Η Intersys για το πρόγραμμα Ψηφιακά Eργαλεία ΜμΕ

Η Intersys προσφέρει μια πλούσια γκάμα ψηφιακών εργαλείων που μπορείτε να αποκτήσετε στο πλαίσιο του προγράμματος "Ψηφιακά Εργαλεία ΜμΕ" με μόλις 10% ίδια συμμετοχή

Μια μοναδική ευκαιρία για να περάσει η επιχείρησή σας στην ψηφιακή εποχή

Το πρόγραμμα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Μικρομεσαίων επιχειρήσεων» του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης είναι γεγονός. Η δράση περιλαμβάνει 3 προγράμματα: Ψηφιακά Εργαλεία ΜμΕ, Ανάπτυξη Ψηφιακών Προϊόντων και Υπηρεσιών και Ψηφιακές Συναλλαγές.

Ειδικά στο πλαίσιο του προγράμματος «Ψηφιακά Εργαλεία ΜμΕ», οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις μπορούν να επιδοτηθούν για να εκσυγχρονίσουν τις λειτουργίες τους, να ψηφιοποιήσουν τις διαδικασίες τους και να εισάγουν νέες μορφές υβριδικής εργασίας. Το ύψος της επιδότησης εξαρτάται από το μέγεθος της επιχείρησης, ενώ το πρόγραμμα επιδοτεί την επιλεγμένη λύση κατά 90%!

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

Η Intersys για το πρόγραμμα "Ψηφιακά Εργαλεία ΜμΕ"

Η Intersys είναι ένας από τους εγκεκριμένους προμηθευτές του προγράμματος και οι επιχειρήσεις δικαιούχοι μπορούν να την επιλέξουν για να εφαρμόσουν λύσεις που θα τις βοηθήσουν να περάσουν στην ψηφιακή εποχή. Πιο συγκεκριμένα, η Intersys προσφέρει μια πλούσια γκάμα ψηφιακών εφαρμογών που διευκολύνουν, οργανώνουν και εκσυγχρονίζουν λειτουργίες και διαδικασίες των επιχειρήσεων. Μέσα από τη χρήση αυτών των εφαρμογών οι επιχειρήσεις εξοικονομούν χρόνο και πόρους, ενώ αναβαθμίζουν την ποιότητα της λειτουργίας τους, με καλύτερη λήψη αποφάσεων και αναβαθμισμένο αποτέλεσμα σε όποιον τομέα εφαρμόζονται.

Η Intersys για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Δείτε τις ψηφιακές λύσεις που προσφέρει η Intersys και αξιοποιήστε το πρόγραμμα, για να πάρετε τη λύση που σας ταιριάζει με μόλις 10% δική σας συμμετοχή!

ReadyΗR

Με το ReadyHR μπορείτε να οργανώσετε και να παρακολουθήσετε κεντρικά όλα τα σημαντικά στοιχεία των υπαλλήλων και να αυτοματοποιήσετε σημαντικές λειτουργίες όπως η επιλογή στελεχών, οι παροχές, οι εγκρίσεις αδειών και η αξιολόγηση της απόδοσης των υπαλλήλων. Έτσι η πιο σημαντική πληροφόρηση αλλά και οι πιο ουσιαστικές λειτουργίες ενός τμήματος HR πραγματοποιούνται άμεσα, εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια.

ReadyAsset

Μια λύση που θα βάλει σε τάξη τα assets της επιχείρησής σας, με αναλυτικά στοιχεία που επιτρέπουν την ολοκληρωμένη διαχείρισή τους και έτσι τη βελτιστοποίηση της χρήσης τους αλλά και του κόστους τους. Η αναλυτική ηλεκτρονική λίστα παγίων και εξοπλισμού, σας δίνει πλήρη εικόνα για την ιστορικότητα χρήσης ενώ οι ενημερώσεις για συντήρηση θα εξασφαλίσουν ότι ο πάγιος εξοπλισμός σας θα είναι πάντα σε καλή κατάσταση.

ReadyContract

Η διαχείριση συμβάσεων μπορεί να είναι μια επίπονη και χρονοβόρα διαδικασία που οδηγεί σε λάθη, μη τήρηση προθεσμιών και δυσκολίες στη διεκπεραίωση. Το ReadyContract σας δίνει πλούσιες δυνατότητες όπως ηλεκτρονική οργάνωση, άμεση και ασφαλή διαδικασία εγκρίσεων, templates για δημιουργία αρχείων, ασφάλεια στα δεδομένα, υπενθυμίσεις, ηλεκτρονικές υπογραφές και πολλά άλλα.

ReadyProcure

Η διαχείριση των προμηθειών είναι μια διαδικασία που απαιτεί καλή οργάνωση, άψογο συντονισμό μεταξύ των τμημάτων και συνεχή επίβλεψη της διαδικασίας αγορών, για το καλύτερο αποτέλεσμα. Με το ReadyProcure, έχετε όλα αυτά και πολύ περισσότερα, ηλεκτρονικά, άμεσα και με ασφάλεια. Λειτουργίες όπως η δημιουργία αίτησης αγοράς, οι εγκρίσεις, η άμεση πρόσβαση σε ηλεκτρονικό και οργανωμένο αρχείο, η εύκολη αναζήτηση, η δημιουργία εγγράφων όπως PO και RFQ και πολλά άλλα, θα αναβαθμίσουν τη λειτουργία του τμήματος προμηθειών σας.

Therefore™

Με την εφαρμογή της λύσης του Therefore™, μπορείτε να έχετε τα έγγραφα και τα δεδομένα σας ψηφιοποιημένα και πλήρως προσβάσιμα από παντού και με πλήρη ασφάλεια. Βασικές λειτουργίες της επιχείρησής σας γίνονται πλέον ψηφιακά, οργανώνονται καλύτερα, διεκπεραιώνονται πιο γρήγορα και βελτιστοποιούνται. Εργασίες όπως η διαχείριση τιμολογίων, η εξυπηρέτηση πελατών, η διαχείριση πολύτιμων εγγράφων, οι εγκρίσεις, τα προσωπικά δεδομένα και πολλά άλλα αναβαθμίζονται και γίνονται εύκολα και γρήγορα με εντυπωσιακό αντίκτυπο στην παραγωγικότητα σας.

Uniflow

Με τη χρήση της λύσης του Uniflow μπορείτε να διαχειρίζεστε τις εκτυπώσεις, τα αρχεία και τα δεδομένα σας ηλεκτρονικά, άμεσα και με ασφάλεια. Στην εποχή όπου η απομακρυσμένη εργασία και διαχείριση είναι πιο διαδεδομένη από ποτέ, η χρήση του Uniflow μεταφέρει τις λειτουργίες αυτές περνάνε στο cloud, δίνοντας σας άμεση ασφαλή πρόσβαση, απλοποίηση λειτουργιών και πλήρη έλεγχο στις δαπάνες σας. Έτσι εξοικονομείτε χρόνο και κόστος ενώ αυξάνετε την παραγωγικότητά σας.

IRIS

Με τις λύσεις IRIS μπορείτε να μετασχηματίσετε την πληροφορία από την έντυπη μορφή σε ένα αποδοτικό ψηφιακό περιβάλλον, που σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε την πληροφορία στρατηγικά και να εξαλείψετε τυχόν λάθη που προκύπτουν όταν οι πληροφορίες εισάγονται στο σύστημα χειροκίνητα. Έτσι, τα τμήματά σας μπορούν να εργαστούν ταχύτερα και να εστιάσουν σε δραστηριότητες μεγαλύτερης στρατηγικής σημασίας.

TOP