Η απάντηση του Therefore™ στο Document & Workflow Management

Αποθηκεύστε, διαχειριστείτε, επεξεργαστείτε και αναλύστε κάθε είδους επιχειρησιακή πληροφορία και διαδικασία σε ολόκληρο τον οργανισμό σας.

Τι είναι το λογισμικό Therefore™;

Είναι μια πλατφόρμα εξυπηρέτησης που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε την πληροφορία σαν πολύτιμο asset, να αυτοματοποιείτε και να βελτιώνετε εταιρικές διαδικασίες, και να συγκεντρώνετε πολύτιμα business analytics.

🏆Το Therefore™ αναδείχθηκε “ECM Industry Leader” για το 2022

Το Therefore™ αναδείχθηκε “ECM Industry Leader” για το 2022 και κατέκτησε την 1η θέση στο #workflowautomation, από τον οργανισμό SoftwareReviews. Η αναγνώριση αυτή επιβεβαιώνει ότι το Therefore™ αποτελεί το No1 εργαλείο αυτοματοποίησης επιχειρησιακών διαδικασιών και υπερέχει τόσο για τα χαρακτηριστικά του, όσο και για την ανώτερη εμπειρία ικανοποίησης των χρηστών του.

Τι μπορεί να κάνει για εσάς το Therefore™;

-Οι χειροκίνητες εργασίες ρουτίνας στερούν από την επιχείρησή σας πολύτιμους πόρους, έχοντας αρνητικό αντίκτυπο στην ποιότητα του εταιρικού σας αποτελέσματος;
-Υπάρχουν συχνά καθυστερήσεις, ασάφειες και λάθη στις διαδικασίες σας, ενώ επικρατεί αδιαφάνεια για το στάδιο και τον υπεύθυνο εκπλήρωσης μιας εργασίας;
-Οι εργαζόμενοί σας λειτουργούν μη αποδοτικά και διαμαρτύρονται ότι η δουλειά δεν προχωράει, παρά τις προσπάθειές τους;
-Σας λείπουν πολύτιμα στοιχεία για να αξιολογήσετε την παραγωγικότητα της κάθε διαδικασίας και άρα της επιχείρησής σας σαν σύνολο;
-Ξοδεύετε πολύτιμο χρόνο για την αναζήτηση αρχείων και πληροφοριών, πολλές φορές περισσότερο απ’ ότι για να την ίδια την εργασία;
-Ανησυχείτε ότι τα αρχεία σας είναι εκτεθειμένα και κινδυνεύουν από απώλεια, κλοπή ή καταστροφή;

Το Therefore™ δίνει λύση σε όλα τα παραπάνω κοινά προβλήματα, κάνοντας πραγματικότητα την ψηφιακή διαχείριση, οργάνωση και αυτοματοποίηση εγγράφων, πληροφοριών και διαδικασιών.

Έτσι σας βοηθά:
-Να αξιοποιήσετε τα αρχεία και τις πληροφορίες σας, μετατρέποντάς τα σε στρατηγικό πλεονέκτημα
-Να λειτουργείτε με αποτελεσματικές διαδικασίες, εξοικονομώντας χρόνο και κόστος
-Να έχετε ορατότητα στην απόδοση της εταιρείας σας, αξιοποιώντας πολύτιμα business analytics

Με τη χρήση του Therefore™, που προσφέρεται από την Intersys, έχετε όλα τα παραπάνω με μια πολύ προσιτή once-off επένδυση για την επιχείρησή σας, που σας παρέχει την άδεια χρήσης εφ’ όρου ζωής, ή και με μηνιαία συνδρομή μέσω cloud.

Οι λειτουργίες του Therefore™

Δείτε τα βασικά χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες του Therefore™, που μπορούν να απελευθερώσουν την παραγωγικότητα της επιχείρησής σας.

CAPTURE

Ψηφιοποιήστε τις πληροφορίες της επιχείρησής σας, ανεξάρτητα από τη μορφή τους. Με το Therefore ™ η εισαγωγή και εύρεση γίνονται εύκολα, γρήγορα και απλά. Με τη χρήση ενός πλέον σύγχρονου OCR (Optical Character Recognition Software) μπορείτε να αναζητάτε την επιθυμητή πληροφορία σε μορφή χαρακτήρων από κάθε είδους φυσικό ή ψηφιακό έγγραφο.

