×

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΥΒΡΙΔΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ CANON

Το Φορτηγό Υβριδικής Εργασίας της Canon έρχεται και στην Ελλάδα και αποτελεί ένα ζωντανό demo των πιο σύγχρονων λύσεων υβριδικής εργασίας της Canon. Δηλώστε συμμετοχή και μάθετε τα πάντα για το πως μπορούν οι λύσεις τεχνολογίας της Canon να σας βοηθήσουν να απελευθερώσετε την παραγωγικότητα της επιχείρησής σας.

Οι λύσεις της Canon στην εκτύπωση wide format καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες των επαγγελματιών κάθε είδους.

Λύσεις Canon wide format

Επαγγελματικές εκτυπώσεις μεγάλου πλάτους και πολυλειτουργικές μηχανές υψηλών προδιαγραφών

Εκτυπωτές μεγάλου πλάτους για CAD/GIS, εμπορικές εφαρμογές μεγάλου τιράζ, φωτογραφίας και εφαρμογών καλών τεχνών

Βρείτε τις επαγγελματικές λύσεις εκτύπωσης μεγάλου πλάτους που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Από αρχιτεκτονικό σχέδιο έως γραφικές τέχνες και επαγγελματική φωτογραφία, η βραβευμένη γκάμα της Canon είναι εδώ για εκτοξεύσει την παραγωγικότητά σας.

  • Η σειρά ΤΜ αποτελεί έναν ικανότατο και αξιόπιστο συνεργάτη για εφαρμογές CAD/GIS, αλλά και πόστερ.

  • Η σειρά ΤΧ προσθέτει τη δυνατότητα χρήσης 2ου ρολού εκτύπωσης, υψηλότερες ταχύτητες, μεγαλύτερα αναλώσιμα για αυξημένη οικονομία.

  • Η σειρά PRO αποτελεί το κορυφαίο εργαλείο για εφαρμογές poster, banner και λοιπών γραφικών τεχνών για εξωτερική ή εσωτερική χρήση.

  • Οι σειρές ΤΜ και ΤΧ επεκτείνονται με προηγμένα scanners αποτελώντας μια ακαταμάχητη MFP πρόταση.

Canon TM series plotters

Canon σειρά ΤΜ

Η ιδανική εισαγωγή στον κόσμο της εκτύπωσης μεγάλου φορμά.

H σειρά ΤΜ αποτελεί έναν ικανότατο & αξιόπιστο συνεργάτη για εφαρμογές CAD/GIS, αλλά και πόστερ.

Προσθέστε ένα scanner της σειράς "L" ή "Z" και έχετε ένα πλήρες εργαλείο με δυνατότητα σάρωσης & φωτοαντιγραφής.

Canon σειρά TX

Υψηλότερες ταχύτητες, μεγαλύτερα αναλώσιμα, αυξημένη οικονομία

Ενισχύοντας τα οφέλη της σειράς TM, η σειρά ΤΧ προσθέτει τη δυνατότητα χρήσης 2ου ρολού εκτύπωσης, υψηλότερες ταχύτητες, μεγαλύτερα αναλώσιμα για αυξημένη οικονομία και πολλά άλλα οφέλη, συνθέτοντας μια high-end λύση για απαιτητική παραγωγή. Συνδυάζεται και με το προηγμένο scanner Z36, δημιουργώντας μια ακαταμάχητη MFP πρόταση.

Canon plotters σειρά PRO

Canon σειρά PRO

Για την ύψιστη δυνατή ποιότητα εκτύπωσης και την απόλυτη αποτύπωση χρωματικών τόνων, η σειρά PRO αποτελεί το κορυφαίο εργαλείο.

Σε εκδόσεις με 8 μελάνια για υψηλή ταχύτητα και χαμηλή κατανάλωση σε εφαρμογές poster, banner και λοιπών γραφικών τεχνών για εξωτερική ή εσωτερική χρήση, και με 12 μελάνια για τη μέγιστη δυνατή γκάμα χρωματικών τόνων στις πιο απαιτητικές φωτογραφικές εφαρμογές ή ακόμα και σε αναπαραγωγή έργων τέχνης.

TOP