Εμπειρία

Έχοντας ως σύνθημα «Απλή, λειτουργική, επωφελής τεχνολογία», η Intersys διατηρεί εδώ και 6 δεκαετίες μια σταθερή δέσμευση – να παρέχει την πιο κατάλληλη, αποδοτική και εύχρηστη τεχνολογία αιχμής, για την ανάπτυξη των Ελληνικών επιχειρήσεων, αλλά και να τροφοδοτεί την καταναλωτική αγορά με τα καλύτερα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας.

Καθοδηγώντας τους πελάτες μας μέσα από τις πολυπλοκότητες της τεχνολογίας, η Intersys παραμένει ο πλέον προτιμώμενος, αξιόπιστος και καινοτόμος προμηθευτής τεχνολογίας, τόσο για επιχειρήσεις όσο και για ιδιώτες.

Η συνεργασία με τους παγκοσμίως κορυφαίους παρόχους προϊόντων και λύσεων υψηλής τεχνολογίας στον κόσμο, δίνει στην Intersys τη δυνατότητα να προσφέρει προσαρμοσμένες λύσεις που να ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις και ανάγκες κάθε επιχείρησης με τον καλύτερο τρόπο. Οι τεχνολογικές προτάσεις της εταιρείας παρέχουν πρόσθετη αξία στις επενδύσεις των πελατών, αποδίδοντας μοναδική ευκολία χρήσης των τελευταίων τεχνολογικών εργαλείων, υψηλή παραγωγικότητα και γρήγορη απόσβεση.

Δεκάδες ιστορίες επιτυχίας από πρωτοπόρες εταιρείες και φορείς του Ελληνικού Δημοσίου αντικατοπτρίζουν την τεράστια τεχνογνωσία και πείρα του προσωπικού και των συνεργατών της Intersys, η οποία είναι πλέον σε θέση να προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις σε κάθετους επιχειρηματικούς τομείς κάθε κλάδου: βιομηχανία, τουρισμό, ναυτιλία, υγεία, λιανικό εμπόριο, ασφάλειες, κατασκευές, φάρμακα, πληροφορική, επικοινωνίες, τράπεζες, αυτοκίνητο και εκπαίδευση.

ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ 6 ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ

Η INTERSYS ΣΗΜΕΡΑ

Διανύοντας αισίως την έκτη δεκαετία παρουσίας, η Intersys παραμένει η κορυφαία - αμιγώς ελληνική - εταιρία στο χώρο των Συστημάτων Αυτοματισμού Γραφείου και Πληροφορικής. Η Intersys παρέχει σήμερα λύσεις MPS επόμενης γενιάς, συστήματα επαγγελματικής παραγωγής εκτυπώσεων αλλά και υπηρεσίες διαχείρισης εγγράφων και ροής εργασιών.

Με την τεχνογνωσία της στον τομέα του τεχνολογικού μετασχηματισμού, η Intersys διαθέτει επίσης επιλεγμένες λύσεις φωτισμού LED, υπηρεσιών φυσικής ασφάλειας και εποπτείας χώρων και μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών διαχείρισης υπηρεσιών ΙΤ από απόσταση για επιχειρήσεις που δεν διαθέτουν εσωτερικά τμήματα ΙΤ.

Ολοκληρωμένες Ψηφιακές Λύσεις

Βασισμένη στην πλούσια τεχνογνωσία της, η Intersys από το 2000 και έπειτα αναπτύσσεται ταχύτατα στο χώρο των ψηφιακών τεχνολογιών.

Σχεδιάζει, υλοποιεί και υποστηρίζει μερικές από τις πρώτες εγκαταστάσεις διαχείρισης υπηρεσιών εκτύπωσης (MPS) στην Ελλάδα. Με ένα εκτεταμένο portfolio προϊόντων και υπηρεσιών διευρύνει το πελατολόγιό της και παράλληλα ενισχύει το δίκτυο των συνεργατών της.

Παράλληλα στον τομέα των καταναλωτικών ηλεκτρονικών ηγείται στην αγορά των συστημάτων ψηφιακής απεικόνισης ωθώντας την ανάπτυξης της ψηφιακής φωτογραφίας και των συστημάτων ψηφιακής εκτύπωσης.