AUTOMATE

Βελτιώστε τις λειτουργίες και ενισχύστε την παραγωγικότητα σας αυτοματοποιώντας τις βασικές επιχειρηματικές σας διαδικασίες. Η αυτοματοποίηση μειώνει τα λάθη και εξασφαλίζει σταθερό ποιοτικό παραγόμενο αποτέλεσμα.

ACCESS

Οι πληροφορίες σας και τα πολύτιμα έγγραφά πρέπει να είναι πάντα στη διάθεσή σας. Με το Therefore ™, μπορείτε πάντα να έχετε πρόσβαση στις πληροφορίες σας, ακόμη και όταν ταξιδεύετε ή εργάζεστε εξ αποστάσεως.

SECURE

Η ασφάλεια δεδομένων και πληροφοριών είναι κρίσιμης σημασίας για τη θωράκιση της επιχείρησής σας. Tο Therefore ™ σας δίνει τα εργαλεία για να διασφαλίσετε ότι οι πληροφορίες σας είναι προσβάσιμες μόνο από εξουσιοδοτημένο προσωπικό, ότι είναι ασφαλείς από εξωτερικές απειλές και ότι τα αντίγραφα ασφαλείας τηρούνται σωστά.

ANALYZE

Χρησιμοποιώντας τα Business Analytics μπορείτε να δείτε συγκεντρωμένα σημαντικά στατιστικά στοιχεία και να δημιουργήσετε αναφορές σχετικά με τις επιχειρηματικές διαδικασίες και τις πληροφορίες που είναι αποθηκευμένες στο Therefore ™ . Έτσι μπορείτε να δείτε πόσο εντατικά και αποτελεσματικά λειτουργεί η επιχείρησή σας καθώς και να διακρίνετε τυχόν προβληματικούς τομείς και διαδικασίες που πρέπει να βελτιωθούν.

Τα δομικά στοιχεία του Therefore™

Το λογισμικό Therefore™ δίνει μια σειρά από λύσεις που διευκολύνουν την απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησής σας. Ενσωματώνοντας και διασφαλίζοντας τις λύσεις στις πιο κάτω διαδικασίες μένετε ήσυχοι, έχετε τη οργάνωση που χρειάζεστε για να παίρνετε τις σωστές αποφάσεις και εξοικονομείτε χρόνο για να ασχοληθείτε με τα ζητήματα που έχουν πραγματικά αξία για την επιχείρησή σας.

ARCHIVING

Το Therefore™ επιτρέπει την ψηφιακή αρχειοθέτηση και ασφαλή αποθήκευση εγγράφων. Έτσι τα έγγραφα που σαρώνετε ή δημιουργείτε μέσω ηλεκτρονικών φορμών, μπορούν να αποθηκεύονται και να αρχειοθετούνται αυτόματα. Μόλις το έγγραφο εισαχθεί στο σύστημα, μπορεί να σταλεί ηλεκτρονικά στον σωστό χρήστη για έλεγχο και επικύρωση, χρησιμοποιώντας την ροή εργασιών που έχετε ορίσει.

COLLABORATION

Η συνεργασία με άλλους είναι μέρος κάθε δουλειάς σας και σίγουρα δεν είναι εύκολη!  Ποιος έκανε τις αλλαγές σε ένα αρχείο; Ποια έκδοση είναι η πιο πρόσφατη; Έγινε έλεγχος αυτού του αντιγράφου από τον διαχειριστή; Πού αποθήκευσε ο συνάδελφός μου την αναφορά; Πώς μπορώ να συνεργάζομαι με όσους εργάζονται εξ αποστάσεως; To Therefore™ δίνει πλήρη εικόνα για όλα τα παραπάνω, κεντρικά και δίνοντας πλήρη ιστορικότητα.

INTEGRATION

Το Therefore™ μπορεί εύκολα να συνεργαστεί με πολλές άλλες λύσεις λογισμικού οι οποίες χρησιμοποιούνται από την επιχείρησή σας μεγιστοποιώντας έτσι την αξία τους. Το κλειδί πίσω από αυτή τη δυνατότητα είναι το API του Therefore™, ένα ισχυρό εργαλείο για την επέκταση της λειτουργικότητας του συστήματος και την ενσωμάτωσή του με λογισμικά τρίτων.

