της συσκευής από απόσταση

ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Ασφαλής εκτύπωση εμπιστευτικών εγγράφων Ασφαλής σάρωση εγγράφων

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Ακριβής καταγραφή εξόδων για εκτυπώσεις, σαρώσεις, και αντιγραφές Εκτύπωση εγγράφων αποθηκευμένων σε cloud storage

Συνδυάστε την πλατφόρμα Print Management uniFLOW Online με πολυλειτουργικούς εκτυπωτές Canon (MFP)

Το Canon uniFLOW Online υποστηρίζει μεγάλους πολυλειτουργικούς εκτυπωτές, αλλά και μικρότερους εκτυπωτές πολλαπλών λειτουργιών all-in-one και απλής λειτουργίας. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα συσκευών που είναι ιδανικές ακόμη και για επαγγελματική χρήση στα οικιακά γραφεία.

• Aυξήστε την αποτελεσματικότητα των διαδικασιών σάρωσης με λειτουργίες ενσωματωμένες στη συσκευή • Αξιοποιήστε άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά πολλαπλούς προορισμούς αποθήκευσης στο cloud (Box, Dropbox, Evernote®, Google Drive™, Microsoft OneDrive®, Microsoft OneDrive® for Business, Microsoft SharePoint® Online) • Ψηφιοποιήστε οποιοδήποτε έγγραφο με υψηλή ακρίβεια οπτικής αναγνώρισης χαρακτήρων – OCR, και υψηλό επίπεδο συμπίεσης εγγράφων

• Χρησιμοποιήστε φορητούς υπολογιστές, tablets και smartphones για την εύκολη αποστολή εκτυπώσεων μέσω ασύρματου δικτύου σε τοπικούς ή απομακρυσμένους εκτυπωτές σε κεντρικά σημεία, υποκαταστήματα ή άλλους σταθμούς εργασίας συναδέλφων σας που βρίσκονται σε άλλες τοποθεσίες • Αν και το uniFLOW Online στοχεύει κυρίως τους επιχειρηματικούς χρήστες των εκτυπωτών της Canon, για τα βέλτιστα αποτελέσματα, συσκευές και άλλων προμηθευτών μπορούν επίσης να γίνουν μέρος του ασφαλούς περιβάλλοντος εκτύπωσης με πρόσθετο, προαιρετικό υλικό

Με την ευκολία που πρέπει να σας παρέχει μια πλατφόρμα Print Management

Το Canon uniFLOW Online διατίθεται σε δύο εκδόσεις – μία χωρίς χρέωση (uniflow Online Express), η οποία συνοδεύει όλες τις συσκευές imageRUNNER Advance, και η συνδρομητική έκδοση με περισσότερες δυνατότητες που αποκτάται κατόπιν συμβολαίου.

Επιλέγοντας μία από αυτές τις λύσεις, δεν υπάρχουν απαιτήσεις εσωτερικού server, ενώ η αρχική ρύθμιση παραμέτρων, όπως και η συνεχής διαχείριση του συστήματος μπορούν να εκτελεστούν εξ αποστάσεως, απαιτώντας λιγότερους πόρους

Intersys - Canon Platinum Partner

Στην Intersys είμαστε εξαιρετικά περήφανοι που εκπροσωπούμε την Canon στην Ελλάδα ως ο μοναδικός Platinum Partner.

Από τη μία πλευρά η τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία της Intersys στον χώρο της εκτύπωσης και της αυτοματοποίησης και από την άλλη πλευρά η καινοτομία και η εγγύηση του ονόματος της Canon, μίας από τις πιο πρωτοπόρες εταιρείες τεχνολογίας στον κόσμο, έχουν δημιουργήσει μια πολυετή, ισχυρή και αμοιβαία επικερδή συνεργασία.

TOP