Επέκταση στον τομέα των Καταναλωτικών Ηλεκτρονικών

Η Intersys επεκτείνεται σε συνεργασίες στον τομέα των Καταναλωτικών Ηλεκτρονικών συσκευών,  προσφέροντας συσκευές κορυφαίου επιπέδου από κατασκευαστές όπως Canon, Pioneer, Toshiba και άλλους.

Οι καταναλωτές και επαγγελματίες που αντιλαμβάνονται την έκρηξη των πολυμέσων, την ανάπτυξη της ψηφιακής φωτογραφίας και της οικιακής ψυχαγωγίας βρίσκουν στην Intersys έναν συνεργάτη με ευρεία γκάμα προϊόντων, τεχνική υποστήριξη και εμπορική παρουσία σε όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα η Intersys, συνεχίζει σταθερά την ανάπτυξη των συστημάτων αυτοματισμού γραφείου και των υπηρεσιών τεχνολογίας.

Η εποχή του αυτοματισμού γραφείου

Την εποχή που ο όρος ψηφιακός μετασχηματισμός δεν είχε ακόμα εισαχθεί στο επιχειρηματικό λεξιλόγιο, η Intersys αντιλαμβάνεται την δύναμη της τεχνολογίας στο χώρο των ροών εργασίας και δημιουργεί πλήρη συστήματα αυτοματισμού γραφείου αξιοποιώντας την τεχνολογία αιχμής της εποχής.

Με αποκλειστικές συνεργασίες της με κατασκευαστές όπως η Data General, η Motorola και η Canon, η Intersys παρέχει λύσεις εκτύπωσης, ηλεκτρονικής απεικόνισης και των σχετικών υποδομών που αυτές απαιτούσαν.

Οι πελάτες της αντιλαμβάνονται ήδη την προστιθέμενη αξία της τεχνολογίας στην παραγωγικότητα των εργασιών γραφείου, την αξία της τεχνικής υποστήριξης και την αξιοπιστία των λύσεων της Intersys.

Προσδιορίζοντας τις υπηρεσίες ΙΤ

Με την εμπειρία της πρώτης της δεκαετίας στην αγορά, η Intersys στη δεκαετία του 70 προσδιορίζει τις υπηρεσίες ΙΤ.

Οι πελάτες της είναι οι μεγάλοι οργανισμοί στον Δημόσιο Τομέα αλλά και μεγάλες επιχειρήσεις.

Αξιοποιώντας τεχνολογίες της IBM και το ανθρώπινο δυναμικό της, η Intersys υλοποίησε έργα μεγάλης κλίμακας με σημαντικό αντίκτυπο στην ευρύτερη εισαγωγή της τεχνολογίας αλλά και στις δράσεις αυτοματοποίησης διαδικασιών.

Την ίδια περίοδο η Intersys υλοποιεί έργα μηχανογράφησης κρατικών υπηρεσιών στην Μάλτα.

Η ίδρυση και η επιχειρηματική οξυδέρκεια

Η διαδρομή της Intersys ξεκινά το 1962, όταν ο Νικόλαος Παπανδρέου με τόλμη και επιχειρηματική οξυδέρκεια αποφασίζει να ακολουθήσει έναν νέο και εν πολλοίς άγνωστο τότε επιχειρηματικό δρόμο: τον τομέα της τεχνολογίας.

Η Intersys, τότε γνωστή ως Μηχανολογιστική Ε.Π.Ε., αποτελεί την πρώτη ιδιωτική εταιρεία Πληροφοριακών Συστημάτων στην Ελλάδα. Πραγματοποιεί τη μηχανογράφηση σε 10 ελληνικές τράπεζες, στην  Ένωση Ελληνικών Τραπεζών, στο Ελληνικό Χρηματιστήριο, σε ασφαλιστικά ταμεία και σε άλλες μεγάλες επιχειρήσεις.

Ιδρύει το 1ο Σχολείο Πληροφορικής σε εθνικό επίπεδο, εκπαιδεύοντας 63 "μαθητές".

Blog:

VIEW ALL -
TOP