PORTAL

Θα θέλατε κάποια έγγραφα που είναι αποθηκευμένα στο Therefore™ να είναι διαθέσιμα σε εξωτερικούς χρήστες της επιλογής σας; Για παράδειγμα, θα θέλατε να επιτρέψετε στους πελάτες σας να βλέπουν τα τιμολόγιά τους που είναι αποθηκευμένα στο σύστημά σας ή να παρέχετε στους μαθητές σας πρόσβαση στα αποτελέσματα των εξετάσεών τους; To Portal του Therefore™ έχει σχεδιαστεί ακριβώς για αυτόν τον σκοπό, μιας και με αυτό οι διαχειριστές μπορούν να δώσουν πρόσβαση σε εξωτερικούς χρήστες για να βλέπουν αλλά και να ανεβάζουν έγγραφα και φόρμες στο σύστημά σας.

E-FORMS

Με το Therefore™ έχετε στη διάθεσή σας ψηφιακές φόρμες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη συλλογή πληροφοριών από υπαλλήλους ή πελάτες. Οι φόρμες αυτές είναι δυναμικές και μπορούν να αλλάζουν με βάση προηγούμενες απαντήσεις, να κάνουν απλούς υπολογισμούς και να αποθηκεύονται ώστε να υποβληθούν σε επεξεργασία με ροές εργασίας με εύκολη αναζήτηση στο μέλλον.

BUSINESS ANALYTICS

Δείτε τις πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν περισσότερο, όπως ο χρόνος επεξεργασίας τιμολογίων, οι αναφορές πωλήσεων και άλλα. Επιπλέον μπορείτε να λαμβάνετε πληροφορίες σχετικά με την απόδοση των ροών εργασίας σας, όπως τον αριθμό των τιμολογίων που υποβάλλονται σε επεξεργασία κάθε μήνα, ή το μέσο χρόνο διεκπεραίωσης της κάθε ενέργειας που είναι μέρος μιας ροής εργασίας.

CLOUD

Με το Therefore™ Online, απολαμβάνετε όλα τα πλεονεκτήματα της διαχείρισης πληροφοριών, χωρίς την ταλαιπωρία και το αρχικό κόστος απόκτησης και συντήρησης server, μιας και λειτουργεί και αποθηκεύει τις πληροφορίες στο cloud! To Therefore™ προσφέρει μια ασφαλή, λύση που φιλοξενείται στο Microsoft Azure. Με γεωγραφικά εφεδρικά κέντρα δεδομένων που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο και με αυτόματες, τακτικές ενημερώσεις, προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας και εξυπηρέτησης.

MOBILITY

Με το Therefore™ , όλες οι σημαντικές πληροφορίες φυλάσσονται σε μια τοποθεσία και μπορούν να προσπελαστούν με απόλυτη ασφάλεια από smartphone ή tablet, από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ιστού ή από την εφαρμογή Therefore™ Go, διαθέσιμη για Android και iOS.

FOR ALL BUSINESSES

Το Therefore™ προσφέρει μεγάλη αξία για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών. Αποθηκεύστε γρήγορα έγγραφα και κρίσιμες επιχειρηματικές πληροφορίες σε ένα έξυπνο, οργανωμένο σύστημα. Βρείτε οποιοδήποτε έγγραφο χρειάζεστε σε δευτερόλεπτα και αποκτήστε πλήρη ιχνηλασιμότητα. Έτσι εξοικονομείτε χρόνο, έχετε πλήρη πληροφόρηση για καλύτερη λήψη αποφάσεων, μειώνετε το χρόνο ανταπόκρισης σε ένα αίτημα, επιτυγχάνετε καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών και αυξάνετε την αποτελεσματικότητα, εστιάζοντας στις εργασίες που έχουν αξία για εσάς.

CASE MANAGEMENT

Τα έγγραφα που διαθέτει και χειρίζεται ο οργανισμός σας δεν είναι μεμονωμένα και αυτόνομα, αλλά συνδέονται μεταξύ τους. Μια εντολή αγοράς για παράδειγμα συνδέεται με ένα δελτίο αποστολής και με ένα τιμολόγιο. Με το Therefore™ μπορείτε να έχετε άμεσα στη διάθεσή σας όλα τα έγγραφα που συνδέονται μεταξύ τους, για να μπορείτε να έχετε την πλήρη εικόνα μιας εργασίας.

CAPTURE

Με το Therefore™ Capture μπορείτε να ψηφιοποιείτε και να εξάγετε δεδομένα από τα φυσικά έγγραφά σας. Τιμολόγια, αποδείξεις και κάθε είδους φυσικά έγγραφα είναι πλέον διαθέσιμα για εύκολη εισαγωγή, καταχώρηση και αναζήτηση πληροφορίας, με τη χρήση της τελευταίας τεχνολογίας OCR (Optical Character Recognition) . Έτσι αυξάνετε την παραγωγικότητα των εργαζομένων, μειώνοντας παράλληλα τα σφάλματα που προκαλούνται από τη χειρωνακτική εργασία.

