ReadyAsset

Ο μηχανολογικός σας εξοπλισμός είναι η καρδιά της επιχείρησής σας. Ψηφιοποιήστε τις διαδικασίες παρακολούθησης και συντήρησης του με το εργαλείο ReadyAsset, της Intersys.

Η διαχείριση των παγίων σας περνάει σε μια νέα, ψηφιακή εποχή.

Με το ReadyAsset έχετε στη διάθεσή σας ένα εύχρηστο ψηφιακό εργαλείο για την πλήρη παρακολούθηση και διαχείριση του κινητού και ακίνητου εξοπλισμού της επιχείρησής σας.

Το ReadyAsset αφορά κάθε εργαλείο που είναι σημαντικό για την εργασία σας: 

Λειτουργικά εργαλεία, συστήματα και μηχανήματα εμπορικών καταστημάτων, ξενοδοχείων, ιατρικών κέντρων, τεχνικών εταιρειών, παρόχων υπηρεσιών συντήρησης κ.α.

⏩Στόλους αυτοκινήτων όπως οχήματα ενοικίασης, εταιρικά αυτοκίνητα, φορτηγά μεταφορών

⏩Μηχανολογικό εξοπλισμό, όπως μηχανήματα παραγωγής, επεξεργασίας, συσκευασίας, τυποποίησης

⏩Συσκευές τεχνολογίας όπως laptops, εκτυπωτές, servers

Στοιχεία κτιριακών εγκαταστάσεων, όπως μονάδες κλιματισμού, κλιμακοστάσια, μονάδες πυρασφάλειας

Δείτε το ποσό που εξοικονομεί η εταιρεία σας με το ReadyAsset

Η παρακολούθηση και η έγκαιρη και ασφαλής διαχείριση του πάγιου εξοπλισμού, απαιτούν χρόνο και κοστίζουν στην επιχείρησή σας. Με την εφαρμογή του ReadyAsset επιταχύνετε και αυτοματοποιείτε τις διαδικασίες αυτές εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα. Δείτε το ποσό που εξοικονομεί η δική σας επιχείρηση με την εφαρμογή του ReadyAsset, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο calculator.

Intersys ReadyAsset

Ένα εργαλείο που θα απελευθερώσει τη διαχείριση των πάγιων στοιχείων της επιχείρησής σας.

Ο πάγιος εξοπλισμός της επιχείρησής σας είναι εξαιρετικά σημαντικός. Η λειτουργικότητά του, η έγκαιρη συντήρηση του και η συνεχής επίβλεψη του, επηρεάζουν την καθημερινότητα, το κόστος λειτουργίας και το παραγόμενο αποτέλεσμα της επιχείρησής σας. Το ReadyAsset ήρθε για να απλοποιήσει τη διαχείριση του εξοπλισμού σας, διασφαλίζοντας έτσι τη σωστή και απρόσκοπτη λειτουργία του.

Τι είναι η υπηρεσία ReadyAsset;

Είναι μια ηλεκτρονική πλατφόρμα που συγκεντρώνει και οργανώνει ηλεκτρονικά όλα τα σημαντικά στοιχεία του κινητού και ακίνητου εξοπλισμού σας. Έτσι έχετε πλήρη ενημέρωση και παρακολούθηση των σημαντικών assets σας, εύκολα και απλά. 

Με το ReadyAsset:

  • Έχετε πρόσβαση σε απεριόριστη και αναλυτική λίστα εξοπλισμού με στοιχεία που ορίζετε εσείς
  • Αναζητάτε και εντοπίζετε εύκολα κάθε πάγιο στοιχείο βάσει κλειδιών, όπως τύπος, ημερομηνία αγοράς, κόστος και άλλα
  • Παρακολουθείτε την ιστορικότητα για κάθε μεμονωμένο στοιχείο όπως παράδοση, επισκευή, επιστροφή
  • Λαμβάνετε αυτόματες ενημερώσεις για τη συντήρηση και την ανανέωση των εργαλείων της δουλειάς σας
  • Ορίζετε διαφορετικές προσβάσεις στην πληροφορία κάθε στοιχείου, ανά ομάδα εργασίας και είδος
  • Μετατρέπετε την επίπονη διαδικασία καταγραφής και παρακολούθησης σε εύκολη και ψηφιακή
  • Και όλα αυτά τα κάνετε και απομακρυσμένα

