×

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΥΒΡΙΔΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ CANON

Το Φορτηγό Υβριδικής Εργασίας της Canon έρχεται και στην Ελλάδα και αποτελεί ένα ζωντανό demo των πιο σύγχρονων λύσεων υβριδικής εργασίας της Canon. Δηλώστε συμμετοχή και μάθετε τα πάντα για το πως μπορούν οι λύσεις τεχνολογίας της Canon να σας βοηθήσουν να απελευθερώσετε την παραγωγικότητα της επιχείρησής σας.

To Therefore™ τώρα και Ready από την Intersys

Κοινά προβλήματα-Πρότυπες λύσεις-Χαμηλό κόστος

Η λύση του Therefore™, για τις νευραλγικές λειτουργίες της κάθε επιχείρησης

Η Intersys έχει αναπτύξει πρότυπες λύσεις βασισμένες στο λογισμικό Therefore™ για να κάλυψουν τις ειδικές ανάγκες τμημάτων και επιχειρήσεων.

Ποιά είναι τα κοινά προβλήματα και γιατί χρειάζονται πρότυπες λύσεις;

Η Intersys διέκρινε την ανάγκη πολλών εταιρειών να διαχειριστούν σημαντικά έγγραφα και να αναβαθμίσουν τη ροή εργασιών τους σε ορισμένα κοινά τμήματα και διαδικασίες. Πιο συγκεκριμένα οι λειτουργίες ανθρώπινου δυναμικού, η διαχείριση νομικών εγγράφων, η οργάνωση προμηθειών και η παρακολούθηση του εξοπλισμού, είναι λειτουργίες που απαιτούν την άμεση και εύκολη αναζήτηση, ανάκτηση, καταχώρηση, καταγραφή και αξιοποίηση αρχείων και πληροφοριών. Έτσι προχωρήσαμε στην ανάπτυξη εξειδικευμένων εκδόσεων του λογισμικού που διευκολύνουν την οργάνωση και την αναβάθμιση αυτών των λειτουργιών, εξασφαλίζοντας με χαμηλό κόστος την αύξηση της παραγωγικότητας και την εξοικονόμηση χρόνων. Οι λύσεις Ready, μπορεί να έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν, να οργανώνουν και να επιταχύνουν κοινές διαδικασίες ορισμένων τμημάτων, παραμένουν όμως πλήρως παραμετροποιήσιμες για να καλύπτουν τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης. Έτσι, μπορείτε να εισάγετε στο σύστημα και να οργανώσετε την πληροφορία με βάση το οργανόγραμμά σας, τους τύπους σύμβασής σας, τις εγκριτικές ροές σας και κάθε ιδιαιτερότητα που αποτυπώνει τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο λειτουργείτε και εργάζεστε.

Οι Ready λύσεις της Intersys που βασίζονται στο Therefore™

Δείτε τις Ready λύσεις που η Intersys σχεδίασε και υλοποίησε για να λύσει τα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλές επιχειρήσεις.

ReadyHR

Όλες οι βασικές λειτουργίες ενός τμήματος HR σε ένα πρόγραμμα: Επιλογή προσωπικού, σύστημα αξιολόγησης υπαλλήλων, οργάνωση αρχείου υπαλλήλων, διαχείριση αδειών, παρακολούθηση παροχών και εξοπλισμού και πολλά άλλα, γίνονται εύκολα και απλά με το ReadyHR.

ReadyProcure

Όλα τα αιτήματα αγοράς, η ιστορικότητα προσφορών, η σύγκριση προσφορών, η διαδικασία εγκρίσεων, η δημιουργία PO και πολλά άλλα, οργανώνονται ψηφιακά και διευκολύνονται με το ReadyProcure.

ReadyContract

Διαχειριστείτε τις συμβάσεις σας με εύκολη αναζήτηση βάσει κλειδιών και αναγνώριση κειμένου & χαρακτήρων φυσικού αρχείου, με OCR (Optical Character Recognition). Δημιουργήστε νομικά έγγραφα από έτοιμα templates, σχεδιάστε εγκριτικές διαδικασίες, λάβετε ειδοποιήσεις για προθεσμίες και πολλά άλλα, με το ReadyContract.

ReadyAsset

Τα πάγια της επιχείρησής σας έχουν μεγάλη σημασία, είτε πρόκειται για μηχανολογικό, τεχνολογικό, κτιριακό ή άλλο εξοπλισμό. Διαχειριστείτε τον εύκολα και με ασφάλεια εξασφαλίζοντας τη σωστή συντήρηση και λειτουργία του, με το ReadyAsset.

TOP