WORKFLOW

Το Therefore™ Workflow σας δίνει τη δυνατότητα να ψηφιοποιήσετε τις επιχειρηματικές σας διαδικασίες. Με την μετατροπή μιας φυσικής διαδικασίας βασισμένης σε χαρτί σε μια βελτιστοποιημένη ηλεκτρονική διαδικασία, μειώνετε τον χρόνο που απαιτείται για την ολοκλήρωση της, αυξάνετε την ακρίβεια και βελτιώνετε την ορατότητα και την ιχνηλασιμότητα. Σαν αποτέλεσμα βελτιώνετε την εξυπηρέτηση πελατών χρησιμοποιώντας ταχύτερη και ακριβέστερη πληροφόρηση.

EMAIL

Οι επικοινωνίες μέσω email συχνά πρέπει να αποθηκεύονται και να αρχειοθετούνται για λόγους ελέγχου ή ιχνηλασιμότητας. Το Therefore™ χρησιμοποιεί την εφαρμογή σύνδεσης Microsoft Exchange το οποίο σας επιτρέπει να αρχειοθετείτε αυτόματα τα email σε ασφαλή μέσα αποθήκευσης σύμφωνα με προκαθορισμένες πολιτικές.

SAVE & SECURE

Η ασφάλεια των πληροφοριών σας είναι η βασική προτεραιότητα του λογισμικού Therefore™. Μία σειρά από λειτουργίες το εγγυώνται αυτό: -Χρησιμοποιεί ηλεκτρονικές Υπογραφές με επαλήθευση -Τα έγγραφα αποθηκεύονται στο cloud -Οι άδειες του συστήματος δίνουν επιλεκτική πρόσβαση -Εξασφαλίζει την ασφάλεια και απομακρυσμένα -Παρέχει αναφορές για όλες τις ενέργειες σε ένα αρχείο -Υποστηρίζει single sign-on για τα Windows Active Directory και Local Security -Ευθυγραμμίζεται με ισχυρά πρότυπα ασφαλείας, όπως OWASP, NIST and OSSTMM.

E- SIGNATURES

Το Therefore™ μπορεί να ενσωματωθεί με μια σειρά από 3rd party υπηρεσίες ηλεκτρονικής υπογραφής, συμπεριλαμβανομένων των Adobe Sign, HelloSign, DocuSign, Simple Sign και άλλων. Με την ψηφιοποίηση της διαδικασίας υπογραφής, η νομική διεκπεραίωση επιταχύνεται, τα έγγραφα διασφαλίζονται και η παραγωγικότητα σας αυξάνεται.

Πλεονεκτήματα

Όλα τα παραπάνω συνθέτουν ένα πολύτιμο εργαλείο με άμεσα πλεονεκτήματα για την επιχείρησή σας.

Παραγωγικότητα

Ανακτήστε τον χρόνο που χάνετε σε χαοτικές διαδικασίες και σε αναζήτηση πληροφορίας.

Ορατότητα

Διατηρήστε μια σαφή επισκόπηση των διαδικασιών και των κρίσιμων επιχειρηματικών μετρήσεων.

Ασφάλεια

Διατηρήστε τις πληροφορίες σας ασφαλείς και εμπιστευτικές.

Άμεση αντίδραση

Απαντήστε στις ανάγκες των πελατών σας έγκαιρα έχοντας πρόσβαση σε πληροφορίες και αρχεία οποιαδήποτε στιγμή, από οπουδήποτε.

Ενδυνάμωση

Ενδυναμώστε την εργαζόμενους σας μειώνοντας την ταλαιπωρία και τον χρόνο για εργασίες και διαδικασίες.

Intersys - Canon Platinum Partner

Στην Intersys είμαστε εξαιρετικά περήφανοι που εκπροσωπούμε την Canon στην Ελλάδα ως ο μοναδικός Platinum Partner.

Από τη μία πλευρά η τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία της Intersys στον χώρο της εκτύπωσης και της αυτοματοποίησης και από την άλλη πλευρά η καινοτομία και η εγγύηση του ονόματος της Canon, μίας από τις πιο πρωτοπόρες εταιρείες τεχνολογίας στον κόσμο, έχουν δημιουργήσει μια πολυετή, ισχυρή και αμοιβαία επικερδή συνεργασία.

TOP