Ολοκληρωμένη λύση MPS για την PETLINE A.E

Η PETLINE A.E είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της φροντίδας κατοικίδιων στην Ελλάδα. Μέσα από την αποκλειστική αντιπροσώπευση και διάθεση των μεγαλύτερων οίκων του εξωτερικού σε προϊόντα κατοικιδίων και την παράλληλη ανάπτυξη της εταιρείας σε εξειδικευμένα τμήματα του κλάδου όπως των κτηνιάτρων, των εκτροφέων  και των Ενυδρειακών, η PETLINE A.E έχει ήδη εδραιωθεί ως πρωτοπόρος στον κλάδο, ενώ παραμένει πάντα διορατική και δημιουργική για ένα μέλλον με ακόμα μεγαλύτερη ανοδική πορεία.

Ο στόχος

Ως μία ταχέως αναπτυσσόμενη και πρωτοποριακή εταιρεία, η PETLINE A.E χρειαζόταν η φιλοσοφία της να εφαρμοστεί και στις εκτυπώσεις των τμημάτων της. Αυτό θα σήμαινε καλύτερη διαχείριση των εκτυπώσεων, μείωση κόστους και βελτίωση των ροών εργασίας.

Οι προκλήσεις

-Η ύπαρξη ενός παλιού στόλου εκτυπωτών
-Οι υψηλές απαιτήσεις σε όγκο εκτυπώσεων και σαρώσεων από τα τμήματα παραγωγής
-Η βέλτιστη αντιμετώπιση του υπάρχοντος στόλου για να μη χαθεί η αναπόσβεστη αξία του

Η λύση

Η λύση που υλοποιήθηκε είναι η κεντρικοποίηση των εκτυπώσεων με εφαρμογή της λύσης Managed Print Services. Ο παλιός στόλος των εκτυπωτών αντικαταστάθηκε από πολύ λιγότερα, σύγχρονα μηχανήματα. Με την εφαρμογή του MPS, οι εκτυπώσεις του τμήματος παραγωγής αλλά και των τμημάτων του λογιστηρίου όπως τιμολόγια, τυπώνονται πιο γρήγορα, πιο οικονομικά και με απόλυτη ασφάλεια. Με την εισαγωγή αυτοματοποιημένων ροών εργασίας που είναι προσαρμοσμένες στους κανόνες διαχείρισης της PETLINE A.E , η Intersys μπόρεσε να μεταμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο συλλέγονται και διαβιβάζονται οι πληροφορίες μέσα στην επιχείρηση. Η μειωμένη εκτύπωση, η αυξημένη σάρωση και, τελικά, η αυξημένη παραγωγικότητα, έφεραν πραγματικά επανάσταση στις δυνατότητες των τμημάτων. Η μείωση του κόστους ήταν σημαντική ενώ την ίδια στιγμή απελευθερώθηκε πολύτιμος χρόνος μέσα από τη βελτιστοποίηση των εκτυπώσεων, για ενασχόληση του προσωπικού με πιο ουσιαστικές εργασίες. Τέλος, όλη η διακίνηση προσωπικών εγγράφων και δεδομένων διασφαλίστηκε πλήρως με βάση τη συμμόρφωση στον κανονισμό GDPR.

Γιώργος Ρούσσος,
IT Manager.

“Η intersys μπόρεσε να εφαρμόσει μια λύση που αντικατέστησε περισσότερες από 25 ξεχωριστές συσκευές με 7 κεντρικά δικτυακά πολυμηχανήματα. Αυτή η λύση εξοικονόμησε στην εταιρεία μας χρόνο και χρήμα, ενώ βελτίωσε την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητά μας.»

INTERSYS ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

VIEW ALL -
TOP