Ενοποιημένο σύστημα MPS και uniFLOW για την Hondos Center

Από την ίδρυση τους το 1967 έως σήμερα, τα Hondos Center αριθμούν 74 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, και είναι γνωστά ως το πιο καθιερωμένο δίκτυο λιανικής στην ελληνική αγορά. Με πάνω από 6.000 άτομα προσωπικό, η εταιρία αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς στην ευρωπαϊκή αγορά.

Βασισμένη στην εμπειρία της να στεγάζει τη μεγαλύτερη ποικιλία μαρκών καλλυντικών και ειδών μόδας, η Hondos Center έχει ως στόχο να προσφέρει στους πελάτες της έναν μοναδικό προορισμό shopping που αποτελεί το «σπίτι» των διασημότερων ονομάτων στις κατηγορίες oμορφιάς, περιποίησης και όχι μόνο.

Ο στόχος

Η βελτιστοποίηση των εκτυπώσεων μέσα από την κατάλληλη χρήση των εκτυπωτών και τον καλύτερο έλεγχο του κόστους, ήταν ο βασικός στόχος του έργου που υλοποιήθηκε στην Hondos Center από την Intersys.

Οι προκλήσεις

-Η έλλειψη ξεκάθαρης εικόνας του κόστους των εκτυπώσεων
-Η χρήση πολλών υπαρχόντων μηχανών με μεγάλο όγκο εκτυπώσεων
-Η χρήση μηχανών από πολλούς υπαλλήλους σε διαφορετικά τμήματα με διαφορετικές ανάγκες.

Η λύση

Η λύση που εφαρμόστηκε είναι το consolidation των εκτυπωτικών όγκων (μέσω MPS) με χρήση του λογισμικού uniFLOW σε ένα πλήθος 15 εκτυπωτών σε 5 εγκαταστάσεις της Hondos Center. Με την εφαρμογή του uniFLOW, αποκαλύφθηκε η εικόνα του όγκου και του κόστους των εκτυπώσεων ανά χρήστη και ανά τμήμα μέσα στον οργανισμό, μέσα από αναλυτικές αναφορές. Επιπλέον το Uniflow έδωσε τη δυνατότητα για επιτάχυνση εργασιών και μείωση κόστους μιας και η κάθε εκτύπωση μπορεί να κατευθύνεται στον πιο κατάλληλο και πιο οικονομικό εκτυπωτή, οδηγώντας σε βέλτιστη χρήση των συσκευών. Ακόμη, η ευελιξία και η παραγωγικότητα των χρηστών παρουσίασε θεαματική βελτίωση, μιας και οι κανόνες εκτύπωσης και οι εντολές που καθορίζονται στο uniFLOW, όπως το «follow me print», διευκολύνουν και επιταχύνουν τις εργασίες. Τέλος ο καθορισμός επιλεκτικής πρόσβασης χρηστών σε κάθε συσκευή και o ορισμός συγκεκριμένου «budget allocation» για ανώτατα όρια σε εκτυπώσεις τμημάτων, περιόρισε τις περιττές εκτυπώσεις, μειώνοντας ακόμη πιο πολύ το κόστος.

Ηλίας Κοκκώσης,
IT Manager.

“Η προσθήκη του λογισμικού UNIFLOW στη λύση MPS της Intersys έφερε σημαντική μείωση στα κόστη εκτύπωσης και βελτιστοποίησε την λειτουργικότητα του εξοπλισμού σε μεγάλο βαθμό.»

INTERSYS ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

VIEW ALL -
TOP