×

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΥΒΡΙΔΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ CANON

Το Φορτηγό Υβριδικής Εργασίας της Canon έρχεται και στην Ελλάδα και αποτελεί ένα ζωντανό demo των πιο σύγχρονων λύσεων υβριδικής εργασίας της Canon. Δηλώστε συμμετοχή και μάθετε τα πάντα για το πως μπορούν οι λύσεις τεχνολογίας της Canon να σας βοηθήσουν να απελευθερώσετε την παραγωγικότητα της επιχείρησής σας.

Περιοδεία Υβριδικής
Εργασίας της Canon

Διασυνδέουμε την επιχείρησή σας

Το Φορτηγό Υβριδικής Εργασίας της Canon έρχεται και στην Ελλάδα και αποτελεί ένα ζωντανό demo των πιο σύγχρονων λύσεων υβριδικής εργασίας της Canon. 

 

Δηλώστε συμμετοχή και μάθετε τα πάντα για το πως μπορούν οι λύσεις τεχνολογίας της Canon να σας βοηθήσουν να απελευθερώσετε την παραγωγικότητα της επιχείρησής σας.

14-16

ΙΟΥΝΙΟΥ

Θεσσαλονίκη

21 - 23

ΙΟΥΝΙΟΥ

Αθήνα

Γνωρίστε το Υβριδικό Γραφείο με την Υποστήριξη των Λύσεων Canon

Η υβριδική εργασία είναι πλέον πραγματικότητα και οι επιχειρήσεις χρειάζεται να προσαρμοστούν στη νέα κανονικότητα και να υποστηρίξουν το δυναμικό τους που εργάζεται όλο και περισσότερο απομακρυσμένα. Στις ημέρες μας, είναι πιο σημαντική από ποτέ, η γρήγορη και ασφαλής πρόσβαση, κοινοποίηση, επεξεργασία και αποθήκευση δεδομένων και πληροφοριών για όλους τους οργανισμούς.

Ποια είναι όμως τα εργαλεία και οι λύσεις που οι σύγχρονες επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να μετατρέψουν αυτή την αλλαγή σε πλεονέκτημα; Τώρα έχετε την ευκαιρία να τα δείτε από κοντά σε μια μοναδική εκδήλωση της Canon. Το Φορτηγό Υβριδικής Εργασίας της Canon έρχεται και στην Ελλάδα και αποτελεί ένα ζωντανό demo των πιο σύγχρονων λύσεων υβριδικής εργασίας της Canon.

Έτσι, σας προσκαλούμε με μεγάλη μας χαρά σε μία από τις δύο εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσουμε, για να επισκεφθείτε και εσείς το υπερσύγχρονο φορτηγό της Canon, να δείτε όλες τις λύσεις υβριδικής εργασίας και να πάρετε μία γεύση του γραφείου του μέλλοντος. Εκεί θα θέλαμε να σας δείξουμε πώς μπορείτε να εργαστείτε πιο παραγωγικά, πιο αποδοτικά και με μεγαλύτερη ασφάλεια χρησιμοποιώντας τις λύσεις μας για την υβριδική εργασία.

Τέλος θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά ζωντανά σενάρια διαχείρισης εγγράφων και πληροφοριών σε διαφορετικά τμήματα μιας επιχείρησης.

 

Γι'αυτό σας προσκαλούμε με χαρά να επισκεφθείτε το Φορτηγό Υβριδικής Εργασίας της Canon μία από τις διαθέσιμες ημερομηνίες για ένα live demo 60 λεπτών. 

Θεσσαλονίκη, ΝΟΗΣΙΣ Πλανητάριο
14 - 16 Ιουνίου 2022

Αθήνα, VIP ΟΑΚΑ
21 - 23 Ιουνίου 2022

Τι να περιμένετε κατά την επίσκεψή σας;

Θα πάρετε νέες ιδέες για το πώς μπορείτε να βελτιώσετε την επιχείρησή σας και να βελτιστοποιήσετε τη διαδικασία εκτύπωσης.

Θα δείτε ρεαλιστικές υλοποιήσεις των λύσεων Canon σε περιβάλλον υβριδικής εργασίας με παρουσίαση αυτοποιημένων διαδικασιών για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και κάθε κλάδου.

Θα ανταλλάξετε απόψεις και θα συμμετέχετε σε συζητήσεις με συνεργάτες και κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου.

Στο τέλος της επίσκεψής σας μπορεί να είστε ένας από τους 6 τυχερούς συμμετέχοντες που θα κερδίσουν ένα πολυμηχάνημα Canon PIXMA G3420 Megatank Multifunctional.

Προϊόντα που θα υπάρχουν σε live demo

Ανακαλύψτε τη δύναμη του παρακάτω συνδυασμού hardware και software.

MOBILE HUB

OFFICE & CO-WORKING HUB

IN-HOUSE HUB

HOME HUB

Επιβεβαιώστε τη συμμετοχή σας!

Βήμα 1 από 2 - Step 1 of 2
TOP