Για κάθε εργαλείο της εργασίας σας

Το ReadyAsset αφορά κάθε εργαλείο της δουλειάς σας όπως laptops, εκτυπωτές, εργαλεία μέτρησης, σχεδίασης, ελέγχου, παραγωγής, εξέτασης και κάθε διεκπεραίωσης της εργασίας σας, μέχρι τη διαχείριση κτιριακών εγκαταστάσεων, στόλου φορτηγών και βιομηχανικών μηχανημάτων.

Ασφαλής χρήση εξοπλισμού

Διατηρήστε σε υψηλά επίπεδα την ασφάλεια του προσωπικού σας, αλλά και των πελατών σας, όταν βρίσκονται σε κοινό χώρο ή σε επαφή με τον εξοπλισμό σας, μιας και με το ReadyAsset θα λειτουργεί και θα συντηρείται έγκαιρα και σωστά.

Εύκολη αναζήτηση

Που βρίσκονται οι πληροφορίες για ένα συγκεκριμένο asset; Ποια asset έχουν αγοραστεί σε μία συγκεκριμένη περίοδο; Πότε έκαναν συντήρηση; Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα απαντώνται άμεσα με το ReadyAsset.

Αναλυτική λίστα όλων των στοιχείων

H πλατφόρμα ReadyAsset λειτουργεί ως εύχρηστη database για όλα τα εργαλεία της δουλειάς σας. Η αναλυτική λίστα είναι απεριόριστη και περιέχει τα δεδομένα που εσείς θεωρείτε σημαντικά όπως κόστος, είδος, ημερομηνία απόκτησης και πολλά άλλα.

Ελεγχόμενη πρόσβαση

Για πολλούς λόγους, δεν πρέπει κάθε πληροφορία για τον εξοπλισμό σας να είναι προσβάσιμη από όλους. Ορίστε διαφορετικές προσβάσεις στις πληροφορίες κάθε εξοπλισμού, για έλεγχο και παρακολούθηση από διαφορετικούς υπεύθυνους και τμήματα.

Ειδοποιήσεις συντήρησης

Κάθε πάγιο στοιχείο χρειάζεται ξεχωριστή διαχείριση σε διαφορετική χρονική στιγμή. Ορίστε ημερομηνίες για τη συντήρηση του κάθε στοιχείου και ξενοιάστε, εξασφαλίζοντας τη σωστή λειτουργία της επιχείρησής σας.

Ψηφιακή καταγραφή και παρακολούθηση

Η καταγραφή και η παρακολούθηση των παγίων σας, όπως και των χαρακτηριστικών τους που έχουν σημασία για εσάς, είναι μία επίπονη και χρονοβόρα εργασία. Πλέον η διαδικασία είναι εύκολη, άμεση και 100% ηλεκτρονική.

Ιστορικότητα χρήσης

Ίσως το πιο σημαντικό στοιχείο των μηχανημάτων και των εργαλείων σας είναι η χρήση τους και η σωστή συντήρησή τους, για να συνεχίζουν να λειτουργούν ομαλά. Δείτε εύκολα κ άμεσα όλη την ιστορικότητα χρήσης οποιουδήποτε στοιχείου, όπως παράδοση, επισκευή, επιστροφή.

Χωρίς εκταμίευση

H πλατφόρμα ReadyAsset προσφέρεται με μηνιαία συνδρομή, κάτι που δεν απαιτεί σημαντική εκταμίευση για την επιχείρησή σας. Η διαχείριση του εξοπλισμού σας σαν SaaS (Software as a Service) σας δίνει την ευελιξία που χρειάζεστε αλλά και την ελευθερία να διαχειρίζεστε πάγια μεγάλης αξίας με χαμηλό κόστος.

Πλεονεκτήματα ReadyAsset

Με το ReadyAsset είστε ήσυχοι ότι έχετε τον έλεγχο και εξασφαλίζετε τη σωστή λειτουργία του εξοπλισμού που έχει σημασία για τη λειτουργία της επιχείρησής σας. Έτσι μειώνετε τις πιθανές βλάβες, τις διακοπές λειτουργίας, ενώ εξοικονομείτε χρόνο και κόστος.

Ομαλή λειτουργία

Η σωστή λειτουργία και συντήρηση του εξοπλισμού σας εξασφαλίζει και τη σωστή λειτουργία της εταιρείας σας. Με το ReadyAsset αποφεύγετε βλάβες και διακοπές λειτουργίας από κακή συντήρηση ή λάθος διαχείριση του εξοπλισμού.

Μείωση κόστους

Το κόστος που δημιουργείται όταν ένα εργαλείο της δουλειάς σας δε λειτουργεί σωστά ή δε συντηρείται σωστά, προέρχεται από τη μείωση της παραγωγής σας και τη διακοπή της λειτουργίας σας. Με τη σωστή διαχείριση, το κόστος αυτό εξαλείφεται.

Εξοικονόμηση χρόνου

Η κεντρική, ψηφιακή, εύκολη διαχείριση εξοικονομεί ώρες εργασίας από το προσωπικό σας και δίνει την ευκαιρία για ενασχόληση με πιο παραγωγικές εργασίες δημιουργώντας υπεραξία για την επιχείρησή σας.

Αύξηση Ασφάλειας

Ένας μη συντηρημένος ή μη κατάλληλος εξοπλισμός μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τους υπαλλήλους αλλά και τους πελάτες σας. Η ασφάλεια αυξάνεται όταν η διαχείριση του εξοπλισμού σας γίνεται σωστά και έγκαιρα.

Χωρίς άγχος

Είναι σημαντικό κάποιος να σας ενημερώνει για την κατάσταση, τη συντήρηση και την ανανέωση του εξοπλισμού σας. Με τις αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις, μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι όλα λειτουργούν σωστά.

Υπολογισμός Επιδότησης για τα Ready προϊόντα με βάση το πρόγραμμα "Ψηφιακά Εργαλεία Μμε"

Επιλέξτε τους υπαλλήλους της εταιρείας σας και δείτε την επιδότηση που δικαιούστε με βάση το πρόγραμμα "Ψηφιακά Εργαλεία Μμε". Ύστερα επιλέξτε το Ready προϊόν και τους μήνες συνδρομής που επιθυμείτε και δείτε στην πράξη το μέγεθος της επιδότησης και την ίδια συμμετοχή σας που είναι μόλις το 10% του κόστους.

1
Μέγιστη επιλέξιμη δαπάνη
Μέγιστο επιδοτούμενο ποσό
Κόστος ανά μήνα
Συνολικό κόστος
Ποσό που θα πάρετε ως επιδότηση
Ποσό που πληρώνετε με ίδια συμμετοχή €‎

Συχνές ερωτήσεις για τις λύσεις Ready της Intersys

Οι λύσεις Ready by Intersys έχουν σχεδιαστεί για να αναβαθμίσουν σημαντικές λειτουργίες της επιχείρησή σας. Μπορούν όμως να συνδεθούν με υπάρχουσες εφαρμογές; Παρέχεται η δυνατότητα παραμετροποίησης για τη δική σας επιχείρηση; Υπάρχει ελάχιστη διάρκεια συμβολαίου για την απόκτησή τους; Δείτε τις απαντήσεις σε αυτές και πολλές ακόμη συχνές ερωτήσεις.

Το ReadyAsset με μηνιαία συνδρομή

Το ReadyAsset προσφέρεται με μηνιαία συνδρομή, χωρίς καμία αρχική εκταμίευση για την εταιρεία σας. Σήμερα με τη βοήθεια του προγράμματος Ελλάδα 2.0, μπορείτε να έχετε μέχρι και 36 μήνες συνδρομή, με μόνο 10% ίδια συμμετοχή.

TOP